Diana Quick wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Diana Quick

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
72 let
Povolání:
herečka

Diana Quick - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
23.11.1946 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Diana Quick 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Diana Quick
datum narození 23.11.1946
(herečka, instagram)

Diana Quick - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - The Missing (TV seriál)
(2013) - Side by Side
(2011) - Mother's Milk
(2010) - Love/Loss
(2009) - Královna (TV seriál)
(2008) - The Story of the Costume Drama (TV seriál)
(2008) - Livvagterne (TV seriál)
(2006) - TV's 50 Greatest Stars
(2003) - Doctor Who: Scream of the Shalka (TV seriál)
(2002) - Revengers Tragedy
(2002) - Dalziel a Pascoe: Ani pro lásku, ani za peníze
(2002) - AKA
(2001) - Objevení nebes
(2001) - Aféra s náhrdelníkem
(2000) - Bílá vdova
(1999) - Le Château des singes
(1999) - Aristocrats (TV seriál)
(1998) - Vigo
(1996) - Rasputin
(1996) - Muž v hlavní roli
(1995) - Is It Legal? (TV seriál)
(1994) - Drug-Taking and the Arts
(1994) - Smrt pampeliškám (TV seriál)
(1994) - Nostradamus
(1993) - September Song (TV seriál)
(1991) - The Orchid House (TV seriál)
(1991) - Clarissa (TV seriál)
(1990) - Wilt
(1990) - Nevěstino věno
(1989) - The Justice Game
(1988) - Vroom
(1988) - Minder: An Officer and a Car Salesman
(1987) - Cariani and the Courtesans
(1986) - Screenplay (TV seriál)
(1986) - Max, má láska
(1985) - 1919
(1984) - Zkouška neviny
(1983) - Fantom opery
(1982) - The Woman in White (TV seriál)
(1981) - Návrat na Brideshead (TV seriál)
(1978) - The Odd Job
(1978) - Hluboký spánek
(1977) - The Three Hostages
(1977) - Soupeři
(1975) - A Private Enterprise
(1974) - Napoleon a jeho lásky (TV seriál)
(1971) - Mikuláš a Alexandra
(1971) - A Christmas Carol
(1969) - Christ Recrucified (TV seriál)
(1969) - Complete and Utter History of Britain (TV seriál)
(1958) - Bratři Karamazovi

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.11.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Diana Quick 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Diana Quick - herečka

se narodila 23.11.1946 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Diana Quick

Dnes se narodili
Spojené státy Macaulay Culkin
(*1980) herec ze Sám doma, člen skupiny The Pizza Underground

Slovensko Magda Vášáryová
(*1948) herečka, diplomatka

Mexiko Thalía
(*1971) herečka, zpěvačka

Itálie Guillaume Apollinaire
(*1880) dramatik, básník

Makedonie Matka Tereza
(*1910) řeholní sestra


Diana Quick
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
0°35’
 
LunaLuna:
Štír
28°09’
 
MerkurMerkur:
Štír
26°26’
R
VenušeVenuše:
Štír
21°29’
R
MarsMars:
Střelec
12°09’
 
JupiterJupiter:
Štír
12°42’
 
SaturnSaturn:
Lev
8°52’
R
UranUran:
Blíženci
20°33’
R
NeptunNeptun:
Váhy
10°06’
 
PlutoPluto:
Lev
13°21’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
12°11’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
22°24’
 
CheirónCheirón:
Štír
1°48’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
0xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Švédsko Peter Stormare
(*1953) herec, režisér, dramatik a hudebník

Egypt Jásir Arafat
(*1929) politik, předseda Organizace pro osvobození Palestiny

Spojené státy Lyndon B. Johnson
(*1908) 36. prezident usa

Rusko Léon Theremin
(*1896) ruský fyzik, vynálezce hudebního nástroje theremin - etherphone

Kyrgyzstán Jamala
(*1983) zpěvačka, vítězka Eurovize 2016


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Charles Boyer
(*1899 - 1978) herec

Slovensko Michal Dočolomanský
(*1942 - 2008) herec, zpěvák, moderátor, imitátor

Česká republika Martin Frič
(*1902 - 1968) režisér, scénárista, herec

Finsko Mika Waltari
(*1908 - 1979) dramatik, spisovatel, scenárista a překladatel

Švýcarsko Ernst Aeppli
(*1892 - 1954) švýcarský psycholog



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »