Diana Rigg wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Diana Rigg
(Enid Diana Elizabeth Rigg)

Pohlaví:
Žena
Narození:
20.7. 1938 - 02:00h
Místo:
Doncaster, Anglie
Země:
Věk:
80 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Diana Rigg - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Clifford (A)
Datum narození a čas (místní čas):
20.7.1938 - 02:00  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
20.7.1938 - 01:00  
GB, Doncaster:
53°32' s.š., 1°7' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Diana Rigg 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Diana Rigg
datum narození 20.7.1938
(herečka, instagram)

Diana Rigg - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Broadway: Beyond the Golden Age
(2015) - You, Me and the Apocalypse (TV seriál)
(2014) - Penn Zero: Hrdina na půl úvazku (TV seriál)
(2011) - Hra o trůny (TV seriál)
(2007) - True Bond
(2006) - Barevný závoj
(2005) - Komparz (TV seriál)
(2005) - Heidi
(2003) - Broadway: The Golden Age, by the Legends Who Were There
(2003) - Karel II. - Moc a vášeň (TV seriál)
(2002) - Bondovy dívky jsou věčné
(2001) - Viktorie a Albert
(2000) - Na počátku
(1999) - Příběh Jamese Bonda
(1998) - Parting Shots
(1998) - The Mrs. Bradley Mysteries (TV seriál)
(1998) - The Mrs Bradley Mysteries: Speedy Death
(1998) - The American
(1997) - The 49th Annual Primetime Emmy Awards
(1997) - Mrtvá a živá
(1996) - Moll Flandersová
(1996) - Biblické příběhy: Samson a Dalila
(1995) - Zoja
(1995) - The Haunting of Helen Walker
(1995) - Comic Relief
(1994) - Správný muž v Africe
(1994) - Agentka s digitálním srdcem
(1993) - Northern Eye (TV seriál)
(1993) - Genghis Cohn
(1992) - Mrs. 'arris Goes to Paris
(1991) - Backstage at Masterpiece Theatre
(1989) - Mother Love (TV seriál)
(1988) - Unexplained Laughter
(1987) - Sněhurka a sedm trpaslíků
(1987) - Hazard srdcí
(1987) - Cannon Movie Tales: Beauty and the Beast
(1986) - The Worst Witch
(1985) - Masterpiece Theatre: Bleak House (TV seriál)
(1983) - Král Lear
(1982) - The Making of Agatha Christie's 'Evil Under the Sun'
(1982) - Zlo pod sluncem
(1982) - Svědek pro obžalobu
(1982) - Little Eyolf
(1981) - The Great Muppet Caper
(1980) - Newsnight
(1980) - Mystery! (TV seriál)
(1980) - The Marquise
(1979) - Oresteia (TV seriál)
(1977) - Malá noční hudba
(1975) - In This House of Brede
(1973) - The Book Programme (TV seriál)
(1973) - Krvavé divadlo
(1973) - Diana (TV seriál)
(1971) - Nemocnice
(1970) - Aquarius
(1970) - Julius Caesar
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Nationwide (TV seriál)
(1969) - V tajné službě Jejího veličenstva
(1969) - The Assassination Bureau
(1968) - A Midsummer Night's Dream
(1964) - The Comedy of Errors
(1962) - Our Man in the Caribbean
(1961) - The Avengers (TV seriál)
Diana Rigg - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna v Beranu

Luna v Beranu

Luna (Měsíc)
Pocit nejistoty vás může nutit věci vyřešit mnohem rychleji, než je to přirozené. Nehoňte se, jako by vám hrozil nějaký časový limit. Snažte se zpomalit, abyste se mohli rozhodnout, o co vám jde, a postupovat vlastním pohodlným tempem.

Ascendent v Blížencích

Ascendent v Blížencích

Ascendent / Descendent
Ascendent v Blížencích je spojen se zvídavostí a zájmem o to, jak věci fungují. Všestrannost a přizpůsobivost jsou přednosti, ale může to vést k roztříštěnosti zájmů. Tento člověk pak někdy umí všechno, ale nic pořádně. Nerad se podřizuje nutnosti volit z více možností jen jedinou. Jeho úkolem je šířit informace.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Země)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.7.1938 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Diana Rigg 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Diana Rigg - herečka

se narodila 20.7.1938 ve městě Doncaster, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Diana Rigg

Dnes se narodili
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) herečka

Česká republika Karel Hynek Mácha
(*1810) básník

Francie Henri Charrière
(*1906) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Kanada Diana Krall
(*1964) zpěvačka, pianistka

Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) herečka, dcera Martina Scorseseho


Diana Rigg
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
26°39’
3
 
LunaLuna:
Beran
20°53’
12
 
MerkurMerkur:
Lev
21°04’
4
 
VenušeVenuše:
Panna
6°41’
5
 
MarsMars:
Rak
28°07’
3
 
JupiterJupiter:
Ryby
0°59’
10
R
SaturnSaturn:
Beran
17°56’
11
 
UranUran:
Býk
17°18’
12
 
NeptunNeptun:
Panna
19°01’
5
 
PlutoPluto:
Rak
29°35’
3
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
23°37’
6
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
12°44’
8
 
CheirónCheirón:
Rak
4°57’
2
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
22°36’
5
Domy:
Blíženci
16°49’
Střelec
16°49’
2:
Rak
4°29’
8:
Kozoroh
4°29’
3:
Rak
20°21’
9:
Kozoroh
20°21’
Lev
8°36’
Vodnář
8°36’
5:
Panna
4°40’
Ryby
4°40’
6:
Váhy
19°30’
Beran
19°30’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Beran
12°43’
11
Slun./Luna:
Blíženci
8°46’
12


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Clark Gable
(*1901 - 1960) herec, top star zvaný the King

Spojené státy Bob Smith
(*1879 - 1950) chirurg, Dr. Bob - spoluzakladatel AA (Anonymní Alkoholici)

Německo Carl von Linde
(*1842 - 1934) vynálezce

Velká Británie Alan Watts
(*1915 - 1973) anglický básník

Rakousko Camillo Sitte
(*1843 - 1903) urbanista, architekt, malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »