Diana Quick wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Diana Quick

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
73 let
Povolání:
herečka

Diana Quick - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
23.11.1946 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Diana Quick 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Diana Quick
datum narození 23.11.1946
(herečka, instagram)

Diana Quick - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - The Missing (TV seriál)
(2013) - Side by Side
(2011) - Mother's Milk
(2010) - Love/Loss
(2009) - Královna (TV seriál)
(2008) - The Story of the Costume Drama (TV seriál)
(2008) - Livvagterne (TV seriál)
(2006) - TV's 50 Greatest Stars
(2003) - Doctor Who: Scream of the Shalka (TV seriál)
(2002) - Revengers Tragedy
(2002) - Dalziel a Pascoe: Ani pro lásku, ani za peníze
(2002) - AKA
(2001) - Objevení nebes
(2001) - Aféra s náhrdelníkem
(2000) - Bílá vdova
(1999) - Le Château des singes
(1999) - Aristocrats (TV seriál)
(1998) - Vigo
(1996) - Rasputin
(1996) - Muž v hlavní roli
(1995) - Is It Legal? (TV seriál)
(1994) - Drug-Taking and the Arts
(1994) - Smrt pampeliškám (TV seriál)
(1994) - Nostradamus
(1993) - September Song (TV seriál)
(1991) - The Orchid House (TV seriál)
(1991) - Clarissa (TV seriál)
(1990) - Wilt
(1990) - Nevěstino věno
(1989) - The Justice Game
(1988) - Vroom
(1988) - Minder: An Officer and a Car Salesman
(1987) - Cariani and the Courtesans
(1986) - Screenplay (TV seriál)
(1986) - Max, má láska
(1985) - 1919
(1984) - Zkouška neviny
(1983) - Fantom opery
(1982) - The Woman in White (TV seriál)
(1981) - Návrat na Brideshead (TV seriál)
(1978) - The Odd Job
(1978) - Hluboký spánek
(1977) - The Three Hostages
(1977) - Soupeři
(1975) - A Private Enterprise
(1974) - Napoleon a jeho lásky (TV seriál)
(1971) - Mikuláš a Alexandra
(1971) - A Christmas Carol
(1969) - Christ Recrucified (TV seriál)
(1969) - Complete and Utter History of Britain (TV seriál)
(1958) - Bratři Karamazovi

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.11.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Diana Quick 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Diana Quick - herečka

se narodila 23.11.1946 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Diana Quick

Dnes se narodili
Spojené státy Jon Hall
(*1915) herec

Česká republika Petr Vondráček
(*1976) herec, zpěvák, moderátor

Spojené státy Johnny Cash
(*1932) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Victor Hugo
(*1802) spisovatel

Česká republika Antonín Sova
(*1864) spisovatel


Diana Quick
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
0°35’
 
LunaLuna:
Štír
28°09’
 
MerkurMerkur:
Štír
26°26’
R
VenušeVenuše:
Štír
21°29’
R
MarsMars:
Střelec
12°09’
 
JupiterJupiter:
Štír
12°42’
 
SaturnSaturn:
Lev
8°52’
R
UranUran:
Blíženci
20°33’
R
NeptunNeptun:
Váhy
10°06’
 
PlutoPluto:
Lev
13°21’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
12°11’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
22°24’
 
CheirónCheirón:
Štír
1°48’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
0xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Adam Baldwin
(*1962) herec

Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932) herečka

Spojené státy Joanne Woodward
(*1930) herečka, režisérka

Česká republika Nataša Gollová
(*1912) herečka

Česká republika Jitka Kocurová
(*1979) herečka, modelka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Pomeje
(*1964 - 2019) herec

Česká republika Arnošt Lustig
(*1926 - 2011) spisovatel, publicista

Ukrajina Levi Eshkol
(*1895 - 1969) třetí izraelský premiér

Rakousko Ferdinand Schubert
(*1794 - 1859) skladatel, brat Franze Schuberta

Francie Marie-Claire Alain
(*1926 - 2013) francouzská varhanice



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »