Dave Grohl wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Dave Grohl
(David Eric Grohl)

Pohlaví:
Muž
Narození:
14.1. 1969 - 07:33h
Místo:
Warren, Ohio
Země:
Věk:
49 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvák, hudebník

Dave Grohl - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Clifford (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
14.1.1969 - 07:33  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
14.1.1969 - 12:33  
US, Warren:
41°14' s.š., 80°49' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Dave Grohl 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Dave Grohl
datum narození 14.1.1969
(zpěvák, hudebník, instagram)

Dave Grohl - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Desert Age: A Rock and Roll Scene History
(2015) - The Late Late Show with James Corden
(2015) - Slashed
(2014) - Stand Up to Cancer
(2014) - Grammy Awards 2014
(2014) - Foo Fighters: Sonic Highways - osm legend (TV seriál)
(2014) - Demon Legacy
(2013) - Nirvana - Heart-Shaped Box (Director's Cut) (hudební videoklip)
(2013) - Mantra (hudební videoklip)
(2013) - Rokenrolová síň slávy 2013
(2013) - 12-12-12
(2013) - Sound City
(2013) - Ghost Ghirls (TV seriál)
(2012) - Tenacious D - To Be The Best (hudební videoklip)
(2011) - Foo Fighters - Walk (hudební videoklip)
(2011) - Foo Fighters ‎– Wasting Light On The Harbour 2011 (koncert)
(2011) - Foo Fighters Live at iTunes Festival (koncert)
(2011) - Foo Fighters: Back and Forth
(2011) - Mupeti
(2010) - Conan
(2010) - The Library of Congress Gershwin Prize for Popular Song: In Performance at the White House - Paul McCartney (koncert)
(2010) - Lemmy
(2009) - Nirvana - In Bloom Collection (hudební videoklip)
(2009) - Foo Fighters - Greatest Hits (hudební videoklip)
(2008) - 100 Greatest Hard Rock Songs
(2008) - Foo Fighters: Live at Wembley Stadium (koncert)
(2007) - Foo Fighters - The Pretender (hudební videoklip)
(2007) - Foo Fighters - Long Road To Ruin (hudební videoklip)
(2007) - MTV Video Music Awards 2007
(2006) - Nirvana - The Definitive Critical Review
(2006) - Foo Fighters: Skin and Bones (koncert)
(2006) - Foo Fighters: Hyde Park (koncert)
(2006) - Králové ro(c)ku
(2005) - Foo Fighters - Resolve (hudební videoklip)
(2005) - Foo Fighters - Best of You (hudební videoklip)
(2005) - NotNa
(2005) - Foo Fighters: Quiet Before the Storm (koncert)
(2005) - Classic Albums: Nirvana - Nevermind
(2004) - Nirvana: With the Lights Out
(2003) - Foo Fighters - The One (hudební videoklip)
(2003) - Foo Fighters - Low (hudební videoklip)
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - The Work of Director Michel Gondry (hudební videoklip)
(2003) - Tenacious D: The Complete Masterworks
(2003) - I've Been Twelve Forever
(2003) - Foo Fighters: Everywhere But Home (koncert)
(2002) - Nirvana: You Know You're Right (hudební videoklip)
(2002) - Foo Fighters - Times Like These (hudební videoklip)
(2002) - Foo Fighters - All My Life (hudební videoklip)
(2002) - Playboy: Inside the Playboy Mansion
(2002) - I Love the '80s (TV seriál)
(2002) - Colin's Sleazy Friends Rocks
(2001) - 25 Years of Punk
(2000) - Foo Fighters - Next Year (hudební videoklip)
(2000) - Daria the Movie: Is It Fall Yet?
(1999) - Learn to Fly (hudební videoklip)
(1999) - Foo Fighters - Breakout (hudební videoklip)
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1998) - The Howard Stern Radio Show
(1998) - Free Tibet
(1996) - Foo Fighters - I'll Stick Around (hudební videoklip)
(1996) - Hype!
(1995) - Foo Fighters - My Hero (hudební videoklip)
(1995) - Foo Fighters - Monkey Wrench (hudební videoklip)
(1995) - Foo Fighters - Everlong (hudební videoklip)
(1995) - Foo Fighters - Big Me (hudební videoklip)
(1995) - MADtv
(1994) - Nirvana: Talk To Me (hudební videoklip)
(1994) - Howard Stern
(1994) - Extra
(1994) - Nirvana Live! Tonight! Sold Out!! (koncert)
(1994) - Space Ghost Coast to Coast (TV seriál)
(1993) - Nirvana: Sliver (hudební videoklip)
(1993) - Nirvana: Heart-Shaped Box (hudební videoklip)
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - MTV Video Music Awards 1993
(1993) - Nirvana Unplugged In New York (koncert)
(1993) - Nirvana Live and Loud (koncert)
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - Nirvana: Lithium (hudební videoklip)
(1992) - Nirvana: In Bloom (hudební videoklip)
(1992) - Nirvana: Come As You Are (hudební videoklip)
(1992) - 1991: The Year Punk Broke
(1992) - Nirvana: Live at Reading (koncert)
(1991) - Nirvana: Smells Like Teen Spirit (hudební videoklip)
(1991) - Nirvana: Live at the Paramount (koncert)
(1989) - Unplugged (TV seriál)
(1975) - Saturday Night Live
(1964) - Top of the Pops

Dave Grohl - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Dave Grohl - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Dave Grohl - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent v Kozorohu

Ascendent v Kozorohu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Kozorohu si musí nejprve uvědomit své dvě protikladné stránky. Jednou je poslušnost a poctivé plnění povinností. S energií je třeba obezřetně hospodařit, to vyžaduje kázeň a sebeovládání. Musí dosáhnout nějakého společenského ocenění a uznání. Druhou stranou je schopnost organizovat praktické záležitosti a dosahovat svých cílů a také schopnost těšit se ze smyslových požitků.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.1.1969 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Dave Grohl 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Dave Grohl - zpěvák, hudebník

se narodil 14.1.1969 ve městě Warren, Ohio, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Dave Grohl

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Dave Grohl
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
24°10’
1
 
LunaLuna:
Střelec
2°34’
10
 
MerkurMerkur:
Vodnář
13°03’
1
 
VenušeVenuše:
Ryby
10°42’
2
 
MarsMars:
Štír
8°45’
9
 
JupiterJupiter:
Váhy
5°59’
8
 
SaturnSaturn:
Beran
19°13’
3
 
UranUran:
Váhy
3°59’
8
R
NeptunNeptun:
Štír
28°08’
10
 
PlutoPluto:
Panna
25°01’
8
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
3°53’
2
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
23°27’
5
 
CheirónCheirón:
Ryby
29°25’
2
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
10°23’
2
Domy:
Kozoroh
18°47’
Rak
18°47’
2:
Ryby
3°09’
8:
Panna
3°09’
3:
Beran
13°57’
9:
Váhy
13°57’
Býk
13°41’
Štír
13°41’
5:
Blíženci
6°24’
Střelec
6°24’
6:
Blíženci
26°40’
Střelec
26°40’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Střelec
16°14’
11
Slun./Luna:
Střelec
28°22’
12


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) podnikatelka, dědička firmy L'oreal, mecenáška



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »