David Wayne wikipedie, horoscope, astrology, instagram

David Wayne
(Wayne James McMeekan)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Traverse City, Michigan
Země:
Věk:
† 81 let
Úmrtí:
9.2.1995 (Příčina: Rakovina, Plíce)
Povolání:
herec

David Wayne - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
30.1.1914 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(David Wayne 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
David Wayne
datum narození 30.1.1914
(herec, instagram)

David Wayne - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1987) - Marilyn Monroe: druhá tvář legendy
(1987) - Supové hrůzy
(1987) - Pokerová Alice
(1984) - Co jsem našel, to je moje
(1979) - The Prize Fighter
(1979) - House Calls (TV seriál)
(1979) - The Girls in the Office
(1979) - An American Christmas Carol
(1978) - Murder at the Mardi Gras
(1978) - Loose Change (TV seriál)
(1978) - Lassie: A New Beginning
(1978) - Dar lásky
(1978) - Black Beauty (TV seriál)
(1977) - In the Glitter Palace
(1976) - Once an Eagle (TV seriál)
(1975) - Tubby the Tuba
(1975) - Knedlíkový gang
(1975) - It's a Bird, It's a Plane, It's Superman
(1975) - Ellery Queen
(1975) - Ellery Queen (TV seriál)
(1974) - The F.B.I. Story: The FBI Versus Alvin Karpis, Public Enemy Number One
(1974) - Return of the Big Cat
(1974) - Na titulní straně
(1974) - Huckleberry Finn
(1972) - Pronásledovatel
(1971) - Africký slon
(1971) - Mooch Goes to Hollywood
(1971) - Kmen Andromeda
(1971) - The Good Life (TV seriál)
(1970) - The Virginia Graham Show
(1970) - The Boy Who Stole the Elephant
(1969) - Arsenic and Old Lace
(1966) - Lamp at Midnight
(1961) - Password
(1961) - Anatomy of an Accident
(1961) - The Big Gamble
(1959) - Ruggles of Red Gap
(1959) - The Last Angry Man
(1957) - Tři tváře Evy
(1957) - The Sad Sack
(1957) - The DuPont Show of the Month (TV seriál)
(1956) - The Naked Hills
(1955) - Norby (TV seriál)
(1955) - Něžná past
(1955) - Ford Star Jubilee (TV seriál)
(1954) - Hell and High Water
(1953) - Tonight We Sing
(1953) - The I Don't Care Girl
(1953) - Jak si vzít milionáře
(1953) - Down Among the Sheltering Palms
(1952) - With a Song in My Heart
(1952) - We're Not Married!
(1952) - Wait Till the Sun Shines, Nellie
(1952) - O. Henry's Full House
(1951) - Up Front
(1951) - Tak mladý, jak se cítíš
(1951) - M
(1950) - Stella
(1950) - The Reformer and the Redhead
(1950) - My Blue Heaven
(1949) - Adamovo žebro
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Portrait of Jennie

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Tygr

Tygr (Dřevo)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.1.1914 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

David Wayne 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

David Wayne - herec

se narodil 30.1.1914 ve městě Traverse City, Michigan, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - David Wayne

Dnes se narodili
Kanada Donald Sutherland
(*1935) herec

Spojené státy James Cagney
(*1899) herec

Česká republika Heda Čechová
(*1928) hlasatelka, poslankyně, matka Vladimíra Čecha ml.

Německo Angela Merkel
(*1954) politička, kancléřka

Velká Británie Camilla vévodkyně z Cornwallu
(*1947) Její královská Výsost vévodkyně z Cornwallu


David Wayne
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
9°46’
 
LunaLuna:
Ryby
27°03’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
13°25’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
6°47’
 
MarsMars:
Rak
6°51’
R
JupiterJupiter:
Vodnář
2°05’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
11°21’
R
UranUran:
Vodnář
7°42’
 
NeptunNeptun:
Rak
26°29’
R
PlutoPluto:
Blíženci
29°24’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
16°50’
R
Černá LunaLilith:
Beran
7°12’
 
CheirónCheirón:
Ryby
12°34’
 
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
0xZeměZemě
8xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Vin Diesel
(*1967) herec, režisér scénárista, kulturista

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Česká republika Pavel Bém
(*1963) politik, lékař, poslanec, 19. primátor města Prahy

Česká republika Barbora Mottlová
(*1986) herečka, zpěvačka, moderátorka, modelka

Česká republika Ivo Jahelka
(*1954) zpěvák, písničkář


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Menzel
(*1901 - 1975) novinář, překladatel a spisovatel dětských knih, otec Jiřího Menzela

Rusko car Mikuláš II. Alexandrovič
(*1868 - 1918) poslední ruský car

Německo Alexandra Fjodorovna Hessenská
(*1872 - 1918) princezna hesenská, sňatkem poslední ruská carevna

Rusko Velkokněžna Anastázie Nikolajevna Ruská
(*1901 - 1918) nejmladší dcera posledního panovníka Ruského impéria, cara Mikuláše II.

Rusko Velkokněžna Taťána Nikolajevna
(*1897 - 1918) Velkokněžna ruská



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »