David Burke wikipedie, horoscope, astrology, instagram

David Burke

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Liverpool, Anglie
Země:
Věk:
84 let
Povolání:
herec

David Burke - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
25.5.1934 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(David Burke 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
David Burke
datum narození 25.5.1934
(herec, instagram)

David Burke - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Harry Price: Ghost Hunter
(2014) - Tři mušketýři (TV seriál)
(2012) - Žena v černém
(2010) - Láska a nedůvěra
(2008) - The Summer House
(2006) - Random Quest
(2006) - Number 13
(2005) - Ghost Story for Christmas: M.R. James - A View from a Hill
(2005) - Dalziel a Pascoe: Prach jsi
(2004) - The Rivals
(2004) - Případy inspektora Lynleyho: Zrádné vzpomínky
(2004) - Případy inspektora Lynleyho: Honba za správným hříšníkem
(2003) - The Afternoon Play (TV seriál)
(2002) - MI5 (TV seriál)
(2002) - Bertie a Elizabeth
(2000) - Mrtvé probouzeti (TV seriál)
(2000) - Doctors (TV seriál)
(1999) - Holby City (TV seriál)
(1997) - Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
(1996) - Večer tříkrálový
(1996) - Testament: The Bible in Animation (TV seriál)
(1996) - Dalziel a Pascoe (TV seriál)
(1995) - Velký detektiv Sherlock Holmes (TV seriál)
(1995) - Hercule Poirot: Případ v ulici Hickory
(1994) - Space Precinct (TV seriál)
(1994) - Doktor Mesmer
(1992) - Šekspir: Velikije komedii i tragedii (TV seriál)
(1992) - Performance (TV seriál)
(1991) - Salón Eliott (TV seriál)
(1991) - In Suspicious Circumstances (TV seriál)
(1989) - Hercule Poirot (TV seriál)
(1988) - Run for the Lifeboat
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Tales of Sherwood Forest (TV seriál)
(1986) - Casualty (TV seriál)
(1985) - Stavitel z Norwoodu
(1985) - Spolek ryšavců
(1985) - Řecký tlumočník
(1985) - Poslední případ
(1985) - Dům u měděných buků
(1985) - Domácí pacient
(1984) - Z archivu Sherlocka Holmese (TV seriál)
(1984) - Tančící figurky
(1984) - Strakatý pás
(1984) - Skandál v Čechách
(1984) - Poldové (TV seriál)
(1984) - Osamělá cyklistka
(1984) - Námořní smlouva
(1984) - Mrzák
(1984) - Modrá karbunkule
(1983) - Spyship (TV seriál)
(1983) - Richard III.
(1983) - Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
(1983) - Henry VI, Part Two
(1983) - Henry VI, Part One
(1981) - The Winter's Tale
(1981) - Nanny (TV seriál)
(1980) - The Man Who Saw Tomorrow
(1980) - Spy! (TV seriál)
(1978) - Armchair Thriller (TV seriál)
(1977) - Esther Waters
(1977) - BBC2 Play of the Week (TV seriál)
(1975) - Remember Me
(1975) - The Brotherhood
(1975) - Beata Beatrix
(1975) - The Artisan
(1974) - Rooms (TV seriál)
(1973) - Centre Play (TV seriál)
(1972) - Holly (TV seriál)
(1972) - Crown Court (TV seriál)
(1971) - Hine (TV seriál)
(1971) - The Guardians (TV seriál)
(1971) - Barlow at Large (TV seriál)
(1970) - The Woodlanders
(1970) - Play for Today (TV seriál)
(1970) - Crime of Passion (TV seriál)
(1969) - There Is Also Tomorrow
(1969) - Manhunt (TV seriál)
(1968) - The Champions (TV seriál)
(1967) - Inheritance (TV seriál)
(1967) - The Fellows (TV seriál)
(1966) - Vendetta (TV seriál)
(1966) - Softly Softly (TV seriál)
(1966) - The Baron (TV seriál)
(1965) - Riviera Police (TV seriál)
(1965) - The Man in Room 17 (TV seriál)
(1964) - The Villains (TV seriál)
(1964) - The Wednesday Play (TV seriál)
(1964) - Sherlock Holmes (TV seriál)
(1964) - Redcap (TV seriál)
(1964) - Rattle of a Simple Man
(1964) - A Game of Murder (TV seriál)
(1964) - Detective (TV seriál)
(1963) - Saturday Night Out
(1963) - Maupassant (TV seriál)
(1963) - The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
(1963) - Friday Night (TV seriál)
(1962) - Z Cars (TV seriál)
(1962) - Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
(1961) - The Avengers (TV seriál)
(1960) - Coronation Street (TV seriál)
(1959) - No Hiding Place (TV seriál)
(1955) - ITV Play of the Week (TV seriál)
(1955) - Dixon of Dock Green (TV seriál)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Pes

Pes (Dřevo)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.5.1934 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

David Burke 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

David Burke - herec

se narodil 25.5.1934 ve městě Liverpool, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - David Burke

Dnes se narodili
Francie Pierre Richard
(*1934) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Madonna
(*1958) herečka, zpěvačka, skladatelka, režisérka, tanečnice, návrhářka

Německo Charles Bukowski
(*1920) spisovatel, básník

Bělorusko Šimon Peres
(*1923) politik, izraelský prezident

Česká republika Xindl X
(*1979) zpěvák, scénárista


David Burke
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
3°34’
 
LunaLuna:
Váhy
18°43’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
17°43’
 
VenušeVenuše:
Beran
21°02’
 
MarsMars:
Býk
24°08’
 
JupiterJupiter:
Váhy
13°39’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
28°01’
 
UranUran:
Beran
29°25’
 
NeptunNeptun:
Panna
9°36’
 
PlutoPluto:
Rak
23°01’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
13°55’
R
Černá LunaLilith:
Rak
23°58’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
4°12’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
8xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Robert De Niro
(*1943) herec

Spojené státy Sean Penn
(*1960) herec, scénárista, režisér

Irsko Maureen O'Hara
(*1920) herečka, zpěvačka

Spojené státy Mae West
(*1892) herečka

Česká republika Filip Renč
(*1965) režisér, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882 - 1956) herec

Spojené státy Elvis Presley
(*1935 - 1977) zpěvák

Česká republika Ivan Hlinka
(*1950 - 2004) hokejista a trenér českého týmu

Česká republika Antonín Sova
(*1864 - 1928) spisovatel

Spojené státy Big Mama
(*1905 - 2015) nejstarší žijící veteránka USA



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »