Deannie Yip wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Deannie Yip

Pohlaví:
Žena
Narození:
Země:
Věk:
71 let
Povolání:
herečka

Deannie Yip - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
25.12.1947 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Deannie Yip 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Deannie Yip
datum narození 25.12.1947
(herečka, instagram)

Deannie Yip - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Yi ge fu jia de gu shi
(2011) - Jednoduchý život
(2000) - Wu gai jie wai
(2000) - Jiu long huang hou
(2000) - Ben xiao hai
(1999) - Chung waan sei hoi (TV seriál)
(1999) - Hei ma wang zi
(1996) - ½ Ci tong chuang
(1995) - Mei you lao gong de ri zi
(1994) - Legenda o Červeném draku
(1993) - Yi dai xiao xiong: San zhi qi
(1993) - Tian chang di jiu
(1993) - Huang feng wei hou zhen
(1992) - Tao xue wei long 2
(1992) - Pen huo nu lang
(1992) - Nu hei xia huang ying
(1992) - Miu kai sup yi siu
(1992) - Lan Jiang zhuan zhi fan fei zu feng yun
(1992) - Jue dai shuang jiao
(1991) - Yu long gong wu
(1991) - Mo hua qing
(1990) - Meiyou taiyang de rizi
(1989) - Hei dao fu xing
(1989) - Fa nei qing 2
(1988) - Navěky drakem
(1988) - Hei xin gui
(1988) - Fa nei qing
(1988) - Fat lut mo ching
(1987) - Gui xin niang
(1986) - Zai jian ma mi
(1986) - Shuang long tu zhu
(1986) - Lao niang gou sao
(1986) - Guo fu Sun Zhong Shan yu kai guo ying xiong
(1986) - Din lo jing juen
(1985) - Zhi yong san bao
(1985) - Šťastné hvězdy
(1985) - Huan chang
(1985) - Fat ngoi ching
(1985) - Fa gai si doi
(1985) - Bu huo ying xiong
(1984) - Shuang long chu hai
(1984) - Shen yong shuang xiang pao
(1984) - Mao tou ying yu xiao fei xiang
(1984) - Hang choh yan yuen lo
(1984) - Di 8 dian
(1983) - Di yi ba jiao yi
(1982) - Tai fong siu sau
(1982) - Mo deng za chai
(1981) - Liang xiao wu zhi
(1981) - Jing wang shuang xiong
(1981) - Ji lian gou xian nai
(1981) - Ai sha
(1980) - Di yi lei xing wei xian
(1978) - Zhui
(1978) - Lin Ya Zhen lao hu yu xia xie

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.12.1947 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Deannie Yip 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Deannie Yip - herečka

se narodila 25.12.1947
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Deannie Yip

Dnes se narodili
Česká republika Jitka Asterová
(*1959) herečka, moderátorka

Slovensko Dara Rolins
(*1972) zpěvačka

Slovensko Věra Tichánková
(*1920) herečka

Spojené státy Eli Wallach
(*1915) herec

Spojené státy Tom Waits
(*1949) herec, zpěvák, skladatel


Deannie Yip
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
2°51’
 
LunaLuna:
Blíženci
0°43’
 
MerkurMerkur:
Střelec
27°41’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
0°52’
 
MarsMars:
Panna
6°25’
 
JupiterJupiter:
Střelec
13°43’
 
SaturnSaturn:
Lev
22°16’
R
UranUran:
Blíženci
23°46’
R
NeptunNeptun:
Váhy
12°52’
 
PlutoPluto:
Lev
14°37’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
21°09’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
6°37’
 
CheirónCheirón:
Štír
20°09’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kim Basinger
(*1953) herečka, modelka

Spojené státy David Carradine
(*1936) herec

Spojené státy Sammy Davis Jr.
(*1925) herec, režisér

Spojené státy Teri Hatcher
(*1964) herečka

Spojené státy Ian Somerhalder
(*1978) herec, model


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Zuzana Navarová
(*1959 - 2004) zpěvačka, skladatelka, textařka

Česká republika Karel IV.
(*1316 - 1378) 11. český král, císař Svaté říše římské

Česká republika Ivan Rajmont
(*1945 - 2015) režisér, divadelní pedagog

Francie Tristan Bernard
(*1866 - 1947) dramatik, spisovatel

Velká Británie Robert Graves
(*1895 - 1985) básník, romanopisec, kritik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »