Detlef Bothe wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Detlef Bothe

Narození:
Místo:
Brunswick
Země:
Věk:
53 let

Detlef Bothe - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
24.7.1965 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Detlef Bothe 2017, 2018 - Wikipedie info)

Detlef Bothe - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Hubert und Staller - Unter Wölfen
(2016) - Anthropoid
(2015) - Kommissarin Lucas - Der Wald
(2013) - Místo činu: Stuttgart - Hra o čas
(2013) - Hammer & Sichl (TV seriál)
(2013) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Das große Comeback
(2011) - Wilsberg - Tote Hose
(2011) - Pilgerfahrt nach Padua
(2011) - Lidice
(2011) - Anonym
(2010) - Vraždy podle Grimmů
(2010) - Snowman's Land
(2010) - Max Schmeling
(2010) - Alles Liebe
(2009) - Mein
(2008) - Šifra Karla Velikého
(2007) - Neben der Spur
(2007) - Gwendolyn
(2006) - FC Venus
(2006) - Die Wilden Kerle 3
(2005) - Osvětim: nacisté a konečné řešení (TV seriál)
(2005) - Róza
(2004) - Vinzent
(2004) - Meine Frau, meine Freunde und ich
(2004) - Gone
(2004) - Abgefahren
(2003) - Zkáza lodi Estonie
(2003) - Vypusťte džina
(2003) - Die Musterknaben - 1000 und eine Nacht
(2002) - Vienna
(2002) - Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
(2002) - Mravnostní oddělení (TV seriál)
(2002) - Hladina adrenalinu
(2001) - 99euro-films
(2001) - Zatracená práce
(2001) - Sass
(2001) - Himmlische Helden
(2000) - Uctívači temnot
(2000) - Na plný plyn (TV seriál)
(1999) - Schmetterlinge der Nacht
(1999) - Sara Amerika
(1999) - Prachy, zbraně, jedno porno
(1999) - Nic než pravdu
(1999) - Dreamboy obšťastní každou ženu
(1999) - Doggy Dog - Eine total verrückte Hundeentführung
(1998) - Vinnetou se vrací
(1998) - Der Mann für alle Fälle: Die Hure Babylon
(1998) - Der Mann für alle Fälle: Ein ganz gewöhnlicher Totschlag
(1998) - Appetite
(1998) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Kurze Rast
(1997) - 14 Tage lebenslänglich
(1997) - Pobřežní stráž (TV seriál)
(1997) - Nur für eine Nacht
(1997) - Mord für eine Schlagzeile
(1997) - Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
(1997) - Die Feuerengel (TV seriál)
(1997) - Ballermann 6
(1996) - Komisař Rex - Anděl se čtyřmi tlapkami
(1996) - Kobra 11 (TV seriál)
(1996) - After Hours
(1995) - Schlafes Bruder
(1995) - Inspektor Balko (TV seriál)
(1995) - Gegen den Wind (TV seriál)
(1995) - Ärztin in Angst
(1994) - Lutz & Hardy (TV seriál)
(1994) - Komisař Rex (TV seriál)
(1994) - Der König (TV seriál)
(1993) - Der Knappe des Kreuzes
(1993) - Auf eigene Gefahr (TV seriál)
(1992) - Wolffův revír (TV seriál)
(1981) - Případ pro dva (TV seriál)
(1978) - SOKO 5113 (TV seriál)
(1970) - Místo činu (TV seriál)

Detlef Bothe - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Detlef Bothe - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Had

Had (Dřevo)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.7.1965 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Detlef Bothe 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 24.7.1965 ve městě Brunswick
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Detlef Bothe

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Detlef Bothe
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
1°21’
 
LunaLuna:
Blíženci
5°57’
 
MerkurMerkur:
Lev
27°16’
 
VenušeVenuše:
Lev
28°38’
 
MarsMars:
Váhy
13°41’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
20°58’
 
SaturnSaturn:
Ryby
16°39’
R
UranUran:
Panna
12°32’
 
NeptunNeptun:
Štír
17°14’
R
PlutoPluto:
Panna
14°34’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
11°08’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
1°53’
 
CheirónCheirón:
Ryby
22°11’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »