Deidre Hall wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Deidre Hall
(Deidre Ann Hall)

Pohlaví:
Žena
Narození:
31.10. 1947 - 03:56h
Místo:
Milwaukee, Wisconsin
Země:
Věk:
71 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Deidre Hall - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
31.10.1947 - 03:56  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
31.10.1947 - 09:56  
US, Milwaukee:
43°2' s.š., 87°55' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Deidre Hall 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Deidre Hall
datum narození 31.10.1947
(herečka, instagram)

Deidre Hall - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Dokonalé štěstí
(2013) - Untitled Bill Hayes Documentary
(2012) - The 39th Annual Daytime Emmy Awards
(2012) - The Jeff Probst Show
(2009) - The 7PM Project
(2009) - V těle boubelky (TV seriál)
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - The Bonnie Hunt Show
(2006) - The 33rd Annual Daytime Emmy Awards
(2005) - The 32nd Annual Daytime Emmy Awards
(2005) - Martha
(2004) - The 31st Annual Daytime Emmy Awards
(2004) - Soapography (TV seriál)
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2002) - SoapTalk
(2002) - NBC 75th Anniversary Special
(2002) - Mornings with Kerri-Anne
(2001) - Show Wayna Bradyho
(2001) - Intimate Portrait: Lisa Rinna
(2001) - Intimate Portrait: Deidre Hall
(2001) - Days of Our Lives' Christmas
(2000) - Days of Our Lives' 35th Anniversary
(1999) - The Martin Short Show
(1999) - Intimate Portrait: Loni Anderson
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1995) - The 22nd Annual Daytime Emmy Awards
(1995) - OP Center
(1995) - Never Say Never: The Deidre Hall Story
(1993) - The 20th Annual Daytime Emmy Awards
(1993) - Circus of the Stars Gives Kids the World
(1993) - The Ultimate Driving Challenge
(1993) - Žena na římse
(1993) - Night Sins
(1991) - KTLA Morning News
(1991) - Pravdu zná jen moře
(1991) - Poprvé
(1990) - Columbo: Planý poplach
(1989) - The Joan Rivers Show
(1989) - Circus of the Stars #14
(1989) - Perry Mason: Případ vraha z mužstva hvězd
(1988) - Battle of the Network Stars XIX
(1988) - Walt Disney World 4th of July Spectacular
(1988) - Take My Daughters, Please
(1987) - Harry Anderson's Sideshow
(1987) - CBS This Morning
(1987) - Wiseguy (TV seriál)
(1986) - The Wildest West Show of the Stars
(1986) - Oprah show
(1986) - NBC 60th Anniversary Celebration
(1986) - Our House (TV seriál)
(1985) - Circus of the Stars #10
(1985) - A Reason to Live
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Hot Pursuit (TV seriál)
(1983) - Hotel (TV seriál)
(1981) - Tvář za milión dolarů
(1980) - Pray TV
(1976) - Special Delivery
(1976) - The Krofft Supershow (TV seriál)
(1976) - Electra Woman and Dyna Girl (TV seriál)
(1975) - S.W.A.T. (TV seriál)
(1975) - Karen (TV seriál)
(1975) - Joe Forrester (TV seriál)
(1974) - Dinah!
(1974) - Columbo: Dobrá pověst nadevše
(1973) - Mladí a neklidní (TV seriál)
(1972) - V ulicích San Francisca (TV seriál)
(1972) - Kung Fu (TV seriál)
(1972) - Emergency! (TV seriál)
(1972) - Adventures of Nick Carter
(1970) - San Francisco International Airport (TV seriál)
(1970) - Night Gallery (TV seriál)
(1968) - Adam-12 (TV seriál)
(1965) - The Hollywood Squares
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
(1961) - The Mike Douglas Show
(1952) - Today
Deidre Hall - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 31.10.1947 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Deidre Hall 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Deidre Hall - herečka

se narodila 31.10.1947 ve městě Milwaukee, Wisconsin, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Deidre Hall

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Deidre Hall
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
7°07’
2
 
LunaLuna:
Býk
27°17’
8
 
MerkurMerkur:
Štír
19°04’
2
R
VenušeVenuše:
Štír
22°15’
2
 
MarsMars:
Lev
16°27’
11
 
JupiterJupiter:
Střelec
1°31’
2
 
SaturnSaturn:
Lev
21°37’
11
 
UranUran:
Blíženci
25°49’
9
R
NeptunNeptun:
Váhy
11°31’
1
 
PlutoPluto:
Lev
14°53’
11
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
24°04’
8
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
0°27’
4
 
CheirónCheirón:
Štír
12°56’
2
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
17°33’
6
Domy:
Váhy
7°42’
Beran
7°42’
2:
Štír
3°59’
8:
Býk
3°59’
3:
Střelec
4°51’
9:
Blíženci
4°51’
Kozoroh
9°08’
Rak
9°08’
5:
Vodnář
12°58’
Lev
12°58’
6:
Ryby
12°49’
Panna
12°49’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
23°25’
11
Slun./Luna:
Lev
17°12’
11


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »