David Morse wikipedie, horoscope, astrology, instagram

David Morse
(David Bowditch Morse)

Pohlaví:
Muž
Narození:
11.10. 1953 - 22:38h
Místo:
Beverly, Massachusetts
Země:
Věk:
64 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

David Morse - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
McEvoy (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
11.10.1953 - 22:38  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
12.10.1953 - 03:38  
US, Beverly:
42°34' s.š., 70°53' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(David Morse 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
David Morse
datum narození 11.10.1953
(herec, instagram)

David Morse - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Gettysburg Address
(2016) - Outsiders (TV seriál)
(2015) - The Boy
(2015) - Diagnóza: Šampión
(2014) - Untitled Wall Street Project
(2014) - Temný případ (TV seriál)
(2013) - Winter in the Blood
(2013) - Světová válka Z
(2013) - Rohy
(2013) - McCanick: Útěk před minulostí
(2012) - Yellow
(2012) - Neobyčejný život Timothyho Greena
(2011) - Spoluautor
(2011) - Drive Angry
(2010) - Treme (TV seriál)
(2010) - Smrt v Šanghaji
(2010) - Mint Julep
(2009) - Mother and Child
(2009) - Empire State
(2008) - Záhady Pittsburghu
(2008) - Smrt čeká všude
(2008) - John Adams (TV seriál)
(2008) - Cestující
(2007) - Hounddog
(2007) - Disturbia
(2006) - Miracles and Mystery: Creating 'The Green Mile'
(2006) - 16 bloků
(2006) - A.W.O.L.
(2005) - Snílek
(2005) - Kouzlo Grace
(2005) - Cizinec
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2002) - The Slaughter Rule
(2002) - Taxík (TV seriál)
(2002) - Taxík
(2002) - Předvolání do pekla
(2001) - Abraham and Mary Lincoln: A House Divided (TV seriál)
(2001) - Srdce v Atlantidě
(2001) - Diary of a City Priest
(2000) - 100 očí Larse von Triera
(2000) - Walking the Mile
(2000) - Choreography: Creating Vincent Paterson's Dance Sequences
(2000) - Životní zkouška
(2000) - Vnadidlo
(2000) - Tanec v temnotách
(1999) - The Miracle of the Green Mile
(1999) - Zelená míle
(1999) - Léto v Alabamě
(1998) - Vyjednavač
(1998) - The Legend of Pig Eye
(1997) - Vražda v přímém přenosu
(1997) - Kontakt
(1997) - George B.
(1996) - Festivalové vteřiny
(1996) - Smrtící léčba
(1996) - Skála
(1996) - Dlouhý polibek na dobrou noc
(1995) - 12 opic
(1995) - Tecumseh: The Last Warrior
(1995) - The Taming Power of the Small
(1995) - The New Adventures of Madeline (TV seriál)
(1995) - Křižovatka smrti
(1995) - Časožrouti
(1995) - Action Man (TV seriál)
(1994) - Útěk do Mexika
(1994) - Mladý dračí ninja 2
(1993) - Zemětřesení na dálnici 880
(1993) - Strážce moře (TV seriál)
(1993) - Dobrý synek
(1993) - Big Wave Dave's (TV seriál)
(1992) - Odvážné příběhy
(1992) - Dead Ahead: The Exxon Valdez Disaster
(1991) - Vyvrhel
(1991) - Únos Peggy Ann
(1991) - Madlenka (TV seriál)
(1990) - Hodiny zoufalství
(1989) - Cross of Fire
(1989) - Bratrstvo růže (TV seriál)
(1988) - Winnie
(1987) - Šest z Alcatrazu
(1987) - Splátka na vraždu
(1987) - Place at the Table
(1987) - Personal Foul
(1985) - When Dreams Come True
(1984) - Shattered Vows
(1983) - Prototyp
(1983) - Návrat Maxe Dugana
(1982) - St. Elsewhere (TV seriál)
(1981) - Our Family Business
(1980) - Inside Moves
(1979) - Pineapple Poll

David Morse - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Had

Had (Voda)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.10.1953 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

David Morse 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

David Morse - herec

se narodil 11.10.1953 ve městě Beverly, Massachusetts, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - David Morse

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



David Morse
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
18°31’
4
 
LunaLuna:
Střelec
4°15’
5
 
MerkurMerkur:
Štír
10°24’
4
 
VenušeVenuše:
Panna
21°59’
3
 
MarsMars:
Panna
17°14’
3
 
JupiterJupiter:
Blíženci
26°27’
12
 
SaturnSaturn:
Váhy
28°43’
4
 
UranUran:
Rak
22°58’
12
 
NeptunNeptun:
Váhy
23°25’
4
 
PlutoPluto:
Lev
24°31’
2
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
29°01’
7
R
Černá LunaLilith:
Váhy
2°30’
3
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
15°36’
6
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Blíženci
7°34’
11
Domy:
Rak
23°19’
Kozoroh
23°19’
2:
Lev
12°29’
8:
Vodnář
12°29’
3:
Panna
5°11’
9:
Ryby
5°11’
Váhy
4°23’
Beran
4°23’
5:
Štír
11°17’
Býk
11°17’
6:
Střelec
20°15’
Blíženci
20°15’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
28°51’
11
Slun./Luna:
Štír
11°23’
5


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel

Francie André Bettencourt
(*1919 - 2007) politik

Belgie James Ensor
(*1860 - 1949) belgický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »