Dean Norris wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Dean Norris
(Dean Joseph Norris)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
South Bend, Indiana
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec

Dean Norris - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
10.4.1963 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Dean Norris 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Dean Norris
datum narození 10.4.1963
(herec, instagram)

Dean Norris - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Book of Henry
(2017) - Fist Fight
(2015) - Vzpomeň si
(2015) - Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
(2015) - Tajemství jejich očí
(2015) - Antidepressant
(2014) - Sons of Liberty (TV seriál)
(2014) - Small Time
(2014) - Muži, ženy a děti
(2013) - 65. Emmy Awards
(2013) - Zmrzlá zem
(2013) - Pod kupolí (TV seriál)
(2013) - Konzultant
(2012) - Moje letní prázdniny
(2011) - Off the Map (TV seriál)
(2011) - Maturiťák
(2010) - Poznáš, až to přijde?
(2009) - Breaking Bad: Minisodes (TV seriál)
(2008) - Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
(2008) - Krvavá hranice
(2008) - Perníkový táta (TV seriál)
(2007) - Těsně vedle
(2007) - Božský Evan
(2006) - Windfall (TV seriál)
(2006) - Spravedlnost (TV seriál)
(2006) - Malá Miss Sunshine
(2006) - Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
(2005) - Tam někde (TV seriál)
(2005) - Paní Harrisová
(2005) - Medium (TV seriál)
(2005) - Just Legal (TV seriál)
(2005) - Chirurgové (TV seriál)
(2005) - Americká zbraň
(2004) - Ztraceni (TV seriál)
(2004) - Stupeň 6: Dny totální zkázy
(2004) - Lékařské záhady (TV seriál)
(2004) - LAX (TV seriál)
(2004) - Kauzy z Bostonu (TV seriál)
(2003) - Tremors (TV seriál)
(2003) - Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2003) - The Lyon's Den (TV seriál)
(2003) - Las Vegas: Kasino (TV seriál)
(2003) - Dragnet (TV seriál)
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2002) - American Dreams (TV seriál)
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Philly (TV seriál)
(2001) - Odpočívej v pokoji (TV seriál)
(2001) - Jedinečný
(2001) - Drzá Jordan (TV seriál)
(2000) - Ultimátum
(2000) - Transport
(2000) - Policejní okrsek (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Cela
(2000) - Bostonská střední (TV seriál)
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - My Little Assassin
(1999) - Lansky
(1998) - Vyjednavač
(1998) - V.I.P. (TV seriál)
(1998) - Pan Vražda
(1998) - Možná už zítra (TV seriál)
(1998) - Liars' Dice
(1998) - Hranice možností
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1997) - V první linii
(1997) - Things That Go Bump
(1997) - Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
(1997) - Hvězdná pěchota
(1997) - Gattaca
(1997) - C-16: FBI (TV seriál)
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Zapomenuté hříchy
(1996) - Temné nebe (TV seriál)
(1996) - Svůdná nenávist
(1996) - Nevinné oběti
(1996) - Návštěva z vesmíru 2
(1996) - Milénium (TV seriál)
(1996) - Chameleon (TV seriál)
(1996) - Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
(1996) - Death Benefit
(1996) - After Jimmy
(1995) - Vlak plný peněz
(1995) - Texas Justice
(1995) - Safe
(1995) - Murder One (TV seriál)
(1995) - JAG (TV seriál)
(1995) - In the Line of Duty: Hunt for Justice
(1995) - Fanynka číslo jedna
(1994) - Ulice strachu
(1994) - Playmaker
(1994) - Lakota Woman: Siege at Wounded Knee
(1994) - Ďábelská svůdkyně
(1993) - Walker, Texas Ranger (TV seriál)
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Padlí andělé (TV seriál)
(1993) - It's Nothing Personal
(1993) - Full Eclipse
(1993) - Firma
(1993) - Barbaři za branou
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - Trávníkář
(1992) - Till Death Us Do Part
(1992) - Hollywoodská tajemství
(1992) - From the Files of Joseph Wambaugh: A Jury of One
(1991) - Vražedná vize
(1991) - Terminátor 2: Den zúčtování
(1991) - Mírová bojiště (TV seriál)
(1991) - Druhá strana lásky
(1990) - Total Recall
(1990) - Těžko ho zabít
(1990) - Montana
(1990) - Když si na mě vzpomeneš
(1990) - Hodiny zoufalství
(1990) - Gremlins 2
(1989) - Špatně zorganizovaná loupež
(1989) - Smrtonosná zbraň 2
(1988) - Police Story: Gladiator School
(1987) - Ženatý se závazky (TV seriál)
(1987) - Beauty and the Beast (TV seriál)
(1985) - The Equalizer (TV seriál)
(1985) - Blind Alleys
(1968) - Beyond Our Control (TV seriál)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.4.1963 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Dean Norris 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Dean Norris - herec

se narodil 10.4.1963 ve městě South Bend, Indiana, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Dean Norris

Dnes se narodili
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Dean Norris
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
19°54’
 
LunaLuna:
Štír
5°49’
 
MerkurMerkur:
Býk
1°09’
 
VenušeVenuše:
Ryby
13°38’
 
MarsMars:
Lev
8°39’
 
JupiterJupiter:
Beran
1°30’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
20°50’
 
UranUran:
Panna
1°30’
R
NeptunNeptun:
Štír
14°57’
R
PlutoPluto:
Panna
9°56’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
25°24’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
28°52’
 
CheirónCheirón:
Ryby
12°53’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Jaromír Erben
(*1811 - 1870) spisovatel

Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Rakousko císař František Josef I.
(*1830 - 1916) rakouský císař

Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) básník, bajkař, dramatik, satirik, překladatel

Česká republika Jaroslav Bořita z Martinic
(*1582 - 1649) šlechtic vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »