Debbie Harry wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Debbie Harry
(Angela Tremble)
(Deborah Ann Harry)

Pohlaví:
Žena
Narození:
1.7. 1945 - 16:00h
Místo:
Miami, Florida
Země:
Věk:
73 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka

Debbie Harry - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Scholfield (DD)
Datum narození a čas (místní čas):
1.7.1945 - 16:00  
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
1.7.1945 - 20:00  
US, Miami:
25°47' s.š., 80°12' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Debbie Harry 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Debbie Harry
datum narození 1.7.1945
(herečka, zpěvačka, instagram)

Debbie Harry - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - I Am the Pretty Thing That Lives in the House
(2016) - Mapplethorpe: Look at the Pictures
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
(2014) - Park Bench with Steve Buscemi
(2014) - What Difference Does It Make? A Film About Making Music
(2014) - Blondie's New York and the Making of Parallel Lines
(2014) - River of Fundament
(2013) - Vampire Weekend: Unstaged
(2013) - Top of the Pops: The Story of 1978
(2012) - Who Shot Rock & Roll: The Film
(2012) - Harry Dean Stanton - zčásti fikce
(2010) - The 8th Annual TV Land Awards
(2010) - Blank City
(2009) - House of Boys
(2008) - Hotel Gramercy Park
(2008) - Umírající zvíře
(2007) - The Dame Edna Treatment
(2007) - NY77: Mrazivý rok v pekle
(2007) - Jiná perspektiva
(2006) - Too Tough to Die: A Tribute to Johnny Ramone
(2006) - Blondie: One Way or Another
(2006) - Full Grown Men
(2005) - TV Party
(2005) - Face Addict
(2005) - All We Are Saying
(2005) - I Remember You Now...
(2004) - Jeremy Vine Meets...
(2004) - Hip-Hop Honors
(2004) - Class of '80 Debbie Harry
(2003) - Totally Gay!
(2003) - Stormy Weather: The Music of Harold Arlen
(2003) - Mayor of the Sunset Strip
(2003) - End of the Century
(2003) - Tulse Luper Suitcases, The: Antwerp
(2003) - The Tulse Luper Suitcases, Part 1: The Moab Story
(2003) - Noc dobrá pro smrt
(2003) - Můj život beze mne
(2003) - Martha Graham žije
(2002) - V Graham Norton
(2002) - Hollywood Rocks the Movies: The 1970s
(2002) - Šňup
(2002) - Sladkých sedmnáct
(2002) - I Love Muppets
(2002) - Divoká krev
(2002) - Blondie: Greatest Video Hits
(2001) - Friday Night with Jonathan Ross
(2001) - Crossover
(2001) - Comedy Central Presents: The N.Y. Friars Club Roast of Hugh Hefner
(2001) - 25 Years of Punk
(2001) - Andy Warhol - kompletní portrét
(2001) - The Fluffer
(2000) - In Bad Taste
(2000) - Red Lipstick
(1999) - Blondie - Maria (hudební videoklip)
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - 100 Greatest Women of Rock & Roll
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Blondie: Live (koncert)
(1999) - Zoo
(1999) - Blondie: Best of Musikladen Live
(1998) - A&E Biography: Andy Warhol
(1998) - Will a Grace (TV seriál)
(1998) - Who Is Harry Smith?
(1998) - The Nova Convention Revisited
(1998) - Joe's Day
(1997) - The View
(1997) - We're Outta Here!
(1997) - Behind the Music (TV seriál)
(1997) - Země policajtů
(1997) - Unauthorized Biography: Milo, Death of a Supermodel
(1997) - Six Ways to Sunday
(1997) - Sex v L.A.
(1996) - Naked Songs: The Life & Times of Rickie Lee Jones
(1996) - Drop Dead Rock
(1995) - MADtv
(1995) - Wigstock - Der Film
(1995) - Rock & Roll (TV seriál)
(1995) - Dancing Barefoot
(1995) - Tlouštík
(1995) - Sandman
(1994) - Phantom 2040 (TV seriál)
(1994) - Dead Beat
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Tribeca (TV seriál)
(1993) - Body Bags: Historky z márnice
(1993) - The Adventures of Pete & Pete (TV seriál)
(1992) - Naprosto dokonalé (TV seriál)
(1992) - Intimní cizinec
(1991) - The Real Story of O Christmas Tree
(1991) - The Complete Picture: The Very Best of Deborah Harry & Blondie
(1990) - Red Hot and Blue
(1990) - Příběhy z temnot: Film
(1990) - Mother Goose Rock 'n' Rhyme
(1989) - Povídky z New Yorku
(1988) - Spokojenost
(1988) - Příšery (TV seriál)
(1988) - Lak na vlasy
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Wiseguy (TV seriál)
(1987) - Forever, Lulu
(1986) - Kriminální příběhy (TV seriál)
(1983) - Videodrome
(1983) - Rock & Rule
(1983) - Příběhy z temnot (TV seriál)
(1982) - A New Face of Debbie Harry
(1982) - Blondie: Live! (koncert)
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - New York Beat Movie
(1981) - The Best of Blondie
(1980) - Blondie - Call Me (hudební videoklip)
(1980) - Blondie - Atomic (hudební videoklip)
(1980) - Pink Lady
(1980) - Union City
(1980) - Roadie
(1979) - Blondie - Dreaming (hudební videoklip)
(1979) - Blondie: Live at the Apollo Theatre (koncert)
(1979) - Mr. Mike's Mondo Video
(1979) - Eat to the Beat
(1978) - Blondie - Hanging On The Telephone (hudební videoklip)
(1978) - The Foreigner
(1978) - Blondie - Live 1978
(1976) - The Blank Generation
(1976) - Unmade Beds
(1976) - The Muppet Show (TV seriál)
(1976) - Deadly Hero
(1975) - Saturday Night Live
(1964) - Top of the Pops
(1952) - Today
Debbie Harry - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Kohout

Kohout (Dřevo)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.7.1945 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Debbie Harry 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Debbie Harry - herečka, zpěvačka

se narodila 1.7.1945 ve městě Miami, Florida, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Debbie Harry

Dnes se narodili
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Debbie Harry
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
9°34’
8
 
LunaLuna:
Ryby
27°21’
5
 
MerkurMerkur:
Rak
26°47’
9
 
VenušeVenuše:
Býk
24°04’
7
 
MarsMars:
Býk
14°50’
7
 
JupiterJupiter:
Panna
20°45’
11
 
SaturnSaturn:
Rak
13°43’
8
 
UranUran:
Blíženci
14°49’
8
 
NeptunNeptun:
Váhy
3°43’
11
 
PlutoPluto:
Lev
8°57’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
9°10’
8
R
Černá LunaLilith:
Váhy
25°44’
12
 
CheirónCheirón:
Panna
28°15’
11
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
1°35’
9
Domy:
Štír
13°48’
Býk
13°48’
2:
Střelec
13°05’
8:
Blíženci
13°05’
3:
Kozoroh
14°12’
9:
Rak
14°12’
Vodnář
16°51’
Lev
16°51’
5:
Ryby
19°07’
Panna
19°07’
6:
Beran
18°23’
Váhy
18°23’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
9xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
0°19’
11
Slun./Luna:
Býk
18°28’
7


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Meat Loaf
(*1947) herec, zpěvák

Německo Jean-Marc Barr
(*1960) herec

Česká republika Ivana Chýlková
(*1963) herečka

Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) spisovatel, scénárista, autor Trainspottingu


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Newman
(*1925 - 2008) herec, scénárista, režisér

Slovensko Květa Fialová
(*1929 - 2017) herečka

Německo August Macke
(*1887 - 1914) německý expresionistický malíř, člen skupiny Der Blaue Reiter

Česká republika Zdeňka Baldová
(*1885 - 1958) herečka

Spojené státy Bessie Smith
(*1894 - 1937) zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »