Dean Martin wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Dean Martin
(Dino Paul Crocetti)

Pohlaví:
Muž
Narození:
7.6. 1917 - 23:55h
Místo:
Steubenville, Ohio
Země:
Věk:
† 78 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Ryby
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
25.12.1995 (Příčina: Rakovina, Plíce)
Povolání:
herec, zpěvák

Dean Martin - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Clifford (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
7.6.1917 - 23:55  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
8.6.1917 - 05:55  
US, Steubenville:
40°22' s.š., 80°38' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Dean Martin 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Dean Martin
datum narození 7.6.1917
(herec, zpěvák, instagram)

Dean Martin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Americká 60. léta (TV seriál)
(2009) - Grammy Awards 2009
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1960
(2009) - Hollywoodští rivalové (TV seriál)
(2008) - The Wrecking Crew
(2005) - Frank Sinatra & Friends - Together On Stage (koncert)
(1999) - The Rat Pack (TV seriál)
(1990) - Sammy Davis, Jr. 60th Anniversary Celebration
(1990) - Marilyn: Something's Got to Give
(1988) - America's Tribute to Bob Hope
(1987) - Marilyn Monroe: druhá tvář legendy
(1987) - Biography (TV seriál)
(1986) - Classic Comedy Teams
(1985) - Half Nelson (TV seriál)
(1985) - Half Nelson
(1984) - TV's Funniest Gameshow Moments
(1984) - Unrehearsed Antics of the Stars
(1984) - The Great Standups
(1984) - Velký závod 2
(1983) - James Bond: The First 21 Years
(1983) - Hollywood's Private Home Movies
(1981) - Tajný závod
(1981) - Ladies and Gentlemen... Bob Newhart, Part II
(1981) - Christmas at Sea World
(1980) - Sinatra: The First 40 Years
(1980) - Shirley MacLaine... 'Every Little Movement'
(1978) - Bing Crosby: His Life and Legend
(1977) - The Dean Martin Celebrity Roast: Frank Sinatra
(1976) - NBC: The First Fifty Years - A Closer Look
(1976) - CBS Salutes Lucy: The First 25 Years
(1976) - Joys
(1975) - Mr. Ricco
(1975) - Lucy Gets Lucky
(1973) - Showdown
(1971) - Something Big
(1970) - Swing Out, Sweet Land
(1970) - Letiště
(1970) - Jack Benny's Twentieth Anniversary Special
(1969) - Ann-Margret: From Hollywood with Love
(1969) - The Wrecking Crew
(1968) - Rowan & Martin at the Movies
(1968) - 5 Card Stud
(1968) - How to Save a Marriage (And Ruin Your Life)
(1968) - Bandolero!
(1967) - Omnibus (TV seriál)
(1967) - The Ambushers
(1967) - Movin' with Nancy
(1967) - Krutá noc
(1966) - Za řekou je Texas
(1966) - The Silencers
(1966) - Murderers' Row
(1965) - The Dean Martin Show
(1965) - Synové Katie Elderové
(1965) - Manželství na druhý pokus
(1964) - Robin a 7 maskovaných
(1964) - Líbej mne, hlupáčku
(1964) - Dolarová manželství
(1963) - 38-24-36
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1963) - Pojď si zařádit
(1963) - Kdo to spal v mé posteli?
(1963) - Hračky na půdě
(1963) - Čtyři z Texasu
(1962) - Who's Got the Action?
(1962) - Sergeants 3
(1962) - The Road to Hong Kong
(1962) - Něco musí prasknout
(1962) - Judy Garland Show
(1961) - All in a Night's Work
(1961) - Ada
(1960) - Who Was That Lady?
(1960) - Pepe
(1960) - Dannyho jedenáctka
(1960) - Bells Are Ringing
(1959) - Rio Bravo
(1959) - Career
(1958) - Some Came Running
(1958) - Mladí lvi
(1957) - The Frank Sinatra Show
(1957) - Ten Thousand Bedrooms
(1956) - The Dinah Shore Chevy Show
(1956) - Pardners
(1956) - Hollywood or Bust
(1955) - You're Never Too Young
(1955) - Artists and Models
(1954) - 3 Ring Circus
(1954) - Living It Up
(1953) - The Caddy
(1953) - Scared Stiff
(1953) - Money from Home
(1952) - Hollywood Fun Festival
(1952) - The Stooge
(1952) - Sailor Beware
(1952) - Road to Bali
(1952) - Jumping Jacks
(1951) - That's My Boy
(1950) - The Colgate Comedy Hour
(1950) - Screen Snapshots: Thirtieth Anniversary Special
(1950) - My Friend Irma Goes West
(1950) - At War with the Army
(1949) - My Friend Irma
(1946) - Film Vodvil: Art Mooney and Orchestra
Dean Martin - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent v Rybách

Ascendent v Rybách

Ascendent / Descendent
Identita člověka s Ascendentem v Rybách je zároveň součástí většího celku. Může být obětí, která se snaží různými cestami uniknout z nepříznivé skutečnosti. Může to být umělecká duše, která čerpá z bohaté fantazie a tvořivě se vyjadřuje. Nebo je to spasitel, který věnuje svůj život službě ostatním a snaží se mírnit jejich utrpení.

HOROSKOPY
Had

Had (Oheň)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.6.1917 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Dean Martin 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Dean Martin - herec, zpěvák

se narodil 7.6.1917 ve městě Steubenville, Ohio, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Dean Martin

Dnes se narodili
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Dean Martin
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
16°51’
3
 
LunaLuna:
Kozoroh
22°52’
11
 
MerkurMerkur:
Býk
24°04’
2
 
VenušeVenuše:
Blíženci
28°17’
4
 
MarsMars:
Býk
25°14’
2
 
JupiterJupiter:
Býk
25°13’
2
 
SaturnSaturn:
Rak
28°08’
5
 
UranUran:
Vodnář
23°40’
12
R
NeptunNeptun:
Lev
2°54’
5
 
PlutoPluto:
Rak
3°29’
4
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
11°59’
10
R
Černá LunaLilith:
Lev
23°36’
6
 
CheirónCheirón:
Ryby
29°39’
1
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
13°56’
6
Domy:
Ryby
19°57’
Panna
19°57’
2:
Býk
3°49’
8:
Štír
3°49’
3:
Blíženci
2°27’
9:
Střelec
2°27’
Blíženci
24°38’
Střelec
24°38’
5:
Rak
15°56’
Kozoroh
15°56’
6:
Lev
11°25’
Vodnář
11°25’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
6xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Vodnář
7°17’
11
Slun./Luna:
Beran
4°51’
1


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Jaromír Erben
(*1811 - 1870) spisovatel

Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Rakousko císař František Josef I.
(*1830 - 1916) rakouský císař

Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) básník, bajkař, dramatik, satirik, překladatel

Česká republika Jaroslav Bořita z Martinic
(*1582 - 1649) šlechtic vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »