Daniel Stern wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Daniel Stern
(Daniel Jacob Stern)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Bethesda, Maryland
Země:
Věk:
60 let
Povolání:
herec

Daniel Stern - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
28.8.1957 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Daniel Stern 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Daniel Stern
datum narození 28.8.1957
(herec, instagram)

Daniel Stern - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Strange Calls
(2014) - Manhattan (TV seriál)
(2014) - Girlfriend in a Coma
(2012) - Vánoční příběh 2
(2011) - California Romanza
(2010) - Tři dny ke svobodě
(2010) - Kdo rozsvítí Vánoce
(2009) - Vyfič!
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2008) - Stará známost
(2008) - Otis
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2006) - Vegas Baby
(2005) - The 100 Greatest Family Films
(2004) - Fashion News Live
(2003) - Regular Joe (TV seriál)
(2002) - TVography: The Wonder Years - Comedy Coming of Age
(2001) - Zapadákov
(2001) - Danny (TV seriál)
(2000) - AFI's 100 Years, 100 Laughs: America's Funniest Movies
(2000) - Zab tu mrchu!
(1999) - Partners
(1999) - Dilbert (TV seriál)
(1998) - Tourist Trap
(1998) - Šest pohřbů a jedna svatba
(1997) - Big Guns Talk: The Story of the Western
(1996) - Blázniví fandové
(1995) - Zmatkář
(1994) - Dobrodruzi z velkoměsta II: Legenda o Curlyho zlatě
(1993) - Strážce moře (TV seriál)
(1993) - Objev roku
(1992) - Sám doma 2: Ztracen v New Yorku
(1991) - Dobrodruzi z velkoměsta
(1990) - Sám doma
(1990) - Moje modré nebe
(1990) - Městský pohár
(1990) - The Court-Martial of Jackie Robinson
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - Malá monstra
(1989) - Leviathan
(1989) - Friends, Lovers, & Lunatics
(1988) - Víkendová válka
(1988) - Válka o fazolové pole
(1988) - Hlásím svoji smrt
(1988) - Báječná léta (TV seriál)
(1987) - Born in East L.A.
(1986) - Šéfova manželka
(1986) - Hana a její sestry
(1985) - Key Exchange
(1985) - Hometown (TV seriál)
(1984) - Samson and Delilah
(1984) - Frankenweenie
(1984) - C.H.U.D.
(1984) - Americký mogul
(1983) - Silvestrovské představení
(1983) - Létající oko
(1982) - Tančím, jak nejrychleji dovedu
(1982) - Bistro
(1981) - Bláznivá dálnice
(1980) - Vzpomínky na hvězdný prach
(1980) - One Trick Pony
(1980) - Malý okruh přátel
(1980) - Jsem na řadě
(1979) - Začít znovu
(1979) - A co dál...

Daniel Stern - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Kohout

Kohout (Oheň)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.8.1957 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Daniel Stern 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Daniel Stern - herec

se narodil 28.8.1957 ve městě Bethesda, Maryland, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Daniel Stern

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Daniel Stern
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
4°54’
 
LunaLuna:
Váhy
17°30’
 
MerkurMerkur:
Panna
25°11’
R
VenušeVenuše:
Váhy
10°07’
 
MarsMars:
Panna
12°52’
 
JupiterJupiter:
Váhy
4°04’
 
SaturnSaturn:
Střelec
7°54’
 
UranUran:
Lev
9°01’
 
NeptunNeptun:
Štír
0°25’
 
PlutoPluto:
Panna
0°18’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
14°01’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
10°28’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
13°43’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »