Demi Lovato wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Demi Lovato
(Demetria Devonne Lovato)

Pohlaví:
Žena
Narození:
20.8. 1992 - 14:34h
Místo:
Albuquerque, Nové Mexiko
Země:
Věk:
26 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka, textařka, kytaristka, pianistka

Demi Lovato - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Astrodienst (C)
Datum narození a čas (místní čas):
20.8.1992 - 14:34  (CDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
20.8.1992 - 19:34  
US, Albuquerque:
35°5' s.š., 106°36' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Demi Lovato 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Demi Lovato
datum narození 20.8.1992
(herečka, zpěvačka, textařka, kytaristka, pianistka, instagram)

Demi Lovato - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zoolander No. 2
(2015) - Demi Lovato: Waitin for You (feat. Sirah) (hudební videoklip)
(2015) - Demi Lovato: Cool for the Summer (hudební videoklip)
(2015) - Demi Lovato: Confident (hudební videoklip)
(2015) - 2015 MTV Video Music Awards - Pre-Show
(2015) - 2015 MTV Video Music Awards
(2015) - 2015 American Music Awards
(2014) - The Vamps feat. Demi Lovato - Somebody to You (hudební videoklip)
(2014) - Olly Murs ft. Demi Lovato - Up (hudební videoklip)
(2014) - Demi Lovato - Nightingale (hudební videoklip)
(2014) - Demi Lovato feat. Cher Lloyd: Really Don't Care (hudební videoklip)
(2014) - 2014 MTV Video Music Awards
(2014) - The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
(2014) - Teen Choice Awards 2014
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Bystander Revolution (TV seriál)
(2014) - Matador (TV seriál)
(2013) - Demi Lovato - Neon Lights (hudební videoklip)
(2013) - Demi Lovato: Made in the USA (hudební videoklip)
(2013) - Demi Lovato - Let It Go (hudební videoklip)
(2013) - Demi Lovato: Heart Attack (hudební videoklip)
(2013) - Teen Choice Awards 2013
(2013) - Radio Disney Music Awards
(2013) - MTV Video Music Awards 2013
(2013) - Heart Attack: Behind the Scenes
(2013) - Demi Lovato - 2vLive Concert (koncert)
(2013) - Demi Lovato: Her Life, Her Story
(2012) - Demi Lovato - Give Your Heart a Break (hudební videoklip)
(2012) - 2012 MTV Video Music Awards
(2012) - The Voice
(2012) - Teen Choice Awards 2012
(2012) - People's Choice Awards 2012
(2012) - Katie
(2012) - I Heart Radio Music Festival
(2012) - Christmas in Washington
(2012) - Demi Lovato: Stay Strong
(2012) - VEVO Presents: Demi Lovato - An Intimate Performance (koncert)
(2011) - Demi Lovato: Skyscraper (hudební videoklip)
(2011) - The 37th Annual People's Choice Awards
(2011) - Teen Choice 2011
(2011) - MTV Video Music Awards 2011
(2011) - Friends for Change Games
(2011) - Americký X Factor
(2010) - Road to Camp Rock 2: The Final Jam (TV seriál)
(2010) - Camp Rock 2: Velký koncert
(2009) - Selena Gomez & Demi Lovato - One and The Same (hudební videoklip)
(2009) - Demi Lovato - Remember December (hudební videoklip)
(2009) - Demi Lovato - Here We Go Again (hudební videoklip)
(2009) - Demi Lovato - Don't Forget (hudební videoklip)
(2009) - VEVO Go Shows
(2009) - RuPaul's Drag Race
(2009) - Kids' Inaugural: We Are the Future (koncert)
(2009) - Jonas Brothers: 3D Koncert (koncert)
(2009) - Sonny ve velkém světě (TV seriál)
(2009) - Program na ochranu princezen
(2009) - Glee (TV seriál)
(2008) - Demi Lovato - La La Land (hudební videoklip)
(2008) - Demi Lovato - Get Back (hudební videoklip)
(2008) - 2008 American Music Awards
(2008) - Jonas Brothers: Living the Dream
(2008) - The Demi and Selena Show
(2008) - Camp Rock
(2007) - The Alan Titchmarsh Show
(2007) - Británie má talent
(2007) - Britain's Got More Talent
(2007) - Just Jordan (TV seriál)
(2007) - As the Bell Rings (TV seriál)
(2006) - The Disney Channel Games
(2006) - Amerika má talent
(2005) - Show Tyry Banksové
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - Útěk z vězení (TV seriál)
(2005) - Chirurgové (TV seriál)
(2003) - Vítejte doma!
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Napálené celebrity
(2002) - American Idol
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Barney a jeho přátelé (TV seriál)
(1991) - E! News
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Good Morning America

Demi Lovato - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Demi Lovato - Knihy
Demi Lovato - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Voda)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.8.1992 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Demi Lovato 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Demi Lovato - herečka, zpěvačka, textařka, kytaristka, pianistka

se narodila 20.8.1992 ve městě Albuquerque, Nové Mexiko, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Demi Lovato

Dnes se narodili
Spojené státy Robert Blake
(*1933) herec

Spojené státy Jack Warden
(*1920) herec

Velká Británie Tara Fitzgerald
(*1967) herečka

Švédsko Greta Garbo
(*1905) herečka

Spojené státy James Marsden
(*1973) herec


Demi Lovato
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Lev
28°00’
9
 
LunaLuna:
Býk
20°45’
6
 
MerkurMerkur:
Lev
9°31’
9
 
VenušeVenuše:
Panna
16°39’
10
 
MarsMars:
Blíženci
16°27’
7
 
JupiterJupiter:
Panna
19°07’
10
 
SaturnSaturn:
Vodnář
14°08’
3
R
UranUran:
Kozoroh
14°29’
2
R
NeptunNeptun:
Kozoroh
16°33’
2
R
PlutoPluto:
Štír
20°16’
12
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
27°28’
2
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
23°36’
3
 
CheirónCheirón:
Lev
15°13’
9
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
17°26’
9
Domy:
Štír
24°41’
Býk
24°41’
2:
Střelec
24°57’
8:
Blíženci
24°57’
3:
Kozoroh
29°06’
9:
Rak
29°06’
Ryby
4°24’
Panna
4°24’
5:
Beran
6°12’
Váhy
6°12’
6:
Býk
2°34’
Štír
2°34’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
8xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
14°32’
11
Slun./Luna:
Rak
9°23’
8


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Vinklář
(*1930 - 2007) herec

Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942 - 1970) zpěvák, textař, kytarista

Švýcarsko Leonhard Euler
(*1707 - 1783) průkopnický matematik a fyzik

Spojené státy Vitas Gerulaitis
(*1954 - 1994) tenista

Švédsko Dag Hammarskjöld
(*1905 - 1961) politik, diplomat, druhý generální tajemník OSN



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »