David Suchet wikipedie, horoscope, astrology, instagram

David Suchet
(David C. Suchet)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
72 let
Povolání:
herec, představitel Hercule Poirota

David Suchet - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
2.5.1946 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(David Suchet 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
David Suchet
datum narození 2.5.1946
(herec, představitel Hercule Poirota, instagram)

David Suchet - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Near Myth: The Oskar Knight Story
(2015) - Little Stars
(2015) - David Suchet: Po stopách sv. Petra
(2015) - The Importance of Being Earnest (divadelní záznam)
(2014) - Effie Gray
(2013) - Perspectives - David Suchet: The Mystery of Agatha Christie
(2013) - Being Poirot
(2013) - Hercule Poirot: Velká čtyřka
(2013) - Hercule Poirot: Sloni mají paměť
(2013) - Hercule Poirot: Opona - Poirotův poslední případ
(2013) - Hercule Poirot: Hra na vraždu
(2013) - Hercule Poirot: Herkulovské úkoly pro Hercula Poirota
(2012) - Life Before Death
(2012) - David Suchet: Po stopách sv. Pavla
(2012) - V kruhu koruny: Richard II.
(2011) - Perspectives (TV seriál)
(2011) - V utajení (TV seriál)
(2011) - Great Expectations (TV seriál)
(2010) - Poirot řídí Orient expres
(2010) - Zaslaná pošta
(2010) - Hercule Poirot: Vražda v Orient expresu
(2010) - Hercule Poirot: Viděla jsem vraždu
(2010) - Hercule Poirot: Tragédie o třech jednáních
(2009) - Hercule Poirot: Hodiny
(2009) - Diverted
(2009) - Act of God
(2008) - Generation RX
(2008) - Hercule Poirot: Třetí dívka
(2008) - Hercule Poirot: Smrt staré posluhovačky
(2008) - Hercule Poirot: Schůzka se smrtí
(2008) - Hercule Poirot: Kočka mezi holuby
(2008) - Čistá práce
(2007) - Potopa
(2007) - Maxwell
(2006) - Behind the Scenes: Agatha Christie's Poirot
(2006) - Spláchnutej
(2006) - Hercule Poirot: Rodinné sídlo
(2006) - Hercule Poirot: Čas přílivu
(2006) - Drákulův polibek
(2005) - Hercule Poirot: Záhada modrého expresu
(2005) - Hercule Poirot: Karty na stole
(2004) - Vesmírná odysea: Roboti
(2004) - Vesmírná Odysea - Putování po planetách
(2004) - Kdo myslíš, že jsi? (TV seriál)
(2004) - Medvídek Winnie
(2004) - Love's Brother
(2004) - Hercule Poirot: Smrt na Nilu
(2004) - Hercule Poirot: Poslední víkend
(2003) - Neprůstřelný plán
(2003) - Jindřich VIII.
(2003) - Hercule Poirot: Temný cypřiš
(2003) - Hercule Poirot: Pět malých prasátek
(2003) - Dokud nás smrt nerozdělí
(2002) - Živě z Bagdádu
(2002) - Pinocchio
(2002) - NCS 2
(2002) - NCS Manhunt (TV seriál)
(2001) - The Way We Live Now (TV seriál)
(2001) - Viktorie a Albert
(2001) - NCS: Manhunt
(2001) - Krůček k vraždě (TV seriál)
(2001) - Hercule Poirot: Zlo pod sluncem
(2001) - Hercule Poirot: Vražda v Mezopotámii
(2000) - GPTV
(2000) - Sabotage!
(2000) - Hercule Poirot: Vražda Rogera Ackroyda
(2000) - Hercule Poirot: Smrt lorda Edgwara
(1999) - Wing Commander
(1999) - RKO 281
(1998) - Seesaw
(1998) - Dokonalá vražda
(1997) - Sunday
(1997) - The Phoenix and the Carpet (TV seriál)
(1997) - Biblické příběhy: Šalamoun
(1996) - Smrtící plavba
(1996) - Hercule Poirot: Vražda na golfovém hřišti
(1996) - Hercule Poirot: Němý svědek
(1996) - Boeing 747 v ohrožení
(1995) - Hercule Poirot: Vánoce Hercula Poirota
(1995) - Hercule Poirot: Případ v ulici Hickory
(1995) - Cruel Train
(1995) - Bible - Starý zákon: Mojžíš
(1994) - The Curious
(1993) - Hercule Poirot: Žlutý iris
(1993) - Hercule Poirot: Zrcadlo mrtvého muže
(1993) - Hercule Poirot: Případ ztracené závěti
(1993) - Hercule Poirot: Outsider
(1993) - Hercule Poirot: Krádež klenotů v hotelu Grand Metropolitan
(1993) - Hercule Poirot: Dobrodružství italského šlechtice
(1993) - Hercule Poirot: Dobrodružství egyptské hrobky
(1993) - Hercule Poirot: Bonboniéra
(1993) - Der Fall Lucona
(1992) - Hercule Poirot: Vraždy podle abecedy
(1992) - Hercule Poirot: Smrt v oblacích
(1992) - Hercule Poirot: Nástrahy zubařského křesla
(1991) - Hercule Poirot: Záhada španělské truhly
(1991) - Hercule Poirot: Záhada lovecké chaty
(1991) - Hercule Poirot: Vražda na maškarním plese
(1991) - Hercule Poirot: Vosí hnízdo
(1991) - Hercule Poirot: Tragédie v Marsdonu
(1991) - Hercule Poirot: Plymouthský expres
(1991) - Hercule Poirot: Milionová loupež
(1991) - Hercule Poirot: Krádež královského rubínu
(1991) - Hercule Poirot: Dvojitá stopa
(1991) - Hercule Poirot: A co tvoje zahrádka?
(1990) - Separation
(1990) - Hlupáček a létající koráb
(1990) - Hercule Poirot: Ztracený důl
(1990) - Hercule Poirot: Záhada Západní hvězdy
(1990) - Hercule Poirot: Záhada na zámku Styles
(1990) - Hercule Poirot: Únos ministerského předsedy
(1990) - Hercule Poirot: Tajemství levného bytu
(1990) - Hercule Poirot: Tajemné zmizení pana Davenheima
(1990) - Hercule Poirot: Smrt na mysu
(1990) - Hercule Poirot: Dvojnásobný zločin
(1990) - Hercule Poirot: Dáma se závojem
(1990) - Hercule Poirot: Cornwallská záhada
(1990) - Bingo: Scenes of Money and Death
(1989) - Nobody Here But Us Chickens
(1989) - Když připluly velryby
(1989) - Hercule Poirot: Vražda v ulici Mews
(1989) - Hercule Poirot: Únos Johnnieho Waverlyho
(1989) - Hercule Poirot: Sen
(1989) - Hercule Poirot: Rhodský trojúhelník
(1989) - Hercule Poirot: Podivná loupež
(1989) - Hercule Poirot: Křížový král
(1989) - Hercule Poirot: Dvacet čtyři černých kosů
(1989) - Hercule Poirot: Dobrodružství na moři
(1989) - Hercule Poirot: Dobrodružství claphamské kuchařky
(1989) - Hercule Poirot: Byt v třetím patře
(1989) - Hercule Poirot (TV seriál)
(1988) - The Modern World: Ten Great Writers (TV seriál)
(1988) - Rozdělený svět
(1988) - Jak zabít kněze
(1987) - Slavný případ
(1987) - Poslední nevinný
(1987) - Harry a Hendersonovi
(1986) - Železný orel
(1986) - Murrow
(1985) - Třináct u stolu
(1985) - Theatre Night (TV seriál)
(1985) - Muž, který zradil
(1985) - Mussolini: The Untold Story (TV seriál)
(1985) - Gulag
(1985) - Dravec a feťák
(1985) - Blott on the Landscape (TV seriál)
(1984) - Tarzan
(1984) - Oxbridge Blues (TV seriál)
(1984) - Master of the Game (TV seriál)
(1984) - Malá bubenice
(1984) - Freud (TV seriál)
(1983) - Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
(1983) - Red Monarch
(1983) - Plášť do deště
(1982) - Playing Shakespeare (TV seriál)
(1982) - Zvoník od Matky Boží
(1982) - Misionář
(1980) - A Tale of Two Cities
(1980) - Schiele in Prison
(1980) - Oppenheimer (TV seriál)
(1980) - Mystery! (TV seriál)
(1979) - Sapphire and Steel (TV seriál)
(1977) - Profesionálové (TV seriál)

David Suchet - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.5.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

David Suchet 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

David Suchet - herec, představitel Hercule Poirota

se narodil 2.5.1946 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - David Suchet

Dnes se narodili
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) herec

Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) herec

Slovensko Hana Hegerová
(*1931) herečka, zpěvačka

Velká Británie Danny Boyle
(*1956) režisér, scénárista, herec

Francie Daniel Prévost
(*1939) herec, komik


David Suchet
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
11°28’
 
LunaLuna:
Býk
24°55’
 
MerkurMerkur:
Beran
16°10’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
3°42’
 
MarsMars:
Lev
4°24’
 
JupiterJupiter:
Váhy
20°05’
R
SaturnSaturn:
Rak
19°35’
 
UranUran:
Blíženci
15°26’
 
NeptunNeptun:
Váhy
6°21’
R
PlutoPluto:
Lev
9°27’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
23°02’
R
Černá LunaLilith:
Štír
29°41’
 
CheirónCheirón:
Váhy
16°23’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Burt Lancaster
(*1913 - 1994) herec

Spojené státy Joel McCrea
(*1905 - 1990) herec

Spojené státy Herbert Hoover
(*1874 - 1964) 31. prezident usa

Spojené státy Steve Gaines
(*1949 - 1977) kytarista

Itálie Riccardo Carapellese
(*1922 - 1995) fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »