Dianne Wiest wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Dianne Wiest

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Kansas City, Missouri
Země:
Věk:
71 let
Povolání:
herečka

Dianne Wiest - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
28.3.1948 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Dianne Wiest 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Dianne Wiest
datum narození 28.3.1948
(herečka, instagram)

Dianne Wiest - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Poe
(2015) - Sisters
(2015) - Life in Pieces (TV seriál)
(2015) - Five Nights in Maine
(2014) - The Humbling
(2013) - Černá listina (TV seriál)
(2012) - Woody Allen
(2012) - Neobyčejný život Timothyho Greena
(2012) - Darling Companion
(2012) - The Corrections
(2011) - Nadějný rok
(2010) - Králičí nora
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - Rage
(2008) - V odborné péči (TV seriál)
(2008) - Synecdoche, New York
(2008) - The Return of Jezebel James (TV seriál)
(2008) - Cestující
(2007) - Život podle Dana
(2007) - Dedication
(2006) - Průvodce k rozpoznání tvých svatých
(2005) - Roboti
(2004) - Stupeň 6: Dny totální zkázy
(2004) - Hořké vzpomínky
(2002) - Merci Docteur Rey
(2001) - Echoes from the White House
(2001) - Not Afraid, Not Afraid
(2001) - Jmenuji se Sam
(2000) - The 10th Kingdom: The Making of an Epic
(2000) - Desáté království (TV seriál)
(1999) - The Simple Life of Noah Dearborn
(1998) - Visions of Grace: Robert Redford and 'The Horse Whisperer'
(1998) - Zaříkávač koní
(1998) - Magická posedlost
(1996) - Spiklenci
(1996) - Ptačí klec
(1995) - 50 Years of Funny Females
(1995) - Drunks
(1994) - Výstřely na Broadwayi
(1994) - Skaut
(1994) - Poldové a zloději
(1991) - Človíček Tate
(1990) - In the Director's Chair: The Man Who Invented Edward Scissorhands
(1990) - Střihoruký Edward
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1989) - Rodičovství
(1989) - Cookie
(1988) - Zářivá světla velkoměsta
(1987) - Ztracení chlapci
(1987) - Září
(1987) - Bigfoot
(1986) - Hana a její sestry
(1985) - Purpurová růže z Káhiry
(1984) - Zamilován
(1984) - Footloose
(1983) - Independence Day
(1983) - The Face of Rage
(1982) - Zeď
(1982) - Tančím, jak nejrychleji dovedu
(1980) - Jsem na řadě
(1978) - Out of Our Father's House
(1975) - Zalmen: or, The Madness of God

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Krysa

Krysa (Země)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.3.1948 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Dianne Wiest 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Dianne Wiest - herečka

se narodila 28.3.1948 ve městě Kansas City, Missouri, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Dianne Wiest

Dnes se narodili
Spojené státy Paul Newman
(*1925) herec, scénárista, režisér

Spojené státy David Strathairn
(*1949) herec

Česká republika Jiří Lábus
(*1950) herec, dabér

Česká republika Ivan Hlinka
(*1950) hokejista a trenér českého týmu

Kanada Wayne Gretzky
(*1961) hokejista


Dianne Wiest
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
7°43’
 
LunaLuna:
Štír
21°50’
 
MerkurMerkur:
Ryby
12°17’
 
VenušeVenuše:
Býk
22°32’
 
MarsMars:
Lev
18°06’
R
JupiterJupiter:
Střelec
28°26’
 
SaturnSaturn:
Lev
16°06’
R
UranUran:
Blíženci
22°27’
 
NeptunNeptun:
Váhy
11°44’
R
PlutoPluto:
Lev
12°43’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
16°11’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
17°09’
 
CheirónCheirón:
Štír
24°20’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bridget Fonda
(*1964) herečka

Česká republika Karel Lamač
(*1887) režisér, scénárista, herec, zpěvák, dokumentarista

Česká republika Tomáš Vorel ml.
(*1986) herec

Velká Británie Rosamund Pike
(*1979) herečka

Německo císař Wilhelm II
(*1859) císař


Výročí úmrtí dnes mají
Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893 - 1973) herec, scénárista

Česká republika Luděk Munzar
(*1933 - 2019) herec

Francie Gérard de Nerval
(*1808 - 1855) francouzský romantický básník

Spojené státy Nelson Rockefeller
(*1908 - 1979) americký státník a politik

Itálie Dietrich von Hildebrand
(*1889 - 1977) německý katolický filosof a teolog



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »