Diane Keaton wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Diane Keaton
(Diane Hall)

Pohlaví:
Žena
Narození:
5.1. 1946 - 02:49h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
71 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvačka, herečka, režisérka

Diane Keaton - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Wilsons (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
5.1.1946 - 02:49  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
5.1.1946 - 10:49  
US, Los Angeles:
34°3' s.š., 118°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Diane Keaton 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Diane Keaton
datum narození 5.1.1946
(zpěvačka, herečka, režisérka , instagram)

Diane Keaton - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Let It Snow
(2016) - Il giovane papa (TV seriál)
(2016) - Hledá se Dory
(2015) - Trable o Vánocích
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - 5 Flights Up
(2014) - Lepší teď než nikdy
(2013) - Velká svatba
(2012) - Woody Allen
(2012) - Darling Companion
(2011) - Tilda
(2010) - Hezké vstávání
(2008) - Warren Beatty - pocta za celoživotní dílo
(2008) - Stand Up to Cancer
(2008) - Život je stres
(2008) - Ženy v balíku
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2007) - Vdáš se, a basta!
(2007) - Maminčin mazánek
(2006) - Dorothy
(2005) - Základ rodiny
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - AFI Tribute to Meryl Streep
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Na tenkém ledě
(2003) - Lepší pozdě nežli později
(2002) - Crossed Over
(2001) - Taková rodinná romance
(2001) - Sestra Mary to všechno vysvětlí
(2001) - Plán B
(2001) - The Ellen Show (TV seriál)
(2000) - The Making of 'Hanging Up'
(2000) - Ali-Frazier I: One Nation... Divisible
(2000) - Zavěste, prosím
(1999) - Jiná láska
(1998) - Portrét Leonardo
(1997) - Polární záře
(1997) - Jediné vzrušení
(1996) - Marvinův pokoj
(1996) - Klub odložených žen
(1995) - 50 Years of Funny Females
(1995) - Hlava rodiny 2 - Tatínek nebo dědeček?
(1994) - Poslední let
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1993) - Tajemná vražda na Manhattanu
(1993) - Kdopak to mluví 3
(1992) - Oscar's Greatest Moments
(1992) - Kmotr 1, 2, 3
(1992) - Kandidátka na první dámu
(1991) - Hlava rodiny
(1990) - The Lemon Sisters
(1990) - Kmotr III
(1988) - Být dobrou matkou
(1987) - Zlaté časy rádia
(1987) - Baby Boom
(1986) - Zločiny srdce
(1985) - Larry King Live
(1984) - The Making of 'Mrs. Soffel'
(1984) - Paní Soffelová
(1984) - Malá bubenice
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - Střílejte na měsíc
(1981) - The Wizard of Malta
(1981) - Rudí
(1978) - Interiéry
(1977) - Kmotr (TV seriál)
(1977) - Hledání pana Goodbara
(1977) - Annie Hallová
(1976) - Vezmu si tě...za chvíli
(1976) - Harry a Walter jedou do New Yorku
(1975) - Láska a smrt
(1974) - Kmotr II
(1973) - Spáč
(1972) - Zahraj to znovu, Same
(1972) - Kmotr
(1971) - Film '72
(1971) - Men of Crisis: The Harvey Wallinger Story
(1971) - Fight of the Century
(1970) - Night Gallery (TV seriál)
(1970) - Milenci a další cizinci
(1962) - The Merv Griffin Show

Diane Keaton - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Diane Keaton - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna ve Vodnáři

Luna ve Vodnáři

Luna (Měsíc)
Vztah k emocím může být komplikovaný. Máte snahu se osvobodit od negativních emocí, jako je strach, zlost, žárlivost, ale může to vést k tomu, že druzí od vás budou očekávat to, že budete neuvěřitelně tolerantní k jejich takovýmto projevům.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Kohout

Kohout (Dřevo)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.1.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Diane Keaton 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Diane Keaton - zpěvačka, herečka, režisérka

se narodila 5.1.1946 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Diane Keaton

Dnes se narodili
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Diane Keaton
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
14°30’
2
 
LunaLuna:
Vodnář
7°03’
3
 
MerkurMerkur:
Střelec
24°16’
2
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
8°00’
2
 
MarsMars:
Rak
26°39’
9
R
JupiterJupiter:
Váhy
25°18’
11
 
SaturnSaturn:
Rak
21°59’
9
R
UranUran:
Blíženci
14°16’
7
R
NeptunNeptun:
Váhy
8°36’
11
 
PlutoPluto:
Lev
11°12’
9
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
29°14’
8
R
Černá LunaLilith:
Štír
16°41’
12
 
CheirónCheirón:
Váhy
20°26’
11
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
26°07’
12
Domy:
Štír
18°40’
Býk
18°40’
2:
Střelec
18°22’
8:
Blíženci
18°22’
3:
Kozoroh
21°29’
9:
Rak
21°29’
Vodnář
26°11’
Lev
26°11’
5:
Ryby
28°26’
Panna
28°26’
6:
Beran
25°46’
Váhy
25°46’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
7°25’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
25°47’
3


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Jaromír Erben
(*1811 - 1870) spisovatel

Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Rakousko císař František Josef I.
(*1830 - 1916) rakouský císař

Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) básník, bajkař, dramatik, satirik, překladatel

Česká republika Jaroslav Bořita z Martinic
(*1582 - 1649) šlechtic vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »