David Butler wikipedie, horoscope, astrology, instagram

David Butler

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
San Francisco, Kalifornie
Země:
Věk:
† 84 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér, scénárista, herec

David Butler - Horoskop, Vztahy, Režijní filmografie

Datum narození:
17.12.1894 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(David Butler 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
David Butler
datum narození 17.12.1894
(režisér, scénárista, herec, instagram)

David Butler - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1967) - C'mon, Let's Live a Little
(1965) - Camp Runamuck (TV seriál)
(1963) - The Patty Duke Show (TV seriál)
(1963) - Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
(1961) - The Right Approach
(1960) - Overland Trail (TV seriál)
(1959) - The Twilight Zone (TV seriál)
(1959) - The Deputy (TV seriál)
(1958) - 77 Sunset Strip (TV seriál)
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - Leave It to Beaver (TV seriál)
(1956) - Glory
(1956) - The Girl He Left Behind
(1955) - Screen Directors Playhouse (TV seriál)
(1955) - Jump Into Hell
(1954) - Král Richard a křižáci
(1954) - The Command
(1953) - Calamity Jane
(1953) - By the Light of the Silvery Moon
(1952) - Where's Charley
(1951) - Painting the Clouds with Sunshine
(1951) - Lullaby of Broadway
(1950) - The Daughter of Rosie O'Grady
(1950) - Tea for Two
(1949) - The Story of Seabiscuit
(1949) - Nádherný pocit
(1949) - Look for the Silver Lining
(1949) - John Loves Mary
(1948) - Two Guys from Texas
(1947) - My Wild Irish Rose
(1946) - Two Guys from Milwaukee
(1946) - The Time, the Place and the Girl
(1945) - San Antonio
(1944) - Shine On, Harvest Moon
(1944) - Princezna a pirát
(1943) - Thank Your Lucky Stars
(1943) - Na titulní stránce
(1942) - Road to Morocco
(1941) - Playmates
(1941) - Caught in the Draft
(1940) - You'll Find Out
(1940) - Sirotek Glorie
(1939) - That's Right - You're Wrong
(1939) - East Side of Heaven
(1938) - Straight, Place and Show
(1938) - Kentucky Moonshine
(1938) - Kentucky
(1937) - You're a Sweetheart
(1937) - Ali Baba Goes to Town
(1936) - White Fang
(1936) - Pigskin Parade
(1936) - Kapitán January
(1935) - The Littlest Rebel
(1935) - Malý plukovník
(1935) - Doubting Thomas
(1934) - Zářící oči
(1934) - Have a Heart
(1934) - Handy Andy
(1934) - Bottoms Up
(1933) - My Weakness
(1933) - Hold Me Tight
(1932) - Handle with Care
(1932) - Down to Earth
(1932) - Business and Pleasure
(1931) - Delicious
(1931) - A Connecticut Yankee
(1930) - Just Imagine
(1930) - High Society Blues
(1929) - Sunnyside Up
(1929) - Salute
(1929) - Nertz
(1929) - Masked Emotions
(1929) - Chasing Through Europe
(1929) - Fox Movietone Follies of 1929
(1928) - Win That Girl
(1928) - Prep and Pep
(1928) - News Parade
(1927) - High School Hero

David Butler - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1965) - Hollywood My Home Town
(1949) - Nádherný pocit
(1943) - Thank Your Lucky Stars
(1936) - 20th Century Fox Promotional Film
(1929) - Salute
(1929) - Nertz
(1928) - The Rush Hour
(1927) - V sedmém nebi
(1927) - Should Second Husbands Come First?
(1927) - Nobody's Widow
(1927) - Girl in the Rain
(1926) - Womanpower
(1926) - The Quarterback
(1926) - The Sap
(1926) - Oh, Baby!
(1926) - Modrý orel
(1926) - Meet the Prince
(1925) - Wages for Wives
(1925) - Tracked in the Snow Country
(1925) - The People vs. Nancy Preston
(1925) - Private Affairs
(1925) - The Plastic Age
(1925) - The Phantom Express
(1925) - The Narrow Street
(1925) - The Man on the Box
(1925) - His Majesty, Bunker Bean
(1925) - Havoc
(1925) - The Gold Hunters
(1925) - Code of the West
(1924) - In Hollywood with Potash and Perlmutter
(1924) - Arizona Express
(1923) - The Hero
(1923) - The Temple of Venus
(1923) - Poor Men's Wives
(1923) - A Noise in Newboro
(1923) - Mary of the Movies
(1923) - Hoodman Blind
(1923) - The Fog
(1923) - Desire
(1923) - Cause for Divorce
(1922) - The Wise Kid
(1922) - The Village Blacksmith
(1922) - The Milky Way
(1922) - Conquering the Woman
(1922) - Bing Bang Boom
(1922) - According to Hoyle
(1921) - The Sky Pilot
(1921) - Making the Grade
(1920) - The Triflers
(1920) - The County Fair
(1920) - Smiling All the Way
(1920) - Girls Don't Gamble
(1920) - Fickle Women
(1920) - Don't Ever Marry
(1919) - Upstairs and Down
(1919) - The Unpainted Woman
(1919) - The Girl Who Stayed at Home
(1919) - The Pointing Finger
(1919) - The Petal on the Current
(1919) - The Other Half
(1919) - Nugget Nell
(1919) - Bonnie Bonnie Lassie
(1919) - Better Times
(1918) - The Greatest Thing in Life
(1916) - Intolerance
(1915) - The Deathlock
(1910) - The Face at the Window
David Butler - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.


Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.12.1894 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

David Butler 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

David Butler - režisér, scénárista, herec

se narodil 17.12.1894 ve městě San Francisco, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - David Butler

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


David Butler
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
25°35’
 
LunaLuna:
Lev
29°58’
 
MerkurMerkur:
Střelec
12°33’
 
VenušeVenuše:
Střelec
29°39’
 
MarsMars:
Beran
25°20’
 
JupiterJupiter:
Rak
2°01’
R
SaturnSaturn:
Štír
4°22’
 
UranUran:
Štír
17°59’
 
NeptunNeptun:
Blíženci
14°05’
R
PlutoPluto:
Blíženci
10°30’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
26°37’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
9°27’
 
CheirónCheirón:
Váhy
7°47’
 
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
0xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »