Danny Glover wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Danny Glover
(Danny Lebern Glover)

Pohlaví:
Muž
Narození:
22.7. 1946 - 17:03h
Místo:
San Francisco, Kalifornie
Země:
Věk:
71 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér

Danny Glover - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Starkman (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
22.7.1946 - 17:03  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
23.7.1946 - 01:03  
US, San Francisco:
37°47' s.š., 122°25' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Danny Glover 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Danny Glover
datum narození 22.7.1946
(herec, režisér, instagram)

Danny Glover - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Monster Trucks
(2016) - Terra Infirma
(2016) - Mr. Pig
(2016) - Extortion
(2016) - Dirty Grandpa
(2016) - Darkweb
(2016) - Complete Unknown
(2016) - Back in the Day
(2016) - A Meyers Christmas
(2015) - Caffeinated
(2015) - 83 Days
(2015) - Waffle Street
(2015) - Toxin
(2015) - Pushing Dead
(2015) - Ninja Interlude
(2015) - Long Day Journey
(2015) - Killing Winston Jones
(2015) - Checkmate
(2015) - Gridlocked
(2015) - Food
(2015) - Diablo
(2015) - Consumed
(2015) - Bad Ass 3
(2015) - Asher
(2015) - Andròn - The Black Labyrinth
(2015) - About Scout
(2014) - Agents of Change: Black Students and the Transformation of the American University
(2014) - 2047 - Sights of Death
(2014) - Tokarev
(2014) - Supremacy
(2014) - Pírkovo dobrodružství
(2014) - The Ninja Immovable Heart
(2014) - Day of the Mummy
(2014) - Beyond the Lights
(2014) - Bad Asses
(2013) - American Revolutionary: The Evolution of Grace Lee Boggs
(2013) - Tula: The Revolt
(2013) - The Bouquet
(2013) - Space Warriors
(2013) - Shuffleton's Barbershop
(2013) - The Shift
(2013) - Muhammad Ali: Největší souboj
(2013) - Ironside: Na straně zákona (TV seriál)
(2013) - Chasing Shakespeare
(2013) - Highland Park
(2013) - Extrakce
(2012) - The 17th Annual Critics' Choice Movie Awards
(2012) - Casting By
(2012) - Sins Expiation
(2012) - LUV
(2012) - The Lighthouse
(2012) - The Children's Republic
(2012) - Chapo
(2012) - Hanin zákon
(2012) - Doteky osudu (TV seriál)
(2011) - The Savoy King: Chick Webb & the Music That Changed America
(2011) - Black Power
(2011) - Věk draků
(2011) - Son of Morning
(2011) - Mysteria
(2011) - Donovan's Echo
(2010) - Will the Real Terrorist Please Stand Up?
(2010) - New York’ta Beş Minare
(2010) - Mooz-lum
(2010) - Lidský terč (TV seriál)
(2010) - Legendary
(2010) - I Want to Be a Soldier
(2010) - I'm Still Here
(2010) - Horší než smrt
(2010) - Drahá Alice
(2010) - Alfa a Omega
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - Oscar's Red Carpet 2009
(2009) - The People Speak
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1980, 1990, 2000
(2009) - 2012
(2009) - Noční vlak
(2009) - Nite Tales: The Series (TV seriál)
(2009) - The Harimaya Bridge
(2009) - Down for Life
(2008) - The Garden
(2008) - Africa Unite
(2008) - This Life
(2008) - Slepota
(2008) - Saw 5
(2008) - Prosíme přetočte
(2008) - Gospel Hill
(2008) - Dokonalý podraz (TV seriál)
(2008) - Bajky naruby: Želva a zajíc
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Trumbo
(2007) - Odstřelovač
(2007) - Namibia: The Struggle for Liberation
(2007) - Honeydripper
(2007) - Bitva o planetu Terra 3D
(2007) - Bez slitování
(2006) - Willie Francis Must Die Again
(2006) - Mezi námi zvířaty
(2006) - Chundelatý pes
(2006) - Dreamgirls
(2006) - Bratři a sestry (TV seriál)
(2006) - Bamako
(2006) - Agentura Jasno (TV seriál)
(2006) - The Adventures of Brer Rabbit
(2005) - The Hour
(2005) - The Peace!
(2005) - Vzpomínky nezaženeš
(2005) - P.N.O.K.
(2005) - Manderlay
(2005) - Jmenuju se Earl (TV seriál)
(2005) - The Exonerated
(2004) - Tavis Smiley
(2004) - Ruben & Joonas
(2004) - Zeměmoří
(2004) - Saw: Hra o přežití
(2004) - The Cookout
(2003) - Real Time with Bill Maher
(2003) - Pandemic: Facing AIDS
(2003) - The John Garfield Story
(2003) - Noví sousedé
(2003) - The Law and Mr. Lee
(2002) - The Real Eve
(2002) - Independent View (TV seriál)
(2001) - Show Wayna Bradyho
(2001) - Ve tři ráno
(2001) - Taková zvláštní rodinka
(2000) - Ennis' Gift
(2000) - Píseň svobody
(2000) - Boesman and Lena
(2000) - Bàttu
(1999) - The Mark Twain Prize: Richard Pryor
(1999) - Arista Records' 25th Anniversary Celebration
(1999) - Scared Straight! 20 Years Later
(1999) - Our Friend, Martin
(1999) - The Monster
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - The Secret World of 'Antz'
(1998) - Celebrity Profile: Danny Glover
(1998) - Smrtonosná zbraň 4
(1998) - Princ Egyptský
(1998) - Nevinný výlet
(1998) - Mravenec Z
(1998) - Milovaná
(1997) - The View
(1997) - Can't You Hear the Wind Howl? The Life & Music of Robert Johnson
(1997) - Vyvolávač deště
(1997) - Ringo no usagi
(1997) - Past
(1997) - Na rybách
(1997) - Černá kavalérie
(1997) - Americká divočina
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - The American Film Institute Salute to Steven Spielberg
(1996) - America's Dream
(1995) - Operace Slon
(1995) - Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
(1994) - Inside the Actors Studio
(1994) - Howard Stern
(1994) - Brisant
(1994) - Velké vyhlídkové železnice (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Maverick
(1994) - Kidnapped
(1994) - Andělé
(1993) - Apollo Theatre Hall of Fame
(1993) - Canceled Lives: Letters from the Inside
(1993) - Svatý z Fort Washingtonu
(1993) - Queen (TV seriál)
(1993) - Padlí andělé (TV seriál)
(1993) - Bopha!
(1992) - Gomorron
(1992) - The American Film Institute Salute to Sidney Poitier
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - The Talking Eggs
(1992) - Smrtonosná zbraň 3
(1991) - A Party for Richard Pryor
(1991) - Mel Gibson's Video Diary 2: Lethal Weapon 3
(1991) - Mel Gibson's Unauthorized Video Diary
(1991) - Lonesome Dove: The Making of an Epic
(1991) - Samé štěstí
(1991) - Poprask v Harlemu
(1991) - Let vetřelce
(1991) - Grand Canyon
(1990) - To Sleep with Anger
(1990) - Predátor II
(1990) - Captain Planet (TV seriál)
(1989) - Michael Jackson - Liberian Girl (hudební videoklip)
(1989) - The 41st Annual Primetime Emmy Awards
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1989) - Smrtonosná zbraň 2
(1989) - A Raisin in the Sun
(1989) - Osamělá holubice (TV seriál)
(1989) - Dead Man Out
(1988) - Bat 21
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Smrtonosná zbraň
(1987) - Place at the Table
(1987) - Mandela
(1986) - Oprah show
(1985) - Tall Tales and Legends (TV seriál)

Danny Glover - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Danny Glover - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Danny Glover - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.7.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Danny Glover 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Danny Glover - herec, režisér

se narodil 22.7.1946 ve městě San Francisco, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Danny Glover

Dnes se narodili
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Danny Glover
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
29°34’
7
 
LunaLuna:
Býk
15°31’
5
 
MerkurMerkur:
Lev
15°55’
8
R
VenušeVenuše:
Panna
10°35’
9
 
MarsMars:
Panna
19°12’
9
 
JupiterJupiter:
Váhy
19°32’
10
 
SaturnSaturn:
Rak
28°38’
7
 
UranUran:
Blíženci
20°00’
6
 
NeptunNeptun:
Váhy
6°10’
9
 
PlutoPluto:
Lev
11°02’
8
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
18°43’
6
R
Černá LunaLilith:
Střelec
8°44’
12
 
CheirónCheirón:
Váhy
16°22’
10
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
10°25’
9
Domy:
Střelec
24°28’
Blíženci
24°28’
2:
Vodnář
0°20’
8:
Lev
0°20’
3:
Ryby
9°55’
9:
Panna
9°55’
Beran
14°40’
Váhy
14°40’
5:
Býk
11°50’
Štír
11°50’
6:
Blíženci
3°59’
Střelec
3°59’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
19°34’
11
Slun./Luna:
Blíženci
22°33’
6


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Hrzán
(*1939 - 1980) herec, zpěvák, bavič

Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchymista, astrolog, lékař, teolog

Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) spisovatel

Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politička

Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) vražedkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »