Demi Moore wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Demi Moore
(Demetria Gene Guynes)

Pohlaví:
Žena
Narození:
11.11. 1962 - 14:16h
Místo:
Roswell, Nové Mexiko
Země:
Věk:
54 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Ryby
  • Životní číslo: 22
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Demi Moore - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
11.11.1962 - 14:16  (MST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
11.11.1962 - 21:16  
US, Roswell:
33°24' s.š., 104°31' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Demi Moore 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Demi Moore
datum narození 11.11.1962
(herečka, instagram)

Demi Moore - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Wild Oats
(2016) - Blind
(2015) - Forsaken
(2014) - 2014 MTV Movie Awards
(2013) - Very Good Girls
(2012) - LOL
(2011) - Margin Call
(2011) - Další šťastný den
(2010) - 82. Annual Academy Awards
(2010) - The Marriage Ref
(2010) - Bunraku
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - Slzy radosti
(2009) - The Magic 7
(2009) - Jonesovi
(2008) - Speechless
(2007) - Marc Jacobs & Louis Vuitton
(2007) - Happy Birthday Elton! From Madison Square Garden, New York (koncert)
(2007) - Americká nenasytnost (TV seriál)
(2007) - Mr. Brooks
(2007) - Brilantní plán
(2006) - Annie Leibovitz: Život objektivem
(2006) - Světlo ve tmě
(2006) - Bobby
(2005) - Dancing with the Stars
(2004) - V záři reflektorů (TV seriál)
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - I Love the '70s (TV seriál)
(2003) - Charlieho andílci: Na plný pecky
(2002) - Zvoník u Matky Boží II
(2001) - Code of Conduct
(2000) - V moci snů
(1998) - Will a Grace (TV seriál)
(1997) - The 49th Annual Primetime Emmy Awards
(1997) - I Think I Cannes
(1997) - Pozor na Harryho
(1997) - G. I. Jane
(1997) - Destination Anywhere
(1996) - Zvoník u Matky Boží
(1996) - Striptýz
(1996) - Porotce
(1996) - Kdyby zdi mohly mluvit
(1996) - Beavis a Butt-head dobývají Ameriku
(1995) - Hollywood's Most Powerful Women
(1995) - Your Studio and You
(1995) - Šarlatové písmeno
(1995) - Navždy spolu
(1994) - A Century of Cinema
(1994) - Skandální odhalení
(1993) - Neslušný návrh
(1992) - Pár správných chlapů
(1991) - Vražedné myšlenky
(1991) - Řezníkova žena
(1991) - Nic než trable
(1990) - Duch
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1989) - Nejsme žádní andělé
(1988) - Sedmé znamení
(1988) - The New Homeowner's Guide to Happiness
(1987) - The 39th Annual Primetime Emmy Awards
(1986) - Ztřeštěné léto
(1986) - Wisdom
(1986) - Ohledně minulé noci
(1985) - Měsíční svit (TV seriál)
(1985) - Eliášův oheň
(1984) - Žádná maličkost
(1984) - Za to může Rio
(1984) - The Master (TV seriál)
(1982) - Parazit
(1982) - Lékařská akademie
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Choices

Demi Moore - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Demi Moore - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Demi Moore - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent v Rybách

Ascendent v Rybách

Ascendent / Descendent
Identita člověka s Ascendentem v Rybách je zároveň součástí většího celku. Může být obětí, která se snaží různými cestami uniknout z nepříznivé skutečnosti. Může to být umělecká duše, která čerpá z bohaté fantazie a tvořivě se vyjadřuje. Nebo je to spasitel, který věnuje svůj život službě ostatním a snaží se mírnit jejich utrpení.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.11.1962 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Demi Moore 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Demi Moore - herečka

se narodila 11.11.1962 ve městě Roswell, Nové Mexiko, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Demi Moore

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Demi Moore
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
19°00’
8
 
LunaLuna:
Býk
18°32’
2
 
MerkurMerkur:
Štír
11°02’
8
 
VenušeVenuše:
Štír
20°32’
8
R
MarsMars:
Lev
14°36’
5
 
JupiterJupiter:
Ryby
3°07’
12
 
SaturnSaturn:
Vodnář
5°40’
11
 
UranUran:
Panna
4°54’
6
 
NeptunNeptun:
Štír
13°26’
8
 
PlutoPluto:
Panna
11°52’
6
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
3°20’
5
R
Černá LunaLilith:
Váhy
12°07’
7
 
CheirónCheirón:
Ryby
6°09’
12
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
21°56’
6
Domy:
Ryby
22°24’
Panna
22°24’
2:
Býk
2°48’
8:
Štír
2°48’
3:
Blíženci
1°53’
9:
Střelec
1°53’
Blíženci
25°25’
Střelec
25°25’
5:
Rak
18°17’
Kozoroh
18°17’
6:
Lev
15°08’
Vodnář
15°08’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
8xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Vodnář
8°55’
11
Slun./Luna:
Vodnář
18°46’
12


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Belgie Henry Bauchau
(*1913 - 2012) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »