Dennis Rodman wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Dennis Rodman
(Dennis Keith Rodman)

Pohlaví:
Muž
Narození:
13.5. 1961 - 00:10h
Místo:
Trenton, New Jersey
Země:
Věk:
58 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
basketbalista

Dennis Rodman - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
13.5.1961 - 00:10  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
13.5.1961 - 04:10  
US, Trenton:
40°13' s.š., 74°45' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Dennis Rodman 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Dennis Rodman
datum narození 13.5.1961
(basketbalista, instagram)

Dennis Rodman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Mission: S.O.P.
(2012) - nWo: The Revolution
(2011) - Rally On (TV seriál)
(2010) - Magic & Bird: A Courtship of Rivals
(2009) - Gumball 3000
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - Celebrity Rehab with Dr. Drew
(2007) - The Shawn Michaels Story: Heartbreak and Triumph
(2007) - The Minis
(2007) - Bacha na balóny
(2006) - Coming Attractions
(2005) - Comedy Central Roast of Pamela Anderson
(2004) - On-Air with Ryan Seacrest
(2004) - Fashion News Live
(2004) - Celebrity Mole: Yucatan
(2004) - Celebrity Blackjack
(2004) - The Apprentice
(2004) - Bullrun: Cops, Cars & Superstars (TV seriál)
(2004) - North Shore (TV seriál)
(2004) - Listen Up (TV seriál)
(2003) - Show Sharon Osbourneové
(2003) - Celebrity Poker Showdown
(2003) - Stripper's Ball (Jenna Jameson)
(2003) - Las Vegas: Kasino (TV seriál)
(2002) - SoapTalk
(2002) - Mornings with Kerri-Anne
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - Hyppönen Enbuske Experience
(2001) - Se on siinä
(2001) - Celebrity Big Brother
(2000) - Adrenalin
(1999) - WCW Road Wild '99
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Michael Jordan: His Airness
(1999) - Simon Sez
(1998) - WCW/NWO Superstar Series: Diamond Dallas Page - Feel the Bang!
(1998) - WCW Bash at the Beach
(1998) - The Panel
(1998) - The Howard Stern Radio Show
(1998) - Příběh Dennise Rodmana
(1998) - Linc's (TV seriál)
(1998) - Doktoři z L. A. (TV seriál)
(1997) - WCW Uncensored
(1997) - WCW Road Wild '97
(1997) - Komando (TV seriál)
(1997) - Double Team
(1997) - Bláznivé holky na lovu
(1996) - Smap x Smap
(1996) - Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
(1996) - Eddie
(1995) - Die Harald Schmidt Show
(1995) - Misery Loves Company (TV seriál)
(1995) - Double Rush (TV seriál)
(1995) - A Day with
(1995) - Courthouse (TV seriál)
(1994) - Howard Stern
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - Pobřežní hlídka (TV seriál)
(1975) - Saturday Night Live
Dennis Rodman - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1972) Carmen Electra - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1980) Alicia Douvall
(*1964) Vivica A. Fox
(*1958) Madonna

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent v Kozorohu

Ascendent v Kozorohu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Kozorohu si musí nejprve uvědomit své dvě protikladné stránky. Jednou je poslušnost a poctivé plnění povinností. S energií je třeba obezřetně hospodařit, to vyžaduje kázeň a sebeovládání. Musí dosáhnout nějakého společenského ocenění a uznání. Druhou stranou je schopnost organizovat praktické záležitosti a dosahovat svých cílů a také schopnost těšit se ze smyslových požitků.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Kov)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.5.1961 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Dennis Rodman 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Dennis Rodman - basketbalista

se narodil 13.5.1961 ve městě Trenton, New Jersey, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Dennis Rodman

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Dennis Rodman
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
22°09’
4
 
LunaLuna:
Býk
3°14’
3
 
MerkurMerkur:
Blíženci
5°02’
5
 
VenušeVenuše:
Beran
14°56’
3
 
MarsMars:
Lev
3°43’
7
 
JupiterJupiter:
Vodnář
6°54’
1
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
29°50’
1
R
UranUran:
Lev
21°44’
7
 
NeptunNeptun:
Štír
9°36’
9
R
PlutoPluto:
Panna
5°32’
8
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
2°20’
8
R
Černá LunaLilith:
Lev
11°15’
7
 
CheirónCheirón:
Ryby
6°19’
2
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
5°32’
1
Domy:
Kozoroh
16°37’
Rak
16°37’
2:
Vodnář
29°40’
8:
Lev
29°40’
3:
Beran
10°26’
9:
Váhy
10°26’
Býk
10°51’
Štír
10°51’
5:
Blíženci
4°07’
Střelec
4°07’
6:
Blíženci
24°38’
Střelec
24°38’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
9xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Střelec
13°44’
11
Slun./Luna:
Býk
12°42’
4


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »