Danny Kaye wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Danny Kaye
(David Daniel Kaminski)

Pohlaví:
Muž
Narození:
18.1. 1911 - 12:00h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 76 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Býk
  • Životní číslo: 22
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
3.3.1987 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

Danny Kaye - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
18.1.1911 - 12:00  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
18.1.1911 - 17:00  
US, New York:
40°42' s.š., 73°60' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Danny Kaye 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Danny Kaye
datum narození 18.1.1911
(herec, instagram)

Danny Kaye - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Trumbo
(2011) - Reagan
(2001) - Goldwyn: The Man and His Movies
(2000) - One of the Hollywood Ten
(1999) - Biography of the Millennium: 100 People - 1000 Years (TV seriál)
(1994) - Entertaining the Troops
(1994) - Danny Kaye: Nobody's Fool
(1986) - The 38th Annual Primetime Emmy Awards
(1983) - The 35th Annual Primetime Emmy Awards
(1983) - Kaikenmaailman ajanviete
(1982) - EPCOT Center: The Opening Celebration
(1982) - Showbiz Goes to War
(1981) - Musical Comedy Tonight II
(1981) - An Evening with Danny Kaye and the New York Philharmonic
(1981) - Skokie
(1980) - Kraft Salutes Disneyland's 25th Anniversary
(1980) - Bob Hope's Overseas Christmas Tours: Around the World with the Troops - 1941-1972
(1979) - The 31st Annual Primetime Emmy Awards
(1978) - CBS: On the Air (TV seriál)
(1978) - Bing Crosby: His Life and Legend
(1976) - The 28th Annual Primetime Emmy Awards
(1976) - Iltalintu
(1976) - Písně pro poválečnou dobu
(1976) - CBS Salutes Lucy: The First 25 Years
(1976) - Pinocchio
(1976) - Peter Pan
(1973) - The American Film Institute Salute to John Ford
(1972) - The Enchanted World of Danny Kaye: The Emperor's New Clothes
(1971) - M-show
(1971) - Here Comes Peter Cottontail
(1971) - Fight of the Century
(1969) - The David Frost Show
(1969) - The Madwoman of Chaillot
(1965) - Salute to Stan Laurel
(1963) - The Danny Kaye Show
(1963) - The Sound of Laughter
(1963) - The Man from the Diner's Club
(1962) - The Danny Kaye Show with Lucille Ball
(1961) - On the Double
(1960) - Here's Hollywood
(1960) - The Millionairess
(1959) - The Five Pennies
(1958) - Merry Andrew
(1958) - Me and the Colonel
(1956) - Screen Snapshots: Playtime in Hollywood
(1955) - Screen Snapshots: Hollywood Beauty
(1955) - The Court Jester
(1954) - Assignment Children
(1954) - Screen Snapshots: Hula From Hollywood
(1954) - Knock on Wood
(1954) - Bílé Vánoce
(1952) - Hans Christian Andersen
(1951) - On the Riviera
(1950) - Moments in Music
(1949) - Nádherný pocit
(1949) - The Inspector General
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Zrodila se píseň
(1947) - Tajný život Waltera Mittyho
(1947) - Screen Snapshots: Out-of-This-World Series
(1946) - Chlapec z Brooklynu
(1945) - Zázračný muž
(1944) - Up in Arms
(1944) - I Am an American
(1938) - Money On Your Life
(1938) - Getting an Eyeful
(1938) - Cupid Takes a Holiday
(1937) - Dime a Dance
Danny Kaye - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent v Býku

Ascendent v Býku

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Býku vstupuje do života pozvolna, ale projevuje při tom vytrvalost. Nikam se nehrne, ale plánuje, buduje a pracuje systematicky na dosažení svého cíle. Je zde nebezpečí lenosti, netečnosti, nebo setrvávání v jistotě, která už nemá účel ani smysl.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Kov)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.1.1911 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Danny Kaye 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Danny Kaye - herec

se narodil 18.1.1911 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Danny Kaye

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Danny Kaye
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
27°30’
10
 
LunaLuna:
Panna
16°35’
5
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
10°48’
9
R
VenušeVenuše:
Vodnář
10°13’
10
 
MarsMars:
Střelec
20°33’
8
 
JupiterJupiter:
Štír
11°57’
6
 
SaturnSaturn:
Beran
29°56’
12
 
UranUran:
Kozoroh
25°25’
9
 
NeptunNeptun:
Rak
19°58’
3
R
PlutoPluto:
Blíženci
26°21’
2
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
15°30’
1
R
Černá LunaLilith:
Střelec
3°47’
7
 
CheirónCheirón:
Ryby
0°11’
11
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
4°09’
8
Domy:
Býk
15°05’
Štír
15°05’
2:
Blíženci
13°14’
8:
Střelec
13°14’
3:
Rak
4°49’
9:
Kozoroh
4°49’
Rak
25°59’
Kozoroh
25°59’
5:
Lev
21°20’
Vodnář
21°20’
6:
Panna
27°04’
Ryby
27°04’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
11xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Ryby
20°32’
11
Slun./Luna:
Štír
22°02’
7


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jiří Schmitzer
(*1949) herec

Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902) herec

Česká republika Jan Kanyza
(*1947) herec

Francie Annie Girardot
(*1931) herečka

Česká republika Theodor Pištěk ml.
(*1932) výtvarník, malíř, automobilový závodník


Výročí úmrtí dnes mají
Irsko Maureen O'Hara
(*1920 - 2015) herečka, zpěvačka

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935 - 2001) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Jindřich Šimon Baar
(*1869 - 1925) katolický kněz a spisovatel, sběratel pohádek

Spojené státy Daniel Webster
(*1782 - 1852) právník, řečník, tajemník a senátor USA

Dánsko Tycho Brahe
(*1546 - 1601) astronom, astrolog, alchymista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Úplněk v BeranBeranu
ukázat kalendář »