Dénes Újlaky wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Dénes Újlaky

Narození:
Místo:
Budapešť
Země:
Věk:
73 let

Dénes Újlaky - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
20.1.1945 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Dénes Újlaky 2017, 2018 - Wikipedie info)

Dénes Újlaky - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Za zavřenými dveřmi
(2011) - Nebeský ptáček
(2010) - Halálkeringö
(2008) - Majdnem szüz
(2007) - Tüzvonalban (TV seriál)
(2004) - Nazítří
(2003) - Rózsovy písně
(2003) - Ember, aki nappal aludt, Az
(2002) - Szerelem utolsó vérig
(2001) - Hamvadó cigarettavég
(2000) - Polštář Jadvigy
(1998) - Vášeň
(1998) - Fantom opery
(1997) - A Világ legkisebb alapítványa
(1997) - A Szórád-ház (TV seriál)
(1997) - A Miniszter félrelép
(1997) - Franciska vasárnapjai
(1997) - Dlouhý soumrak
(1996) - Szeressük egymást, gyerekek...
(1996) - Szappanbuborék
(1996) - Mindennapi rémtörténet
(1995) - Občan X
(1994) - A Nagy agyhalál
(1994) - Minden úgy van, ahogy van
(1994) - Feltámadás Makucskán
(1993) - Privát kopó (TV seriál)
(1993) - Nikdy nezemřeme
(1992) - Roncsfilm
(1992) - Ördög vigye
(1991) - Stalinova snoubenka
(1990) - Nem érsz a halálodig
(1990) - Magyar rekviem
(1989) - Margarétás dal
(1989) - A Hecc
(1988) - Kiáltás és kiáltás
(1987) - Szerelem második vérig
(1987) - Líbá, máma
(1987) - Doktor Minorka Vidor nagy napja
(1987) - Černý kašel
(1986) - Velká generace
(1986) - Od deseti k pěti
(1986) - Láska do první kapky krve
(1986) - Fantastická teta
(1986) - Elysium
(1985) - Navrtávač děr
(1985) - Kémeri (TV seriál)
(1985) - Filadelfská atrakce
(1984) - Eszmélés
(1983) - Šťastný Daniel
(1983) - Özvegy és leánya (TV seriál)
(1983) - Lehké ublížení na těle
(1983) - Fantom opery
(1983) - Barackvirág
(1982) - Sup
(1982) - Srdeční problémy
(1982) - Jiný pohled
(1981) - Transport smrti
(1980) - Vasárnapi szülök
(1980) - Tullivapaa avioliitto
(1980) - Psyché I-II.
(1979) - Zlosynové
(1979) - Zelený dvůr
(1979) - Vasárnapi szülök
(1977) - Katonák
(1976) - Amerikai anzix

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Opice

Opice (Dřevo)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.1.1945 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Dénes Újlaky 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 20.1.1945 ve městě Budapešť
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Dénes Újlaky

Dnes se narodili
Spojené státy Andie MacDowell
(*1958) herečka

Spojené státy Iggy Pop
(*1947) zpěvák, punker, rocker, herec

Velká Británie James McAvoy
(*1979) herec

Irsko Glen Hansard
(*1970) herec, zpěvák, skladatel

Česká republika Jaroslav Hutka
(*1947) folkový hudebník, skladatel a písničkář


Dénes Újlaky
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
0°05’
 
LunaLuna:
Beran
23°38’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
7°29’
 
VenušeVenuše:
Ryby
16°26’
 
MarsMars:
Kozoroh
11°00’
 
JupiterJupiter:
Panna
27°23’
R
SaturnSaturn:
Rak
5°32’
R
UranUran:
Blíženci
9°24’
R
NeptunNeptun:
Váhy
6°23’
R
PlutoPluto:
Lev
9°18’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
17°46’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
7°32’
 
CheirónCheirón:
Váhy
3°23’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jack Nicholson
(*1937) herec, scénárista, režisér

Česká republika Barbora Hrzánová
(*1964) herečka

Rusko Vladimir Iljič Lenin
(*1870) politik, spisovatel

Rusko Vladimir Nabokov
(*1899) scénárista, spisovatel

Česká republika Vladimír Špidla
(*1951) politik, 4. předseda vlády České republiky


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Prince
(*1958 - 2016) zpěvák, multiinstrumentalista

Spojené státy Mark Twain
(*1835 - 1910) spisovatel, žurnalista

Spojené státy Nina Simone
(*1933 - 2003) zpěvačka

Polsko Manfred von Richthofen
(*1892 - 1918) německý pilot známý jako The Red Baron

Brazílie Tiradentes
(*1746 - 1792) brazilský hrdina, revolucionář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »