David Lynch wikipedie, horoscope, astrology, instagram

David Lynch
(David Keith Lynch)

Pohlaví:
Muž
Narození:
20.1. 1946 - 03:00h
Místo:
Missoula, Montana
Země:
Věk:
72 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
scénárista, režisér

David Lynch - Horoskop, Vztahy, Režijní filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
20.1.1946 - 03:00  (MST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
20.1.1946 - 10:00  
US, Missoula:
46°52' s.š., 114°0' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(David Lynch 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
David Lynch
datum narození 20.1.1946
(scénárista, režisér, instagram)

David Lynch - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Twin Peaks (TV seriál)
(2014) - Twin Peaks: The Missing Pieces
(2013) - Nine Inch Nails - Came Back Haunted (hudební videoklip)
(2013) - Idem Paris
(2012) - Crazy Clown Time (hudební videoklip)
(2012) - Meditation, Creativity, Peace
(2011) - Duran Duran: Unstaged (koncert)
(2011) - The 3 Rs
(2011) - I Touch a Red Button
(2010) - Lion of Panjshir (hudební videoklip)
(2010) - Lady Blue Shanghai
(2009) - 42 One Dream Rush
(2008) - Industrial Soundscape
(2008) - Bug Crawls
(2007) - Working with Marilyn Manson
(2007) - Dynamic:01: The Best of DavidLynch.com
(2007) - More Things That Happened
(2007) - Chacun son cinéma
(2007) - Boat
(2007) - Blue Green
(2007) - Ballerina
(2007) - Absurda
(2006) - Inland Empire
(2002) - The Short Films of David Lynch
(2002) - Rabbits
(2002) - DumbLand (TV seriál)
(2002) - Darkened Room
(2001) - Eraserhead Stories
(2001) - Mulholland Drive
(1999) - Příběh Alvina Straighta
(1999) - Mulholland Dr.
(1997) - Lost Highway
(1995) - Premonition Following an Evil Deed
(1995) - Lumière & spol.
(1993) - The King of Ads
(1993) - Hotelový pokoj (TV seriál)
(1992) - Twin Peaks
(1992) - On the Air (TV seriál)
(1990) - American Chronicles (TV seriál)
(1990) - Zběsilost v srdci
(1990) - Městečko Twin Peaks (TV seriál)
(1990) - Městečko Twin Peaks
(1990) - Industrial Symphony No. 1: The Dream of the Broken Hearted
(1988) - Français vus par, Les (TV seriál)
(1988) - The Cowboy and the Frenchman
(1986) - Modrý samet
(1984) - Duna
(1980) - Sloní muž
(1977) - Mazací hlava
(1974) - The Amputee
(1970) - Babička
(1968) - Abeceda
(1967) - Absurd Encounter with Fear
(1966) - Six Figures Getting Sick

David Lynch - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

David Lynch - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Rooted in Peace
(2016) - A Fall from Grace
(2015) - Brand: A Second Coming
(2014) - It's a Beautiful World
(2013) - What Is Cinema?
(2012) - Crazy Clown Time (hudební videoklip)
(2012) - Harry Dean Stanton - zčásti fikce
(2012) - Bok po boku
(2011) - Příběh filmu: Odysea (TV seriál)
(2011) - Duran Duran: Unstaged (koncert)
(2011) - Amerika na pokračování (TV seriál)
(2010) - Lion of Panjshir (hudební videoklip)
(2010) - 2012: Čas na změnu
(2010) - David wants to fly
(2010) - Rozvedený se závazky (TV seriál)
(2009) - Velcí režiséři
(2009) - La Traversée du désir
(2009) - Byl jednou jeden film: Zběsilost v srdci
(2009) - Cleveland show (TV seriál)
(2008) - School of Thought
(2008) - Byl jednou jeden film: Můj strýček
(2007) - Working with Marilyn Manson
(2007) - A Slice of Lynch
(2007) - Lynch
(2007) - Dynamic:01: The Best of DavidLynch.com
(2007) - Boat
(2006) - Edge of Outside
(2003) - Il était une fois... (TV seriál)
(2003) - Dennis Hopper: Create (or Die)
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - The Short Films of David Lynch
(2002) - Mysteries of Love
(2002) - I Don't Know Jack
(2002) - Does That Hurt You?
(2002) - Celluloid Dreams
(2002) - DumbLand (TV seriál)
(2002) - Dennis Hopper: The Decisive Moments
(2001) - Eraserhead Stories
(1999) - Intimate Portrait: Laura Dern
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1998) - The Fine Art of Separating People from Their Money
(1997) - Tracks
(1997) - Pretty as a Picture: The Art of David Lynch
(1997) - Lost Highway
(1996) - Scene by Scene
(1995) - Der Klang der Bilder
(1995) - Lumière & spol.
(1994) - Nadja
(1994) - Don Van Vliet: Some YoYo Stuff
(1993) - Cinefile: Made in the USA
(1992) - Gomorron
(1992) - Twin Peaks
(1990) - The 42nd Annual Primetime Emmy Awards
(1990) - Jonathan Ross Presents for One Week Only: David Lynch
(1990) - Hollywood Mavericks
(1990) - Městečko Twin Peaks (TV seriál)
(1989) - Cinéaste de notre temps: David Lynch - Don't Look at Me
(1988) - No Frank in Lumberton
(1988) - Zelly a já
(1984) - The Making of 'Dune'
(1984) - Duna
(1980) - Tlukot srdce
(1974) - The Amputee
David Lynch - Knihy
David Lynch - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Kohout

Kohout (Dřevo)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.1.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

David Lynch 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

David Lynch - scénárista, režisér

se narodil 20.1.1946 ve městě Missoula, Montana, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - David Lynch

Dnes se narodili
Spojené státy Judge Reinhold
(*1957) herec

Spojené státy Fairuza Balk
(*1974) herečka

Rusko Andrej Dmitrijevič Sacharov
(*1921) sovětský fyzik, disident a obránce lidských práv

Česká republika Martin Doktor
(*1974) kanoista

Belgie Štěpánka Belgická
(*1864) princezna rakousko-uherská


David Lynch
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
29°45’
3
 
LunaLuna:
Panna
5°08’
10
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
15°59’
2
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
26°50’
3
 
MarsMars:
Rak
20°46’
8
R
JupiterJupiter:
Váhy
26°37’
11
 
SaturnSaturn:
Rak
20°45’
8
R
UranUran:
Blíženci
13°49’
7
R
NeptunNeptun:
Váhy
8°35’
11
R
PlutoPluto:
Lev
10°53’
9
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
28°26’
8
R
Černá LunaLilith:
Štír
18°21’
1
 
CheirónCheirón:
Váhy
21°06’
11
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
12°52’
5
Domy:
Štír
18°15’
Býk
18°15’
2:
Střelec
18°18’
8:
Blíženci
18°18’
3:
Kozoroh
25°07’
9:
Rak
25°07’
Ryby
3°14’
Panna
3°14’
5:
Beran
4°53’
Váhy
4°53’
6:
Beran
29°07’
Váhy
29°07’
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
8xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
10°45’
11
Slun./Luna:
Štír
17°27’
12


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Laurence Olivier
(*1907) herec

Belgie Hergé
(*1907) kreslíř, autor Tintinova dobrodružství

Francie Charles Aznavour
(*1924) šansoniér, zpěvák, písničkář, textař, herec

Slovensko Katarína Brychtová
(*1967) herečka, moderátorka

Česká republika Věra Bílá
(*1954) zpěvačka a hudebnice romské národnosti


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy John Garfield
(*1913 - 1952) herec, zpěvák

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901 - 1974) herec

Indie Rádživ Gándhí
(*1944 - 1991) politik

Česká republika Ljuba Hermanová
(*1913 - 1996) herečka, zpěvačka

Česká republika Stanislav Remunda
(*1927 - 2012) herec, režisér



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »