Diane Ladd wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Diane Ladd
(Rose Diane Ladnier)

Pohlaví:
Žena
Narození:
29.11. 1935 - 02:10h
Místo:
Meridian, Mississippi
Země:
Věk:
81 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Diane Ladd - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
29.11.1935 - 02:10  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
29.11.1935 - 08:10  
US, Meridian:
32°22' s.š., 88°42' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Diane Ladd 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Diane Ladd
datum narození 29.11.1935
(herečka, instagram)

Diane Ladd - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Sophie and the Rising Sun
(2016) - Chesapeake Shores
(2015) - Joy
(2015) - I Dream Too Much
(2015) - Boonville Redemption
(2013) - Grave Secrets
(2013) - Deadtime Stories (TV seriál)
(2011) - Mé nové Já (TV seriál)
(2009) - Boží květ
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2008) - Speechless
(2008) - Mayerthorpe
(2008) - Jake's Corner
(2007) - Nora Roberts: Pod nebem Montany
(2006) - When I Find the Ocean
(2006) - Inland Empire
(2006) - Come Early Morning
(2005) - V zajetí rychlosti
(2004) - Sestra i matka
(2004) - Královská nemocnice (TV seriál)
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - Charlie's War
(2002) - Vykoupení ducha
(2002) - Skryté hlasy
(2002) - More Than Puppy Love
(2002) - Damaged Care
(2001) - Shelley Winters: Full Disclosure
(2001) - Volby srdce
(2001) - Volby srdce
(2001) - Těžký návrat
(2001) - Táta a ti druzí
(2001) - Rain
(2000) - 28 dní
(2000) - To ani nemůže být nebe
(2000) - Tajemství
(2000) - The Law of Enclosures
(2000) - Christyin návrat
(2000) - Best Actress
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1998) - Schody
(1998) - Route 66
(1998) - Barvy moci
(1997) - Rodina policajtů II
(1997) - Podivná hra
(1997) - James Dean: Race with Destiny
(1996) - The Siege at Ruby Ridge
(1996) - Občanka Ruth
(1996) - Duch minulosti
(1996) - Cold Lazarus (TV seriál)
(1995) - Zuřiví andělé
(1995) - Smrtící láska
(1995) - Mrs. Munck
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1993) - The 45th Annual Primetime Emmy Awards
(1993) - Táta lump
(1993) - Když mi odejdeš
(1993) - Jen spi, malá...
(1993) - Hold Me, Thrill Me, Kiss Me
(1993) - Doktorka Quinnová
(1993) - Carnosaur
(1992) - Špioni, lži a alibi
(1992) - Forever
(1991) - Vražedné pochybnosti
(1991) - Popínavá růže
(1991) - Polibek před smrtí
(1990) - Zběsilost v srdci
(1990) - Rock Hudson
(1990) - The Lookalike
(1989) - Vánoční prázdniny
(1988) - Plain Clothes
(1988) - Bluegrass
(1987) - Černá vdova
(1987) - Celebration Family
(1985) - Crime of Innocence
(1984) - Vzal jsem si modelku
(1983) - The Making of 'Something Wicked This Way Comes'
(1983) - Sweetwater
(1983) - Something Wicked This Way Comes
(1983) - Grace Kelly
(1982) - Desperate Lives
(1981) - Celou dlouhou noc
(1980) - Battle of the Network Stars IX
(1980) - Guyana Tragedy: The Story of Jim Jones
(1979) - Willa
(1978) - Thaddeus Rose and Eddie
(1978) - Black Beauty (TV seriál)
(1976) - Listopadový plán
(1976) - Embryo
(1976) - Alice (TV seriál)
(1976) - Addie and the King of Hearts
(1974) - Čínská čtvrť
(1974) - Alice už tu nebydlí
(1973) - Na straně zákona
(1973) - The Devil's Daughter
(1971) - The Steagle
(1970) - Výtržníci
(1970) - Stanice WUSA
(1970) - Macho Callahan
(1969) - Pobertové
(1966) - Divocí andělé
(1961) - Something Wild
(1959) - Deadline (TV seriál)
(1954) - The Secret Storm (TV seriál)

Diane Ladd - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Diane Ladd - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1967) Laura Dern - dcera
(*1936) Bruce Dern - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1937) Warren Beatty

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Dřevo)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.11.1935 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Diane Ladd 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Diane Ladd - herečka

se narodila 29.11.1935 ve městě Meridian, Mississippi, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Diane Ladd

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Diane Ladd
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
6°10’
2
 
LunaLuna:
Kozoroh
15°24’
4
 
MerkurMerkur:
Střelec
0°04’
2
 
VenušeVenuše:
Váhy
19°50’
1
 
MarsMars:
Kozoroh
23°55’
4
 
JupiterJupiter:
Střelec
4°29’
2
 
SaturnSaturn:
Ryby
3°54’
5
 
UranUran:
Býk
2°16’
7
R
NeptunNeptun:
Panna
16°39’
12
 
PlutoPluto:
Rak
27°12’
10
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
14°39’
4
R
Černá LunaLilith:
Panna
25°25’
12
 
CheirónCheirón:
Blíženci
14°01’
9
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
0°14’
11
Domy:
Váhy
9°28’
Beran
9°28’
2:
Štír
7°23’
8:
Býk
7°23’
3:
Střelec
7°59’
9:
Blíženci
7°59’
Kozoroh
10°11’
Rak
10°11’
5:
Vodnář
12°21’
Lev
12°21’
6:
Ryby
12°37’
Panna
12°37’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
6xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
24°49’
11
Slun./Luna:
Střelec
25°47’
3


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »