David Graf wikipedie, horoscope, astrology, instagram

David Graf
(Paul David Graf)

Pohlaví:
Muž
Narození:
16.4. 1950 - 10:45h
Místo:
Lancaster, Ohio
Země:
Věk:
† 50 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
7.4.2001 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

David Graf - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
16.4.1950 - 10:45  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
16.4.1950 - 15:45  
US, Lancaster:
39°43' s.š., 82°36' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(David Graf 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
David Graf
datum narození 16.4.1950
(herec, instagram)

David Graf - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2000) - Pobřežní lýtka (TV seriál)
(2000) - Obžaloba
(2000) - Můj nejlepší přítel
(2000) - Krvavá volba
(2000) - The Cactus Kid
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - The Parkers (TV seriál)
(1999) - The Amanda Show (TV seriál)
(1998) - Thornberryovi na cestách (TV seriál)
(1998) - Studio sport (TV seriál)
(1998) - The Simple Life (TV seriál)
(1998) - Brink!
(1998) - Becker (TV seriál)
(1997) - Válka špionů (TV seriál)
(1997) - Teen Angel (TV seriál)
(1997) - Skeletons
(1997) - Policejní akademie (TV seriál)
(1996) - Únos letu 285
(1996) - Promised Land (TV seriál)
(1996) - Občanka Ruth
(1996) - Malcolm & Eddie (TV seriál)
(1996) - Arli$$ (TV seriál)
(1995) - Star Trek: Voyager (TV seriál)
(1995) - JAG (TV seriál)
(1995) - Gei ba ba de xin
(1995) - Courthouse (TV seriál)
(1995) - Caroline in the City (TV seriál)
(1995) - Bradyovi
(1994) - Správná pětka (TV seriál)
(1994) - Roseanne: An Unauthorized Biography
(1994) - Policejní akademie 7: Moskevská mise
(1994) - Hlídat Tess
(1994) - Father and Scout
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1994) - Doba přílivu (TV seriál)
(1993) - Ve vlastním zájmu
(1993) - Superman (TV seriál)
(1993) - Stehy na duši
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1993) - Americký kickboxer II
(1992) - Picket Fences (TV seriál)
(1992) - Martin (TV seriál)
(1991) - Without a Pass
(1991) - Kutil Tim (TV seriál)
(1991) - Krok za krokem (TV seriál)
(1991) - Brooklyn Bridge (TV seriál)
(1991) - Boj o Jenny
(1990) - Snílek (TV seriál)
(1990) - Ferris Bueller (TV seriál)
(1989) - Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
(1989) - Quantum Leap (TV seriál)
(1989) - Policejní akademie 6: Město v obklíčení
(1989) - Life Goes On (TV seriál)
(1989) - Family Matters (TV seriál)
(1989) - Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
(1988) - Love at Stake
(1988) - The Town Bully
(1988) - Shakedown on the Sunset Strip
(1988) - Police Story: The Watch Commander
(1988) - Policejní akademie 5: Nasazení v Miami Beach
(1988) - Paradise (TV seriál)
(1987) - Policejní akademie 4: Občanská patrola
(1987) - Cameo by Night
(1987) - Beauty and the Beast (TV seriál)
(1986) - Policejní akademie 3: Znovu ve výcviku
(1986) - He's the Mayor (TV seriál)
(1985) - Policejní akademie 2
(1984) - Riptide (TV seriál)
(1984) - Policejní akademie
(1984) - Night Court (TV seriál)
(1984) - Irreconcilable Differences
(1984) - Charles in Charge (TV seriál)
(1984) - Airwolf (TV seriál)
(1983) - The Yellow Rose (TV seriál)
(1983) - Hardcastle a McCormick (TV seriál)
(1983) - A-Team (TV seriál)
(1982) - Voyagers! (TV seriál)
(1982) - Matt Houston (TV seriál)
(1982) - The Long Summer of George Adams
(1981) - Čtyři přátelé
(1979) - The Dukes of Hazzard (TV seriál)
(1973) - The $10,000 Pyramid
(1972) - M*A*S*H (TV seriál)

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna v Beranu

Luna v Beranu

Luna (Měsíc)
Pocit nejistoty vás může nutit věci vyřešit mnohem rychleji, než je to přirozené. Nehoňte se, jako by vám hrozil nějaký časový limit. Snažte se zpomalit, abyste se mohli rozhodnout, o co vám jde, a postupovat vlastním pohodlným tempem.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.4.1950 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

David Graf 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

David Graf - herec

se narodil 16.4.1950 ve městě Lancaster, Ohio, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - David Graf

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


David Graf
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
26°04’
10
 
LunaLuna:
Beran
18°31’
10
 
MerkurMerkur:
Býk
14°24’
11
 
VenušeVenuše:
Ryby
9°49’
9
 
MarsMars:
Panna
23°53’
3
R
JupiterJupiter:
Ryby
0°14’
9
 
SaturnSaturn:
Panna
13°16’
3
R
UranUran:
Rak
1°33’
12
 
NeptunNeptun:
Váhy
15°42’
4
R
PlutoPluto:
Lev
15°48’
2
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
6°31’
10
R
Černá LunaLilith:
Býk
10°30’
11
 
CheirónCheirón:
Střelec
21°33’
6
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
8°57’
12
Domy:
Rak
16°31’
Kozoroh
16°31’
2:
Lev
6°21’
8:
Vodnář
6°21’
3:
Lev
29°03’
9:
Vodnář
29°03’
Panna
27°40’
Ryby
27°40’
5:
Štír
3°43’
Býk
3°43’
6:
Střelec
12°36’
Blíženci
12°36’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
22°05’
11
Slun./Luna:
Beran
22°18’
10


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Novoluní ve Štír Štíru
ukázat kalendář »