Darla Crane wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Darla Crane
(Shelley Shelnutt)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
53 let
Povolání:
herečka, režisérka

Darla Crane - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
21.5.1966 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Darla Crane 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Darla Crane
datum narození 21.5.1966
(herečka, režisérka, instagram)

Darla Crane - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Moms in Control (TV seriál)
(2014) - All in the Family
(2013) - Moms Bang Teens 5
(2012) - Mother-Daughter Exchange Club 23
(2012) - Lesbian PsychoDramas 8
(2012) - It's A Mommy Thing 6
(2012) - Hitchhiking Lesbians
(2011) - Your Mom's Hot
(2011) - Teach Me
(2011) - Sinderella & Me
(2011) - Portrait of a Call Girl
(2011) - Official Sons of Anarchy Parody
(2011) - My Mother's Best Friend 5
(2011) - My Mother's Best Friend 3
(2011) - Mother Lovers Society 4
(2011) - Mother-Daughter Exchange Club 20
(2011) - Lesbian House Hunters 6
(2011) - Kittens & Cougars 4
(2011) - Cheaters Retreat 2
(2011) - Gape Lovers 7
(2011) - Couples Seeking Teens 7
(2010) - Wanna Fuck My Daugter Gotta Fuck Me First 7
(2010) - The Teacher 1
(2010) - The Soldier 1
(2010) - Nobody Does It Redder 4
(2010) - My Friend's Hot Mom 23
(2010) - My Friend's Hot Mom 21
(2010) - Mother Lovers Society 2
(2010) - Mother Lovers Society
(2010) - Mother-Daughter Exchange Club 15
(2010) - Mother-Daughter Exchange Club 14
(2010) - The Mommy X-Perience
(2010) - Milf Bitches
(2010) - Lesbian PsychoDramas 5
(2010) - Lesbian PsychoDramas 4
(2010) - Lesbian Mentors 3: Older Women, Younger Girls
(2010) - Lesbian Confessions 4
(2010) - Lesbian Babysitters 2
(2010) - Imperfect Angels 9
(2010) - Cheaters Retreat 1
(2010) - Housewife 1 on 1 #18
(2010) - The Doctor 1
(2010) - The Cougar Club 2
(2009) - My Friend's Hot Mom 17
(2009) - MILF Worship 9
(2009) - MILF and Honey 12
(2009) - Fuck My Mom & Me 11
(2007) - Blue Ribbon Butt Fucks 2
(2006) - My Mother Loves the Brothas 2
(2006) - Bondage Stories 6
(2005) - NightMoves
(2005) - Pole Position 3
(2005) - If Darla Had Modeled for Irving
(2004) - Big Tit Brotha Lovers 4
(2003) - Ultra Tight Club
(2003) - Tittie Twister
(2003) - Phat Azz White Girls 3
(2003) - Perfect Pink 16: Leather
(2003) - Goo Girls 12
(2003) - The Fans Have Spoken 7
(2003) - The Fans Have Spoken 4
(2002) - Who Is Darla Crane
(2002) - Welcum to Casa Butts
(2002) - Stacked 9
(2002) - Front Page News
(2002) - Dashed
(2002) - Darla in Danger
(2001) - Tushy Bowl 2001
(2001) - Tantalus Theatre
(2001) - Play It Sweet
(2001) - Old-Fashioned Underwear Video
(2001) - Lex the Impaler
(2001) - Kittens 11
(2001) - Goo Girls 5
(2001) - Blowjob Adventures of Dr. Fellatio 31
(2001) - American Tushy 2
(2000) - Dressed for Distress!
(1999) - White Caps
(1999) - Tender Torment
(1999) - Submission Complex
(1999) - Snatched and Snapped!
(1999) - Shanna, Jungle Princess
(1999) - Paybacks Are a Bitch
(1999) - Lorelei's Secret
(1999) - Electra Girl Saves the World
(1999) - The Case of the Kidnapped Cousin
(1999) - Bondage in Public
(1998) - Women in White
(1998) - Superheroine Double Feature
(1998) - Electra Girl vs. Brutalia
(1998) - Crazy About You
(1998) - Buying a Blonde
(1998) - Ashley Biggest Fan
(1997) - Panel Discussion
(1997) - The Supermodel Scheme
(1997) - Bondage Showdown: Jennifer West Meets Darla Crane
(1997) - Barefoot Temptations
(1996) - Naked Shame
(1996) - Disorderly Nurses
(1995) - A Woman's Touch
(1995) - Spellbinder vs. the Dark Lady
(1995) - Hard Sell
(1995) - Four Point Spread
(1995) - The Devious Ms. Devine
(1995) - Bombshells in Bondage
(1994) - The Other End of the Whip
(1994) - Lessons Learned
(1993) - A Play on History
(1993) - Delightfully Darla!
(1993) - Because She Loves It!
(1992) - Spanke Shoppe II

Darla Crane - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Kůň

Kůň (Oheň)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.5.1966 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Darla Crane 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Darla Crane - herečka, režisérka

se narodila 21.5.1966 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Darla Crane

Dnes se narodili
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Darla Crane
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
29°58’
 
LunaLuna:
Blíženci
13°32’
 
MerkurMerkur:
Býk
23°01’
 
VenušeVenuše:
Beran
18°16’
 
MarsMars:
Býk
24°41’
 
JupiterJupiter:
Rak
3°10’
 
SaturnSaturn:
Ryby
27°36’
 
UranUran:
Panna
15°29’
R
NeptunNeptun:
Štír
20°33’
R
PlutoPluto:
Panna
15°48’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
25°12’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
5°34’
 
CheirónCheirón:
Ryby
25°34’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
7xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Myrna Loy
(*1905 - 1993) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932 - 2013) herec, režisér

Česká republika Josef Lada
(*1887 - 1957) spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník

Spojené státy George Washington
(*1732 - 1799) americký voják a politik, první prezident USA

Spojené státy Adam Lanza
(*1992 - 2012) masový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »