David Novotný wikipedie, horoscope, astrology, instagram

David Novotný

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1969 (?)
Země:
Věk:
49 let
Povolání:
herec

David Novotný - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1969 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(David Novotný 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
David Novotný
datum narození v roce *1969
(herec, instagram)

David Novotný - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Miss Hanoi
(2017) - Fagus
(2016) - Trabantem napříč Austrálií (TV seriál)
(2016) - Trabantem do posledního dechu
(2016) - Trapný padesátky (TV seriál)
(2016) - Řachanda
(2016) - Povídání o mamince a tatínkovi (TV seriál)
(2016) - Modré stíny (TV seriál)
(2016) - Manžel na hodinu
(2016) - Lída Baarová
(2016) - Krycí jméno Holec
(2016) - Bohéma (TV seriál)
(2015) - Rudyho má každý rád (TV seriál)
(2015) - Jan Hus
(2014) - Vladimír Menšík: Humor je vážná věc
(2014) - Trabantem Jižní Amerikou (TV seriál)
(2014) - Trabantem až na konec světa
(2014) - Raluca
(2014) - Listopad
(2014) - Hodinový manžel
(2014) - Díra u Hanušovic
(2014) - Čtvrtá hvězda (TV seriál)
(2014) - Clona (TV seriál)
(2013) - Maria Stock
(2013) - Křídla Vánoc
(2013) - Hořící keř
(2013) - České století (TV seriál)
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Film o filmu - Okresní přebor: Poslední zápas Pepika Hnátka
(2012) - Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Černá díra (divadelní záznam)
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Trabantem napříč Afrikou
(2010) - Teremin (divadelní záznam)
(2010) - Okresní přebor (TV seriál)
(2009) - Rytmus v patách
(2009) - Přešlapy (TV seriál)
(2009) - Průvodkyně
(2009) - Ocas ještěrky
(2009) - Muži v říji
(2009) - Jánošík - Pravdivá historie
(2009) - Ferda
(2008) - Q
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - Na vlky železa
(2008) - Karamazovi
(2008) - Děti noci
(2007) - Film o filmu: O rodičích a dětech
(2007) - Šťovík, pečené brambory (divadelní záznam)
(2007) - O rodičích a dětech
(2006) - Škola Na Výsluní (TV seriál)
(2006) - Pravidla lži
(2005) - Jasnovidec
(2004) - Non Plus Ultras
(2003) - Cesta byla suchá, místy mokrá
(2002) - Oblomov (divadelní záznam)
(2002) - Kožené slunce
(2001) - Tmavomodrý svět
(2000) - Trapný večer (divadelní záznam)
(1999) - Kašpárkovy rolničky
(1999) - Eliška má ráda divočinu
(1999) - Dívka na telefonu
(1998) - Revizor (divadelní záznam)
(1995) - Blue talk show
(1990) - Vracenky
(1989) - Dlouhá míle (TV seriál)
(1989) - Cesta na jihozápad
(1988) - Naděje má hluboké dno
(1987) - Zírej, holube!
(1987) - Honza a drak
(1986) - Hry pro mírně pokročilé
(1985) - Třetí patro (TV seriál)
(1985) - Duhová kulička

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Kohout

Kohout (Země)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

David Novotný 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

David Novotný - herec

se narodil v roce *1969 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - David Novotný

Dnes se narodili
Itálie Isabella Rossellini
(*1952) herečka

Spojené státy Jeanette MacDonald
(*1901) herečka, zpěvačka

Spojené státy Richard Boone
(*1917) herec

Velká Británie Paul McCartney
(*1942) skladatel, herec, scénárista, režisér

Polsko Lech Kaczyński
(*1949) politik, polský prezident, bratr-dvojče Jarosława Kaczynskiho


David Novotný
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
21°19’
 
LunaLuna:
Býk
24°02’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
3°33’
 
VenušeVenuše:
Býk
5°42’
 
MarsMars:
Střelec
6°03’
R
JupiterJupiter:
Panna
26°42’
 
SaturnSaturn:
Býk
5°04’
 
UranUran:
Panna
29°52’
 
NeptunNeptun:
Štír
26°41’
R
PlutoPluto:
Panna
22°26’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
26°00’
R
Černá LunaLilith:
Rak
10°08’
 
CheirónCheirón:
Beran
6°33’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
7xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kathleen Turner
(*1954) herečka

Česká republika Jiří Lír
(*1923) herec

Česká republika Jiří Voskovec
(*1905) režisér, textař, dramatik, spisovatel, básník, divadelní a filmový herec

Česká republika Václav Klaus
(*1941) politik, exprezident

Česká republika Jan Vodňanský
(*1941) spisovatel, herec, zpěvák, autor textů písní a lidový filosof


Výročí úmrtí dnes mají
Rusko Maxim Gorkij
(*1868 - 1936) spisovatel

Norsko Roald Amundsen
(*1872 - 1928) norský polární badatel

Portugalsko José Saramago
(*1922 - 2010) dramatik, prozaik

Francie Marcel Bigeard
(*1916 - 2010) francouzský vojenský důstojník

Francie Jean Cau
(*1925 - 1993) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »