Darja Hajská wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Darja Hajská
(Darja Dea Vorísková)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Mladá Boleslav
Země:
Věk:
† 69 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka, zpěvačka, spisovatelka, dramatička

Darja Hajská - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
20.3.1911 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Darja Hajská 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Darja Hajská
datum narození 20.3.1911
(herečka, zpěvačka, spisovatelka, dramatička, instagram)

Darja Hajská - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1980) - Zabijačka
(1980) - Pleš
(1980) - Nezralé maliny
(1980) - Nevěsta k zulíbání
(1980) - Dopis psaný španělsky
(1979) - Plechová kavalérie (TV seriál)
(1979) - Julek
(1979) - Dnes v jednom domě (TV seriál)
(1978) - Zip
(1978) - Úplně beznadějný případ
(1978) - „Já už budu hodný, dědečku!“
(1978) - Brácha za všechny peníze
(1977) - Žena za pultem (TV seriál)
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1977) - „Já to tedy beru, šéfe...!“
(1976) - Zítra to roztočíme, drahoušku...!
(1976) - „Marečku, podejte mi pero!“
(1976) - Fantastická neděle
(1975) - Chalupáři (TV seriál)
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Televize v Bublicích aneb Bublice v televizi
(1974) - Hodíme se k sobě, miláčku...?
(1973) - Tři chlapi na cestách
(1972) - Šest medvědů s Cibulkou
(1972) - Modrý vrabec
(1972) - Byli jednou dva písaři... (TV seriál)
(1970) - Vražedný týden
(1970) - Už zase skáču přes kaluže
(1970) - Fantom operety (TV seriál)
(1970) - Ďábelské líbánky
(1969) - Trapasy
(1969) - Světáci
(1969) - Odvážná slečna
(1969) - Kamarádi (TV seriál)
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
(1968) - Bouřka
(1967) - Ta naše písnička česká
(1966) - Revue v mlze
(1965) - Bílá paní
(1964) - Místo v houfu
(1963) - Naděje
(1962) - Kýč je když...
(1961) - Spadla s měsíce
(1961) - Kolik slov stačí lásce?
(1960) - Zlé pondělí
(1959) - Kam čert nemůže
(1958) - O věcech nadpřirozených
(1958) - Morálka paní Dulské
(1958) - Mezi nebem a zemí
(1958) - Hlavní výhra
(1957) - Štěňata
(1955) - Vzorný kinematograf Haška Jaroslava
(1955) - Něco se tu změnilo
(1955) - Návštěva z oblak
(1955) - Anděl na horách
(1954) - Nejlepší člověk
(1950) - Slepice a kostelník
(1950) - Racek má zpoždění
(1949) - Vzbouření na vsi
(1948) - Kominík pro štěstí
(1947) - Nikola Šuhaj
(1947) - Čapkovy povídky
(1946) - Muži bez křídel
(1945) - Řeka čaruje
(1944) - Prstýnek
(1944) - Neviděli jste Bobíka?
(1944) - Kouříme domovinu
(1943) - Zachráněné štěstí
(1943) - Šťastnou cestu
(1943) - Mlhy na blatech
(1943) - Láska, vášeň a žal
(1943) - Bláhový sen
(1942) - Velká přehrada
(1942) - Ryba na suchu
(1942) - Host do domu
(1942) - Barbora Hlavsová
(1941) - Tetička
(1941) - Přednosta stanice
(1941) - Preludium
(1941) - Pražský flamendr
(1941) - Paličova dcera
(1941) - Noční motýl
(1941) - Jan Cimbura
(1940) - Maskovaná milenka
(1940) - Čekanky
(1939) - Ženy u benzinu
(1939) - Dvojí život
(1938) - Lucerna
(1937) - Žena na rozcestí
(1937) - Výdělečné ženy
(1937) - Švanda dudák
(1937) - Otec Kondelík a ženich Vejvara
(1937) - Jan Výrava
(1937) - Advokátka Věra
(1936) - Vojnarka
(1936) - Švadlenka
(1936) - Naše XI.
(1935) - Jánošík
(1934) - Za ranních červánků
(1934) - Poslední muž
(1934) - Polská krev
(1934) - Na růžích ustláno
(1933) - U snědeného krámu
(1933) - Jindra, hraběnka Ostrovínová
(1933) - Dobrý tramp Bernášek
(1932) - Právo na hřích
(1932) - Pepina Rejholcová
(1932) - Peníze nebo život
(1932) - Kantor Ideál
(1931) - Psohlavci
(1931) - Kariéra Pavla Čamrdy
(1929) - Z českých mlýnů
(1929) - Pražské švadlenky
(1929) - Adjunkt Vrba
(1928) - Pohorská vesnice
(1928) - Mlynář a jeho dítě
(1928) - Kedlubnový kavalír
(1926) - Svéhlavička
(1926) - Dobrý voják Švejk

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.3.1911 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Darja Hajská 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Darja Hajská - herečka, zpěvačka, spisovatelka, dramatička

se narodila 20.3.1911 ve městě Mladá Boleslav
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Darja Hajská

Dnes se narodili
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) herečka

Česká republika Karel Hynek Mácha
(*1810) básník

Francie Henri Charrière
(*1906) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Kanada Diana Krall
(*1964) zpěvačka, pianistka

Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) herečka, dcera Martina Scorseseho


Darja Hajská
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
28°45’
 
LunaLuna:
Střelec
1°26’
 
MerkurMerkur:
Ryby
28°43’
 
VenušeVenuše:
Beran
25°44’
 
MarsMars:
Vodnář
4°48’
 
JupiterJupiter:
Štír
13°59’
R
SaturnSaturn:
Býk
4°36’
 
UranUran:
Kozoroh
28°30’
 
NeptunNeptun:
Rak
18°47’
R
PlutoPluto:
Blíženci
25°54’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
12°16’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
10°32’
 
CheirónCheirón:
Ryby
4°07’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Clark Gable
(*1901 - 1960) herec, top star zvaný the King

Spojené státy Bob Smith
(*1879 - 1950) chirurg, Dr. Bob - spoluzakladatel AA (Anonymní Alkoholici)

Německo Carl von Linde
(*1842 - 1934) vynálezce

Velká Británie Alan Watts
(*1915 - 1973) anglický básník

Rakousko Camillo Sitte
(*1843 - 1903) urbanista, architekt, malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »