Dara Rolins wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Dara Rolins
(Darina Gambošová)

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1972
Země:
Věk:
45 let
Povolání:
zpěvačka

Dara Rolins (Darina Rolincová) - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1972 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Dara Rolins 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Dara Rolins
datum narození v roce *1972
(zpěvačka, instagram)

Dara Rolins - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Dara Rolins ft. ČNSO: Chcem znamenie (hudební videoklip)
(2015) - Úsmev ako dar 2015
(2015) - Sportovec roku 2015
(2015) - Hasička a Hasič roku 2015
(2015) - RYTMUS sídliskový sen
(2014) - Kontrafakt - Podzemie (hudební videoklip)
(2014) - Dara Rolins - More (hudební videoklip)
(2014) - V siedmom nebi
(2014) - Úsmev ako dar 2014
(2014) - Hlas Česko Slovenska 2
(2014) - Kontrafakt - Stale mi dáva
(2014) - Integrácia 2014 (koncert)
(2013) - Dara Rolins feat. Kvintesence Quartet - Ver mi (hudební videoklip)
(2013) - Show!
(2012) - Tina feat. Ego - SEXXXY (hudební videoklip)
(2012) - Hlas Česko Slovenska
(2012) - Drzá Diana
(2012) - Rytmus - Obraz doby 2011 (Fenomentary)
(2011) - Splněná přání - Srdce pro děti
(2011) - Silvestr 2011
(2011) - Let‘s Silvester 2011
(2011) - Český slavík Mattoni 2011
(2011) - Česko Slovensko má talent 2
(2011) - Integrácia (koncert)
(2011) - V peřině
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Adela show
(2010) - Dokonalý svět (TV seriál)
(2009) - Hugo Toxxx feat. Dara Rolins: Proč jsi proboha na mě tak zlá? (hudební videoklip)
(2009) - Česko - Slovenská SuperStar
(2009) - Thank You Michael Jackson (koncert)
(2008) - Přísně tajné
(2008) - Laci Strike Cesta tanečníka
(2006) - Dara Rolins feat. Rytmus - Party DJ (hudební videoklip)
(2006) - Nákupná horúčka
(2006) - Let's Dance
(2006) - Hurikán
(2005) - Silvestr 2005
(2005) - Jesus Christ Superstar (koncert)
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Slovensko hľadá SuperStar
(2004) - Ženy pro měny
(2004) - Karel Gott - Sen o Vánocích
(2003) - Silvestrovský božský výběr
(2003) - Dětská pyramidová show (koncert)
(2002) - Sauna - Někdo to rád horké
(2000) - Lucie na bílo
(2000) - Krásný ztráty
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Sexy Dancers: Slim Jim (hudební videoklip)
(1998) - Šoubyznys
(1997) - Novoty
(1994) - Eso
(1990) - Šaráda
(1990) - Takmer ružový príbeh
(1988) - Silvestr 1988 aneb Jak jsme to neviděli
(1988) - Orechové škrupinky
(1988) - Láska na inzerát
(1988) - F.T. na cestách
(1988) - F.T.
(1987) - Snehové sypané
(1987) - Klip klap
(1986) - Vánoční koncert Karla Gotta (koncert)
(1985) - Cengá do triedy
(1984) - Správne kroky
(1984) - Pesničky na cestách
(1984) - ABECEDA
(1984) - Falešný princ
(1983) - Triangel
(1983) - Tam je hviezda Sírius
(1982) - Úsmev ako dar
(1982) - Zázračný autobus
(1982) - Labula
(1976) - Písničky z obrazovky
(1972) - Kessel Buntes, Ein
Dara Rolins - Knihy
Dara Rolins - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1977) Rytmus
(*1973) Matěj Homola

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Krysa

Krysa (Voda)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Dara Rolins 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Dara Rolins - zpěvačka

se narodila v roce *1972 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Dara Rolins

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Dara Rolins
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
15°29’
 
LunaLuna:
Kozoroh
3°25’
 
MerkurMerkur:
Štír
26°30’
 
VenušeVenuše:
Štír
15°59’
 
MarsMars:
Štír
14°21’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
12°14’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
17°13’
R
UranUran:
Váhy
21°54’
 
NeptunNeptun:
Střelec
5°22’
 
PlutoPluto:
Váhy
4°10’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
18°32’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
2°08’
 
CheirónCheirón:
Beran
12°59’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »