Danny DeVito wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Danny DeVito
(Daniel Michael DeVito Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
17.11. 1944 - 10:20h
Místo:
Neptune, New Jersey
Země:
Věk:
73 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér, komik

Danny DeVito - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
17.11.1944 - 10:20  
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
17.11.1944 - 14:20  
US, Neptune:
40°12' s.š., 74°2' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Danny DeVito 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Danny DeVito
datum narození 17.11.1944
(herec, režisér, komik, instagram)

Danny DeVito - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2020) - Triplets
(2016) - Wiener-Dog
(2016) - Curmudgeons
(2016) - Animal Crackers
(2015) - Harold and Lillian: A Hollywood Love Story
(2014) - One Direction - Steal My Girl (hudební videoklip)
(2014) - All the Wilderness
(2013) - 80. léta: Dekáda inspirace (TV seriál)
(2013) - Salinger
(2013) - Seven Minutes to Save the World
(2012) - Movie: The Movie
(2012) - Lorax
(2012) - Hotel Noir
(2011) - Revenge of the Electric Car
(2011) - Amerika na pokračování (TV seriál)
(2011) - Girl Walks Into a Bar
(2010) - Rande v Římě
(2010) - Inside the Actor's Workshop
(2010) - I'm Still Here
(2009) - Váš dům, náš hrad
(2009) - Muž v pokušení
(2008) - Guest of Cindy Sherman
(2008) - Vánoce v New Yorku
(2008) - Každý má svůj sen
(2007) - Policajti z Rena
(2007) - Hezké sny
(2007) - Danny DeVito & the Contract
(2007) - Bezcenný syn
(2006) - Boffo! Tinseltown's Bombs and Blockbusters
(2006) - 10 položek a méně
(2006) - Našli mě naši
(2006) - Hazard
(2006) - Divoká jízda
(2006) - Budiž světlo
(2005) - Tsunami Aid: A Concert of Hope (koncert)
(2005) - Shadows of the Bat: The Cinematic Saga of the Dark Knight - Dark Side of the Knight
(2005) - Jack Nicholson: The E! True Hollywood Story
(2005) - Be Cool, Very Cool
(2005) - Škola tance a šarmu
(2005) - Queen B
(2005) - It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
(2005) - Buď v klidu
(2004) - Christmas in Love
(2004) - Catching Kringle
(2003) - Hollywoodská setkání
(2003) - Velká ryba
(2003) - Cokoliv
(2003) - Baba na zabití
(2002) - Comedy Central Canned Ham: Death to Smoochy
(2002) - Billy Connolly: A BAFTA Tribute
(2002) - Scene Stealers
(2002) - The Making of 'One Flew Over the Cuckoo's Nest'
(2002) - De Superman à Spider-Man: L'aventure des super-héros
(2002) - Smoochy
(2002) - Austin Powers - Goldmember
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - Poslední loupež
(2001) - Co horšího se může stát
(2000) - Man on the Moon: Behind the Moonlight
(2000) - 460 podezřelých
(2000) - Rotten TV (TV seriál)
(2000) - Podfukáři
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - Smrt panen
(1999) - Muž na Měsíci
(1999) - Bomba kšeft
(1998) - Na plovárně
(1998) - Polibek
(1998) - Herkules (TV seriál)
(1997) - Vyvolávač deště
(1997) - Muži v černém
(1997) - L. A. - Přísně tajné
(1997) - Herkules
(1997) - Disney Sing-Along-Songs: Zero to Hero
(1996) - 'Weird Al' Yankovic: The Videos (hudební videoklip)
(1996) - The American Film Institute Salute to Steven Spielberg
(1996) - Space Jam
(1996) - Matilda
(1996) - Mars útočí!
(1995) - 50 Years of Funny Females
(1995) - Chyťte ho!
(1994) - Inside the Actors Studio
(1994) - All-Star 25th Birthday: Stars and Street Forever!
(1994) - Vzbuďte se, vojáci!
(1994) - Těžký zločin
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - Junior
(1993) - Poslední akční hrdina
(1993) - Kdopak to mluví 3
(1993) - Jackova ukolébavka
(1992) - Hoffa
(1992) - Batman se vrací
(1992) - Amazing Stories: Book One
(1991) - The American Film Institute Salute to Kirk Douglas
(1991) - Peníze jiných
(1991) - Money
(1990) - The Earth Day Special
(1989) - The 41st Annual Primetime Emmy Awards
(1989) - Válka Roseových
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1988) - The 40th Annual Primetime Emmy Awards
(1988) - Sesame Street, Special
(1988) - Dvojčata
(1987) - The 39th Annual Primetime Emmy Awards
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Vyhoď máti z vlaku
(1987) - Konkurenti
(1986) - The Joe Piscopo New Jersey Special
(1986) - Comic Relief
(1986) - My Little Pony: The Movie
(1986) - Mafiáni
(1986) - Bezcitní lidé
(1985) - Larry King Live
(1985) - Vedoucí místo
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1985) - Honba za klenotem Nilu
(1985) - Happily Ever After
(1984) - The 36th Annual Primetime Emmy Awards
(1984) - Johnny Dangerously
(1984) - Honba za diamantem
(1984) - Americký mogul
(1984) - All the Kids Do It
(1983) - The 35th Annual Primetime Emmy Awards
(1983) - Cena za něžnost
(1982) - The 34th Annual Primetime Emmy Awards
(1982) - Night of 100 Stars
(1981) - The 32nd Annual Primetime Emmy Awards
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Stát se opicí
(1980) - Ann-Margret: Hollywood Movie Girls
(1980) - The Gong Show Movie
(1979) - The 31st Annual Primetime Emmy Awards
(1979) - Valentine
(1979) - Swap Meet
(1978) - Utečeme na jih
(1978) - Taxi (TV seriál)
(1977) - The Van
(1977) - Největší milovník
(1976) - The Alan Hamel Show
(1976) - Selling of Vince D'Angelo
(1976) - Mycí linka
(1976) - Deadly Hero
(1975) - Přelet nad kukaččím hnízdem
(1975) - The Money
(1973) - Scalawag
(1973) - Hot Dogs for Gauguin
(1973) - Dělej, než mi bude třicet
(1971) - Mortadela
(1971) - Banáni
(1970) - Dreams of Glass

Danny DeVito - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Danny DeVito - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Danny DeVito - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1948) Rhea Perlman - manželka

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Dřevo)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.11.1944 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Danny DeVito 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Danny DeVito - herec, režisér, komik

se narodil 17.11.1944 ve městě Neptune, New Jersey, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Danny DeVito

Dnes se narodili
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Danny DeVito
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
25°07’
11
 
LunaLuna:
Střelec
14°25’
12
 
MerkurMerkur:
Střelec
10°39’
12
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
1°33’
1
 
MarsMars:
Štír
24°16’
11
 
JupiterJupiter:
Panna
23°00’
9
 
SaturnSaturn:
Rak
10°12’
7
R
UranUran:
Blíženci
11°45’
6
R
NeptunNeptun:
Váhy
5°42’
9
 
PlutoPluto:
Lev
10°15’
8
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
21°09’
7
R
Černá LunaLilith:
Váhy
0°23’
9
 
CheirónCheirón:
Panna
29°56’
9
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
15°39’
1
Domy:
Střelec
26°21’
Blíženci
26°21’
2:
Vodnář
3°40’
8:
Lev
3°40’
3:
Ryby
14°32’
9:
Panna
14°32’
Beran
18°57’
Váhy
18°57’
5:
Býk
15°09’
Štír
15°09’
6:
Blíženci
6°27’
Střelec
6°27’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
22°39’
11
Slun./Luna:
Střelec
4°46’
11


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Boris Karloff
(*1887) herec

Francie Vincent Cassel
(*1966) herec, režisér

Itálie Franco Nero
(*1941) herec

Česká republika Jiří Stivín
(*1942) skladatel, hudebník, kameraman, multiinstrumentalista

Spojené státy Miley Cyrus
(*1992) herečka, zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Mae West
(*1892 - 1980) herečka

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917 - 1963) 35. prezident usa

Česká republika Emil Zátopek
(*1922 - 2000) atlet - běžec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960 - 1997) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS

Velká Británie C. S. Lewis
(*1898 - 1963) básník, prozaik, teolog, literární vědec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »