David Paymer wikipedie, horoscope, astrology, instagram

David Paymer
(David Charles Paymer)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Oceanside, New York
Země:
Věk:
64 let
Povolání:
herec

David Paymer - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
30.8.1954 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(David Paymer 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
David Paymer
datum narození 30.8.1954
(herec, instagram)

David Paymer - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Pickle Recipe
(2014) - Zápisky o dospívání
(2014) - Jack Ryan: V utajení
(2012) - Zásnuby na dobu neurčitou
(2012) - Prozíravost (TV seriál)
(2011) - Zkažená úča
(2011) - Twixt
(2011) - Fanboy
(2009) - Stáhni mě do pekla
(2009) - Dobrá manželka (TV seriál)
(2008) - Červený pás
(2007) - Reportér v ringu
(2007) - October Road (TV seriál)
(2007) - Dannyho parťáci 3
(2006) - Payback: Straight Up
(2005) - Warm Springs
(2005) - Škola života
(2005) - Škola tance a šarmu
(2005) - Praštění láskou
(2005) - Poslední sbohem
(2005) - Posel ztracených duší (TV seriál)
(2005) - Na Západ (TV seriál)
(2005) - Jmenuju se Earl (TV seriál)
(2004) - V dobré společnosti
(2004) - Příběh z Washingtonu
(2004) - Pravidla boje
(2004) - Balto 3
(2003) - Line of Fire (TV seriál)
(2003) - Candor City Hospital
(2003) - Alex a Emma
(2002) - Souboj o vše
(2002) - RFK
(2002) - The Burial Society
(2001) - Ohnisko nenávisti
(2001) - Destiny
(2001) - Bartleby
(2000) - Vnadidlo
(2000) - Velké trable malého města
(2000) - Pro lásku či pro vlast: Příběh Artura Sandovala
(2000) - Partneři
(2000) - Nahoru, dolů
(2000) - From Where I Sit
(2000) - Enemies of Laughter
(1999) - Úspěšný Mumford
(1999) - Odplata
(1999) - Mrazivý faktor
(1999) - Hurikán v ringu
(1999) - Dash a Lilly
(1998) - Velký Joe
(1998) - Smrtící zóna
(1998) - The Lesser Evil
(1997) - The Long Way Home
(1997) - Správná trefa
(1997) - Channel Umptee-3 (TV seriál)
(1997) - Gang policajtů
(1997) - Amistad
(1996) - Zločin století
(1996) - Vyšší zájem
(1996) - V labyrintu smrti
(1996) - Rukojmí nebo komplic?
(1995) - Santo Bugito (TV seriál)
(1995) - Nixon
(1995) - Chyťte ho!
(1995) - Cagney a Lacey: Opět spolu
(1995) - Americký prezident
(1994) - Otázky a odpovědi
(1994) - Návrat Cagneyové a Laceyové
(1994) - In Search of Dr. Seuss
(1994) - Dobrodruzi z velkoměsta II: Legenda o Curlyho zlatě
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1993) - Srdce a duše
(1993) - Nevinné tahy
(1992) - Pan Sobota večer
(1991) - The Commish (TV seriál)
(1991) - Dobrodruzi z velkoměsta
(1990) - Sunset beat
(1990) - Sky High
(1990) - Cvoci
(1989) - Kladivo
(1988) - Rock 'n' Roll Mom
(1988) - The Absent-Minded Professor
(1987) - Bez východiska
(1986) - Pleasures
(1986) - Noc husí kůže
(1986) - Kačer Howard
(1986) - Downtown (TV seriál)
(1985) - Líbá, Mary
(1985) - Dokonalí
(1984) - Nejlepší obrana
(1984) - Irreconcilable Differences
(1984) - Her Life as a Man
(1983) - Grace Kelly
(1982) - Připoutejte se, prosím! 2
(1981) - This House Possessed
(1979) - Blízcí příbuzní

David Paymer - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Kůň

Kůň (Dřevo)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.8.1954 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

David Paymer 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

David Paymer - herec

se narodil 30.8.1954 ve městě Oceanside, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - David Paymer

Dnes se narodili
Velká Británie Ian McKellen
(*1939) herec

Kanada Mike Myers
(*1963) herec, scénárista, komik

Česká republika Eliška Balzerová
(*1949) herečka

Německo Sandra Nasic
(*1976) zpěvačka kapely Guano Apes

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem


David Paymer
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
6°34’
 
LunaLuna:
Váhy
0°24’
 
MerkurMerkur:
Panna
14°44’
 
VenušeVenuše:
Váhy
22°38’
 
MarsMars:
Kozoroh
2°04’
 
JupiterJupiter:
Rak
21°24’
 
SaturnSaturn:
Štír
4°58’
 
UranUran:
Rak
25°56’
 
NeptunNeptun:
Váhy
24°05’
 
PlutoPluto:
Lev
25°04’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
11°57’
R
Černá LunaLilith:
Štír
8°36’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
23°40’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
5xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Helena Bonham Carter
(*1966) herečka, zpěvačka

Velká Británie Peter Cushing
(*1913) herec

Spojené státy John Wayne
(*1907) herec

Česká republika Martin Zounar
(*1967) herec, moderátor, dabér

Spojené státy Matt Stone
(*1971) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicholas Clay
(*1946 - 2000) herec, představitel rytíře Lancelota z Excaliburu

Polsko Eduard Tomáš
(*1908 - 2002) mystik, jogín, spisovatel, právník

Francie Barney Wilen
(*1937 - 1996) skladatel

Spojené státy William Hanley
(*1931 - 2012) scénárista

Jamajka Desmond Dekker
(*1941 - 2006) zpěvák, skladatel, textař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »