David Prachař wikipedie, horoscope, astrology, instagram

David Prachař

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1959 (?)
Země:
Věk:
59 let
Povolání:
herec

David Prachař - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1959 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(David Prachař 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
David Prachař
datum narození v roce *1959
(herec, instagram)

David Prachař - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Případ pro lyžaře
(2016) - Ohnivý kuře (TV seriál)
(2015) - Backstage: Othello, benátský mouřenín
(2015) - Všechny moje lásky (TV seriál)
(2015) - Vraždy v kruhu (TV seriál)
(2015) - Stopy života - Tatínek
(2013) - Slečna Flintová
(2013) - Doktoři z Počátků (TV seriál)
(2012) - Ztracená brána
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV seriál)
(2011) - Zahrada pod lupou
(2011) - Setkání s hvězdou: Jana Hlaváčová
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2010) - Vyprávěj - ohlédnutí
(2010) - Vodník a Karolínka
(2010) - Sama v čase normálnosti
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV seriál)
(2009) - Má Vlast(a)
(2009) - Ilínek
(2009) - Film o filmu: El Paso
(2009) - Film o filmu Ďáblova lest
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2009) - Jménem krále
(2009) - Ďáblova lest
(2009) - Ať žijí rytíři! (TV seriál)
(2009) - Ať žijí rytíři!
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - Bouše, Bendl, Cvach a další
(2008) - Novecento (divadelní záznam)
(2008) - Kdopak by se vlka bál
(2008) - Expozitura (TV seriál)
(2008) - El Paso
(2008) - Běsi (divadelní záznam)
(2007) - O korunu krále Karla
(2007) - Ceny Thálie 2006
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2006) - Naši furianti (divadelní záznam)
(2005) - Veselé vánoční (pří)hody
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Stříbrná vůně mrazu
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2004) - Reportéři ČT
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2003) - Král Lear (divadelní záznam)
(2003) - Falešné obvinění
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2001) - Pohádky z lesa (TV seriál)
(2001) - Den, kdy nevyšlo slunce
(2001) - Ani svatí, ani andělé
(1999) - Věšák
(1999) - Noc s Andělem
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Isabela, vévodkyně Bourbonská
(1999) - Agáta
(1998) - Ostuda
(1998) - Mimina
(1998) - Bedřich má psy rád
(1997) - Úsměvy
(1997) - Silvestrovské sny Jiřiny Bohdalové
(1997) - Pražský písničkář (TV seriál)
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV seriál)
(1996) - O princi Truhlíkovi
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1996) - Dům poslední radosti
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Z rodu Přemyslovců (TV seriál)
(1994) - Třetí noc pro čaroděje
(1994) - Písař Bartleby
(1994) - Nexus
(1994) - Laskavý divák promine (TV seriál)
(1993) - O poklad Anežky české
(1992) - Kufr
(1992) - Světýlka z blat
(1992) - Jánošova kouzelná flétnička
(1992) - Ať ten kůň mlčí!
(1991) - Giroflé - Giroflá
(1990) - Zlatý ostrov
(1990) - Vlci
(1990) - Třináctery hodiny
(1990) - Ohrožené prázdniny (TV seriál)
(1990) - Motýl na anténě
(1990) - Milostivé léto
(1989) - Všechny krásy života
(1989) - Trezor
(1989) - Sedm bílých plášťů
(1989) - Přízraky (divadelní záznam)
(1989) - Labyrint světa
(1989) - Kdo probudí Pindruše ...?
(1989) - Fubu
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Nanečisto
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny
(1988) - Lék pod kůži
(1988) - Kaštan pro štěstí
(1988) - Jen ty a já
(1988) - Chlapci a chlapi (TV seriál)
(1988) - Dvojčata
(1988) - Dvě z Paříže
(1988) - Černovláska
(1987) - Ve vlaku je šerif
(1987) - Ohňostroj v Aspern
(1987) - Narozeniny režiséra Z. K.
(1987) - Motovidla
(1987) - Drátenická pohádka
(1987) - Arabesky
(1986) - Záhada zamčeného pokoje
(1986) - Přepadení
(1986) - O kouzelné píštalce
(1985) - Vodník v pivovaře
(1985) - Mlčení Marie Zvoníkové
(1984) - Zlaté kapradí
(1983) - Její pastorkyňa
(1983) - Co poudala bába Futéř
(1982) - Schůzka se stíny
(1982) - Kouzelné dobrodružství
(1981) - Okres na severu (TV seriál)
(1981) - Medailónek
(1981) - A na konci je začátek
(1980) - Dopis psaný španělsky
(1978) - Mapa zámořských objevů
(1977) - Oddechový čas
David Prachař - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Pes

Pes (Země)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

David Prachař 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

David Prachař - herec

se narodil v roce *1959 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - David Prachař

Dnes se narodili
Spojené státy Natalie Wood
(*1938) herečka

Česká republika Jiří Grossmann
(*1941) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Mexiko Carlos Santana
(*1947) zpěvák, skladatel, kytarista

Brazílie Alberto Santos-Dumont
(*1873) významný letecký průkopník a konstruktér

Spojené státy Theda Bara
(*1890) herečka přezdívaná The Vamp


David Prachař
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
24°35’
 
LunaLuna:
Beran
9°28’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
6°48’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
10°13’
 
MarsMars:
Býk
20°31’
 
JupiterJupiter:
Štír
26°28’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
1°07’
 
UranUran:
Lev
15°08’
R
NeptunNeptun:
Štír
6°48’
 
PlutoPluto:
Panna
3°50’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
17°17’
R
Černá LunaLilith:
Býk
6°34’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
20°41’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
6xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Josh Hartnett
(*1978) herec

Spojené státy Robin Williams
(*1951) herec, komik

Spojené státy David Hasselhoff
(*1952) herec, zpěvák

Maďarsko Béla Tarr
(*1955) režisér, scénárista, herec

Slovensko Andrea Kerestešová
(*1984) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Bruce Lee
(*1940 - 1973) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika František Plánička
(*1904 - 1996) fotbalový brankář

Itálie papež Lev XIII.
(*1810 - 1903) 256. papež

Německo Ludwig Beck
(*1880 - 1944) německý generálplukovník

Slovensko Magda Paveleková
(*1931 - 2015) herečka, bavička



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »