Dick Powell wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Dick Powell
(Richard Ewing Powell)

Pohlaví:
Muž
Narození:
14.11. 1904 - 14:00h
Místo:
Mountain View, Arkansas
Země:
Věk:
† 58 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Ryby
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec, režisér

Dick Powell - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
14.11.1904 - 14:00  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
14.11.1904 - 20:00  
US, Mountain View:
35°52' s.š., 92°7' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Dick Powell 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Dick Powell
datum narození 14.11.1904
(herec, režisér, instagram)

Dick Powell - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1984) - Going Hollywood: The '30s
(1976) - It's Showtime
(1975) - Brother, Can You Spare a Dime?
(1965) - The Love Goddesses
(1965) - Hollywood My Home Town
(1963) - Hollywood Without Make-Up
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1962) - Hollywood: The Fabulous Era
(1961) - The 13th Annual Primetime Emmy Awards
(1956) - Zane Grey Theater (TV seriál)
(1956) - The Best in Mystery (TV seriál)
(1954) - Susan Slept Here
(1952) - Město iluzí
(1952) - Four Star Playhouse (TV seriál)
(1951) - You Never Can Tell
(1951) - The Tall Target
(1951) - Cry Danger
(1951) - Callaway Went Thataway
(1950) - Right Cross
(1950) - The Reformer and the Redhead
(1949) - Mrs. Mike
(1948) - Toast of the Town
(1948) - To the Ends of the Earth
(1948) - Station West
(1948) - Rogues' Regiment
(1948) - Pitfall
(1947) - Johnny O'Clock
(1945) - Cornered
(1944) - Stalo se zítra
(1944) - Sbohem buď, lásko má
(1944) - Meet the People
(1943) - True to Life
(1943) - Three Cheers for the Girls
(1943) - Riding High
(1943) - Happy Go Lucky
(1942) - Star Spangled Rhythm
(1941) - Model Wife
(1941) - In the Navy
(1940) - I Want a Divorce
(1940) - Christmas in July
(1939) - Hollywood Hobbies
(1939) - Naughty But Nice
(1938) - Screen Snapshots Series 17, No. 5
(1938) - For Auld Lang Syne
(1938) - Hollywood Hotel
(1938) - Hard to Get
(1938) - Going Places
(1938) - Cowboy from Brooklyn
(1938) - Breakdowns of 1938
(1937) - Screen Snapshots Series 17, No. 2
(1937) - Varsity Show
(1937) - The Singing Marine
(1937) - On the Avenue
(1936) - Stage Struck
(1936) - Hearts Divided
(1936) - Gold Diggers of 1937
(1936) - Colleen
(1935) - Screen Snapshots Series 15, No. 3
(1935) - A Dream Comes True
(1935) - Things You Never See on the Screen
(1935) - Thanks a Million
(1935) - Shipmates Forever
(1935) - Page Miss Glory
(1935) - Gold Diggers of 1935
(1935) - Broadway Gondolier
(1935) - A Midsummer Night's Dream
(1934) - Wonder Bar
(1934) - Twenty Million Sweethearts
(1934) - Hollywood Newsreel
(1934) - Happiness Ahead
(1934) - Flirtation Walk
(1934) - Dames
(1934) - And She Learned About Dames
(1933) - Hollywood on Parade No. A-9
(1933) - 42. ulice
(1933) - The King's Vacation
(1933) - The Road Is Open Again
(1933) - Just Around the Corner
(1933) - Gold Diggers of 1933
(1933) - Footlight Parade
(1933) - Convention City
(1933) - College Coach
(1932) - Too Busy to Work
(1932) - Blessed Event
(1932) - Big City Blues

Dick Powell - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Dick Powell - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1917) June Allyson - manželka
(*1906) Joan Blondell - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1927) Gloria Pall
(*1916) Karin Booth
(*1910) Margaret Lindsay
(*1906) Mary Brian

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna ve Vodnáři

Luna ve Vodnáři

Luna (Měsíc)
Vztah k emocím může být komplikovaný. Máte snahu se osvobodit od negativních emocí, jako je strach, zlost, žárlivost, ale může to vést k tomu, že druzí od vás budou očekávat to, že budete neuvěřitelně tolerantní k jejich takovýmto projevům.

Ascendent v Rybách

Ascendent v Rybách

Ascendent / Descendent
Identita člověka s Ascendentem v Rybách je zároveň součástí většího celku. Může být obětí, která se snaží různými cestami uniknout z nepříznivé skutečnosti. Může to být umělecká duše, která čerpá z bohaté fantazie a tvořivě se vyjadřuje. Nebo je to spasitel, který věnuje svůj život službě ostatním a snaží se mírnit jejich utrpení.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.11.1904 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Dick Powell 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Dick Powell - herec, režisér

se narodil 14.11.1904 ve městě Mountain View, Arkansas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Dick Powell

Dnes se narodili
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Dick Powell
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
22°02’
8
 
LunaLuna:
Vodnář
19°56’
12
 
MerkurMerkur:
Střelec
0°24’
9
 
VenušeVenuše:
Střelec
25°16’
10
 
MarsMars:
Panna
26°48’
7
 
JupiterJupiter:
Beran
21°51’
1
R
SaturnSaturn:
Vodnář
14°56’
12
 
UranUran:
Střelec
27°57’
10
 
NeptunNeptun:
Rak
7°52’
4
R
PlutoPluto:
Blíženci
21°13’
3
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
14°57’
6
R
Černá LunaLilith:
Ryby
22°31’
1
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
25°44’
11
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Blíženci
14°16’
3
Domy:
Ryby
16°22’
Panna
16°22’
2:
Beran
28°49’
8:
Váhy
28°49’
3:
Býk
28°39’
9:
Štír
28°39’
Blíženci
22°04’
Střelec
22°04’
5:
Rak
14°16’
Kozoroh
14°16’
6:
Lev
10°00’
Vodnář
10°00’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Vodnář
4°13’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
5°59’
10


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Boris Karloff
(*1887) herec

Francie Vincent Cassel
(*1966) herec, režisér

Itálie Franco Nero
(*1941) herec

Česká republika Jiří Stivín
(*1942) skladatel, hudebník, kameraman, multiinstrumentalista

Spojené státy Miley Cyrus
(*1992) herečka, zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Mae West
(*1892 - 1980) herečka

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917 - 1963) 35. prezident usa

Česká republika Emil Zátopek
(*1922 - 2000) atlet - běžec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960 - 1997) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS

Velká Británie C. S. Lewis
(*1898 - 1963) básník, prozaik, teolog, literární vědec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »