Dean Cain wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Dean Cain
(Dean George Tanaka)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Mount Clemens
Země:
Věk:
53 let
Povolání:
herec, scénárista

Dean Cain - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
31.7.1966 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Dean Cain 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Dean Cain
datum narození 31.7.1966
(herec, scénárista, instagram)

Dean Cain - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - The Dog Who Saved Summer
(2015) - Supergirl (TV seriál)
(2015) - Pomsta
(2015) - Mind's Eye
(2015) - A Horse for Summer
(2015) - Deadly Sanctuary
(2015) - Beverly Hills Christmas
(2015) - A Wish Come True
(2015) - A Dog for Christmas
(2014) - Zjevení zla
(2014) - Tři muŠTĚKýři zachraňují Vánoce
(2014) - Šťastné ex-Vánoce
(2014) - Sopka: Místo přistání
(2014) - Horse Camp
(2014) - Holiday Miracle
(2014) - God's Not Dead
(2014) - The Dog Who Saved Easter
(2014) - A Belle for Christmas
(2014) - At the Top of the Pyramid
(2013) - Obhajoba Santy
(2013) - Man Camp
(2013) - Hit the Floor (TV seriál)
(2013) - Doorway to Heaven
(2012) - Stars Earn Stripes
(2012) - Syfy 20th Anniversary Special
(2012) - Beyond Pollution
(2012) - Sweetwater
(2012) - Meant to Be
(2012) - Já jsme Gabriel
(2012) - Home Run Showdown
(2012) - Dortíková mise
(2012) - The Dog Who Saved the Holidays
(2011) - Ztracené záznamy z Vietnamu (TV seriál)
(2011) - 5 Days of War
(2011) - Vánoční kauza
(2011) - Subject: I Love You
(2011) - Royal Reunion
(2011) - Malý špinavý trik
(2011) - The Dog Who Saved Halloween
(2011) - A Mile in His Shoes
(2010) - Zachraňte mého syna
(2010) - Zabít Katie Malone
(2010) - Opravdové country 2: Talent
(2010) - A Nanny for Christmas
(2010) - Ledové monstrum
(2010) - Hole in One
(2010) - The Dog Who Saved Christmas Vacation
(2010) - Circle of Pain
(2010) - Bed & Breakfast: Love is a Happy Accident
(2010) - Abandoned
(2009) - Vánoční dárek
(2009) - Maneater
(2009) - The Gambler, the Girl and the Gunslinger
(2009) - The Dog Who Saved Christmas
(2009) - Aussie and Ted's Great Adventure
(2008) - $5 a Day
(2008) - Ten pravý pro mě
(2008) - Ace of Hearts
(2007) - Mother Goose Parade
(2007) - Urban Decay
(2007) - Skrytá kamera
(2007) - Protect and Serve
(2007) - Nebezpečný let
(2007) - Křižovatka: Příběh o odpuštění
(2006) - Look, Up in the Sky: The Amazing Story of Superman
(2006) - Svatba na spadnutí
(2006) - Pravda
(2006) - Max Havoc: Ohnivý kruh
(2006) - Deset a půl stupně: Apokalypsa
(2006) - Dead & Deader
(2006) - Krvavý úsvit
(2005) - Stav nouze
(2005) - Pes za všechny peníze
(2005) - Grown Men
(2004) - The Tony Danza Show
(2004) - Celebrity Blackjack
(2004) - Ztracen
(2004) - Perfektní manžel
(2004) - Grandpa's Place
(2004) - Den po zítřku
(2004) - Clubhouse (TV seriál)
(2004) - Bláznivá svatba
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Presumpce viny
(2003) - Las Vegas: Kasino (TV seriál)
(2003) - Dračí klon
(2003) - Dobrák Ben: Černé zlato
(2002) - The Caroline Rhea Show
(2002) - I Love the '80s (TV seriál)
(2002) - Žár mládí
(2002) - Zbraň nebo kříž
(2002) - Skleněná past
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2002) - Dobrák Ben
(2002) - Dark Descent
(2001) - Vánoční dobrodružství
(2001) - Únik z Alcatrazu
(2001) - Strážkyně zákona (TV seriál)
(2001) - Smallville (TV seriál)
(2001) - Ohnivá past
(2001) - Náhlá úmrtí
(2001) - Milionový závod
(2000) - GPTV
(2000) - Tajemná zbraň
(2000) - Na křídlech Fantazie
(2000) - Klub zlomených srdcí
(2000) - Domobrana
(2000) - Čas proměn
(2000) - Bez alibi
(1999) - Ripleyho věřte nevěřte
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1998) - Pejskaři
(1998) - Future Sport
(1997) - Svatba za všechny prachy
(1997) - Eating Las Vegas
(1996) - Access Hollywood
(1996) - Cutty Whitman
(1994) - Politically Incorrect
(1994) - Extra
(1994) - Science Fiction: A Journey Into the Unknown
(1993) - The 45th Annual Primetime Emmy Awards
(1993) - Superman (TV seriál)
(1993) - Nový Superman
(1992) - Pobřeží snů
(1990) - Vzhůru ke dnu!
(1990) - Beverly Hills 90210 (TV seriál)
(1989) - Christine Cromwell: Things That Go Bump in the Night
(1988) - Live with Regis and Kathie Lee
(1984) - Chlapec z kamene
(1981) - Entertainment Tonight
(1979) - Charlie and the Talking Buzzard
(1976) - Elmer
(1975) - Good Morning America

Dean Cain - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Dean Cain - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Dean Cain - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Kůň

Kůň (Oheň)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 31.7.1966 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Dean Cain 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Dean Cain - herec, scénárista

se narodil 31.7.1966 ve městě Mount Clemens, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Dean Cain

Dnes se narodili
Kanada Carrie-Anne Moss
(*1967) herečka, modelka

Libanon Serj Tankian
(*1967) zpěvák kapely System of a Down, básník

Česká republika Jiří Paroubek
(*1952) politik, 6. předseda vlády České republiky

Česká republika Ondřej Ruml
(*1981) herec, zpěvák, muzikant, finalista x-faktoru

Rusko Sergey Brin
(*1973) podnikatel, zakladatel firmy google.com


Dean Cain
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
7°49’
 
LunaLuna:
Kozoroh
27°56’
 
MerkurMerkur:
Lev
3°00’
R
VenušeVenuše:
Rak
11°46’
 
MarsMars:
Rak
13°36’
 
JupiterJupiter:
Rak
18°53’
 
SaturnSaturn:
Ryby
29°21’
R
UranUran:
Panna
17°25’
 
NeptunNeptun:
Štír
19°24’
R
PlutoPluto:
Panna
16°50’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
21°26’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
13°31’
 
CheirónCheirón:
Ryby
25°47’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
0xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922) herec

Česká republika Igor Chaun
(*1963) režisér, scénárista, kameraman, herec

Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) zpěvák

Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) prozaik

Spojené státy Tori Amos
(*1963) zpěvačka, pianistka


Výročí úmrtí dnes mají
Ukrajina Lev Davidovič Trockij
(*1879 - 1940) politik, editor, bolševický revolucionář

Spojené státy Robert Moog
(*1934 - 2005) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Filipíny Benigno Aquino
(*1932 - 1983) filipínský politik

Pákistán Subrahmanyan Chandrasekhar
(*1910 - 1995) astrofyzik a matematik indického původu

Francie Ernest Daudet
(*1837 - 1921) francouzský spisovatel a novinář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »