David Koller wikipedie, horoscope, astrology, instagram

David Koller

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1960 (?)
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
zpěvák

David Koller - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1960 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(David Koller 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
David Koller
datum narození v roce *1960
(zpěvák, instagram)

David Koller - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - 25. Ceny Anděl (TV pořad)
(2016) - Ceny Anděl 2015 (TV pořad)
(2016) - Apollo 2015
(2015) - David Koller - Recidiva (hudební videoklip)
(2015) - Světlo pro Světlušku 2015
(2015) - Mattoni Koktejl Festival 2015
(2015) - Kombo
(2015) - Ceny Paměti národa
(2015) - Adventní koncerty 2015
(2015) - Noc a Den (koncert)
(2015) - Big Beat de Luxe - lekcia Ursiny (koncert)
(2014) - David Koller - Ani Ty Ani Já (hudební videoklip)
(2014) - Lucie - Retrovideo
(2014) - Kancelář Blaník
(2014) - Barování pro Činoherní studio v Ústí
(2014) - Znovu 89 (koncert)
(2014) - Making of Megakoncert Lucie 2014
(2014) - Lucie 2014 (koncert)
(2014) - Lucie před Lucií
(2013) - Polívka na víně
(2013) - MISS Slovensko 2013
(2013) - Zuzana Michnová - Jsem slavná tak akorát
(2012) - Barbora Poláková a David Koller: Sami (hudební videoklip)
(2012) - 7 pádů Honzy Dědka
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Tajemství rodu
(2012) - Rok bez Magora
(2012) - Drop In - nikdy není pozdě (koncert)
(2011) - Světlo pro Světlušku 2011
(2011) - Ceny Anděl 2010
(2011) - ČT Live - Žebřík (koncert)
(2010) - Show Jana Krause
(2008) - TOP STAR magazín
(2006) - Miro Žbirka: The Best of Tour 2006 (koncert)
(2005) - Všechnopárty
(2005) - The Young Turks
(2005) - Inbox
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2002) - Ladí neladí
(2002) - Lucie v opeře (koncert)
(2001) - Letadlo
(2001) - Turné Slunečnice (koncert)
(1999) - Noc s Andělem
(1998) - Lucie - Panic (hudební videoklip)
(1998) - Lucie - Medvídek (hudební videoklip)
(1998) - Rozjezdy pro hvězdy
(1998) - Obrazohled aneb daleká cesta
(1996) - Lenka Dusilová feat. David Koller: Kamenný most (hudební videoklip)
(1996) - Festivalové vteřiny
(1995) - Lucie (koncert)
(1994) - Akumulátor 1
(1992) - Lucie Live pražská Lucerna ’92 (koncert)
(1990) - Lucie Tour
(1990) - Pražákům, těm je hej

David Koller - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Krysa

Krysa (Kov)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

David Koller 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

David Koller - zpěvák

se narodil v roce *1960 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - David Koller

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


David Koller
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
4°22’
 
LunaLuna:
Střelec
27°06’
 
MerkurMerkur:
Váhy
24°01’
 
VenušeVenuše:
Štír
0°20’
 
MarsMars:
Rak
3°10’
 
JupiterJupiter:
Střelec
25°55’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
11°55’
 
UranUran:
Lev
24°00’
 
NeptunNeptun:
Štír
7°37’
 
PlutoPluto:
Panna
6°50’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
14°24’
R
Černá LunaLilith:
Rak
15°55’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
28°12’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »