Dennis Hopper wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Dennis Hopper
(Dennis Lee Hopper)

Pohlaví:
Muž
Narození:
17.5. 1936 - 20:45h
Místo:
Dodge City, Kansas
Země:
Věk:
† 74 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
29.5.2010 (Příčina: Rakovina)
Povolání:
herec

Dennis Hopper - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Gauquelin (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
17.5.1936 - 20:45  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
18.5.1936 - 02:45  
US, Dodge City:
37°45' s.š., 100°1' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Dennis Hopper 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Dennis Hopper
datum narození 17.5.1936
(herec, instagram)

Dennis Hopper - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - The Last Film Festival
(2014) - Back Issues: The Hustler Magazine Story
(2010) - Beautiful Darling
(2010) - Hvězdný prach
(2010) - Alfa a Omega
(2008) - 80. Annual Academy Awards
(2008) - Tim Leary: The Art of Dying
(2008) - The Cool School
(2008) - No Subtitles Necessary: Laszlo & Vilmos
(2008) - Michael Madsen's Video Diary (Hell Ride)
(2008) - Kam se hrabe Hollywood
(2008) - Chelsea on the Rocks
(2008) - Générations 68
(2008) - Dead On: The Life and Cinema of George A. Romero
(2008) - Bratři Warnerové
(2008) - Bananaz
(2008) - Umírající zvíře
(2008) - Správná volba
(2008) - Přestřelka v Palermu
(2008) - Pekelná jízda
(2008) - Opravdový život
(2008) - Havárie (TV seriál)
(2008) - Bláznivá střela - Amerika v ohrožení
(2007) - Concert for Diana (koncert)
(2007) - Brando
(2007) - Being Michael Madsen
(2007) - AFI's 100 Years... 100 Movies: 10th Anniversary Edition
(2006) - Johnny Cash: God's Gonna Cut You Down (hudební videoklip)
(2006) - 50 Films to See Before You Die
(2006) - 3055 Jean Leon
(2006) - Wanderlust
(2006) - Christian Hosoi: Vycházející slunce
(2006) - Gorillaz: Live in Manchester (koncert)
(2006) - Le Foot, c'est de l'art
(2006) - Essential Gorillaz
(2006) - Ban the Sadist Videos!: Part 2
(2006) - Andy Warhol: A Documentary Film
(2006) - Kořeny mafie
(2006) - Farma smrti
(2005) - The 100 Greatest War Films
(2005) - Znovu nemrtvý: natačení Země mrtvých
(2005) - V Hlubokém hrdle
(2005) - Skici Franka Gehryho
(2005) - Champion
(2005) - Den s oživlou mrtvolou
(2005) - 9 hráčů se smrtí
(2005) - Země mrtvých
(2005) - Vražedné vzpomínky
(2005) - Vrána 4: Pekelný kněz
(2005) - E-Ring (TV seriál)
(2005) - Americano
(2004) - Le Grand journal de Canal+
(2004) - Řekni jim, kdo jsi
(2004) - Vražda mimo sezonu
(2004) - Poslední jízda
(2004) - Legacy
(2004) - Klec
(2003) - Hollywoodská setkání
(2003) - Elvis Lives
(2003) - AFI's 100 Years... 100 Heroes & Villains
(2003) - The 100 Greatest Movie Stars
(2003) - Return to 'Giant'
(2003) - Nové výjevy z Ameriky
(2003) - The Making of 'Mad Dog Morgan'
(2003) - Dennis Hopper: Create (or Die)
(2003) - A Decade Under the Influence
(2003) - Bezstarostní jezdci, zuřící býci
(2003) - The Trip: Tune In, Trip Out
(2003) - Suspense
(2003) - Nepíchejte do Frankieho
(2003) - Las Vegas: Kasino (TV seriál)
(2002) - 24: The Postmortem
(2002) - 24 Heaven
(2002) - 1 Giant Leap
(2002) - Reel Radicals: The Sixties Revolution in Film
(2002) - Peter Fonda: Fortunate Son
(2002) - Mysteries of Love
(2002) - Intimate Portrait: Diane Lane
(2002) - Inside 'Speed'
(2002) - I Don't Know Jack
(2002) - Americké Benátky - ztracené a nalezené
(2002) - Žhářka 2
(2002) - Myšlenky zločince
(2002) - My Little Hollywood
(2002) - Leo
(2002) - Klavírista
(2002) - The Kentucky Derby
(2002) - The Groovenians
(2002) - Flatland (TV seriál)
(2002) - Dennis Hopper: The Decisive Moments
(2001) - The Movie Loft
(2001) - Die Zehn Gebote der Kreativität
(2001) - Jazz Seen: The Life and Times of William Claxton
(2001) - Andy Warhol - kompletní portrét
(2001) - An All-Star Tribute to Brian Wilson
(2001) - A&E Biography: Jennifer Jones - Portrait of a Lady
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Profesionál
(2001) - Oprátka
(2001) - L.A.P.D.: To Protect and to Serve
(2001) - Flákači
(2000) - A Hard Look
(2000) - Dennis Hopper: Rebel Without a Pause
(2000) - Stopy vraha
(2000) - Michael Angel
(2000) - Luck of the Draw
(2000) - Iásón a argonauti
(2000) - Hra o výkupné
(2000) - Ďábelská hra
(1999) - The Source: The Story of the Beats and the Beat Generation
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Robert Rauschenberg: Inventive Genius
(1999) - Easy Rider: Shaking the Cage
(1999) - The Century: America's Time (TV seriál)
(1999) - Zkažená nevinnost
(1999) - Zabijáci
(1999) - The Venice Project
(1999) - Me and Will
(1999) - Kometa
(1999) - Justice
(1999) - Jesus' Son
(1999) - Ed TV
(1999) - Bad City Blues
(1998) - Wie man die Leute von ihrem Geld trennt
(1998) - Where It's At: The Rolling Stone State of the Union
(1998) - The Fine Art of Separating People from Their Money
(1998) - A&E Biography: Andy Warhol
(1998) - Vítejte v Hollywoodu
(1998) - Roger Miller Remembered
(1998) - The Kentucky Derby
(1998) - Blázni v parku
(1997) - Happy Birthday Elizabeth: A Celebration of Life
(1997) - U2: A Year in Pop
(1997) - Tracks
(1997) - A&E Biography: Vincent Price - The Versatile Villain
(1997) - Vysoká hra
(1997) - Ringo no usagi
(1997) - Konec cesty
(1997) - The Good Life
(1997) - The Blackout
(1996) - Scene by Scene
(1996) - Who Is Henry Jaglom?
(1996) - Rediscovering a Rebel
(1996) - Marlon Brando: The Wild One
(1996) - James Dean: A Portrait
(1996) - Vesmírní trakeři
(1996) - Poslední dny Frankieho Flye
(1996) - Hry lásky
(1996) - Cannes Man
(1996) - Biblické příběhy: Samson a Dalila
(1996) - Basquiat
(1995) - James Dean and Me
(1995) - Vodní svět
(1995) - Scénář smrti
(1995) - L.A. Blues
(1994) - Inside the Actors Studio
(1994) - Biking USA
(1994) - Nebezpečná rychlost
(1994) - Námořní policie
(1994) - Hon na čarodějnice
(1993) - Willie Nelson: The Big Six-0 (koncert)
(1993) - The Revenge of the Dead Indians
(1993) - Kris Kristofferson: His Life and Work
(1993) - Bob Dylan: 30th Anniversary Concert Celebration (koncert)
(1993) - Super Mario Bros.
(1993) - Rabbit Ears: Aladdin and the Magic Lamp
(1993) - Pravdivá romance
(1993) - Podstata spravedlnosti
(1993) - Bod varu
(1992) - Gomorron
(1992) - Dennis Hopper as Collector and Artist
(1992) - Red Rock West
(1992) - Rabbit Ears: Rip Van Winkle
(1992) - Rabbit Ears: Jonah and the Whale
(1992) - Rabbit Ears: Annie Oakley
(1992) - Půlnoční horečka
(1992) - Detektiv Nails
(1991) - The 43rd Annual Primetime Emmy Awards
(1991) - Triers element
(1991) - Srdce temnoty: režisérská apokalypsa
(1991) - Schneeweißrosenrot
(1991) - Picture This: The Times of Peter Bogdanovich in Archer City, Texas
(1991) - Na rybách s Johnem (TV seriál)
(1991) - Crazy About the Movies: Dennis Hopper
(1991) - Vyvrhel
(1991) - Rabbit Ears: The Fool and the Flying Ship
(1991) - Rabbit Ears: King Midas and the Golden Touch
(1991) - Podveden
(1991) - Paris Trout
(1991) - Eye of the Storm
(1990) - Superstar: The Life and Times of Andy Warhol
(1990) - Motion & Emotion
(1990) - Jonathan Ross Presents for One Week Only: David Lynch
(1990) - Hollywood Mavericks
(1990) - Flashing on the Sixties: A Tribal Document
(1990) - Drawing the Line: A Portrait of Keith Haring
(1990) - Rabbit Ears: Paul Bunyan
(1990) - Hra s ohněm
(1990) - Flashback
(1989) - Rabbit Ears: Thumbelina

Dennis Hopper - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Dennis Hopper - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Dennis Hopper - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna v Beranu

Luna v Beranu

Luna (Měsíc)
Pocit nejistoty vás může nutit věci vyřešit mnohem rychleji, než je to přirozené. Nehoňte se, jako by vám hrozil nějaký časový limit. Snažte se zpomalit, abyste se mohli rozhodnout, o co vám jde, a postupovat vlastním pohodlným tempem.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Oheň)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.5.1936 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Dennis Hopper 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Dennis Hopper - herec

se narodil 17.5.1936 ve městě Dodge City, Kansas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Dennis Hopper

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Dennis Hopper
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
26°58’
6
 
LunaLuna:
Beran
18°46’
4
 
MerkurMerkur:
Blíženci
13°56’
7
 
VenušeVenuše:
Býk
15°32’
5
 
MarsMars:
Blíženci
3°19’
6
 
JupiterJupiter:
Střelec
22°22’
1
R
SaturnSaturn:
Ryby
20°46’
3
 
UranUran:
Býk
6°44’
5
 
NeptunNeptun:
Panna
14°00’
9
R
PlutoPluto:
Rak
25°29’
8
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
5°36’
1
R
Černá LunaLilith:
Váhy
14°33’
10
 
CheirónCheirón:
Blíženci
15°12’
7
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
18°26’
2
Domy:
Střelec
10°14’
Blíženci
10°14’
2:
Kozoroh
13°02’
8:
Rak
13°02’
3:
Vodnář
20°32’
9:
Lev
20°32’
Ryby
26°33’
Panna
26°33’
5:
Beran
26°06’
Váhy
26°06’
6:
Býk
19°45’
Štír
19°45’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
8xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
3°23’
11
Slun./Luna:
Býk
7°52’
5


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »