Dinah Shore wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Dinah Shore
(Frances Rose Shore)

Pohlaví:
Žena
Narození:
29.2. 1916 - 11:45h
Místo:
Winchester Springs
Země:
Věk:
† 77 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
24.2.1994 (Příčina: Rakovina)
Povolání:
herečka

Dinah Shore - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
29.2.1916 - 11:45  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
29.2.1916 - 17:45  
US, Winchester Springs:
35°11' s.š., 86°7' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Dinah Shore 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Dinah Shore
datum narození 29.2.1916
(herečka, instagram)

Dinah Shore - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Richard Pryor: Zapomeňte na logiku
(2010) - Rock Hudson: Dark and Handsome Stranger
(2007) - Let the Music Play: The Barry White Story
(2002) - Ten kluk bude točit
(1994) - The 66th Annual Academy Awards
(1994) - Entertaining the Troops
(1988) - Christmas Special
(1988) - America's Tribute to Bob Hope
(1985) - The 37th Annual Primetime Emmy Awards
(1985) - All-Star Party for 'Dutch' Reagan
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1983) - Hotel (TV seriál)
(1981) - The 32nd Annual Primetime Emmy Awards
(1979) - Smrtelné nehody na dálnici
(1978) - TV: The Fabulous Fifties
(1977) - The Sonny and Cher Show
(1977) - Ach, Bože
(1976) - Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
(1976) - Alice (TV seriál)
(1975) - Good Morning America
(1974) - Dinah!
(1973) - Dinah Shore: In Search of the Ideal Man
(1971) - The Sonny and Cher Comedy Hour
(1971) - Great Performances
(1970) - Jack Benny's Twentieth Anniversary Special
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Jimmy Durante Presents the Lennon Sisters
(1968) - Here's Lucy (TV seriál)
(1967) - The Kraft Music Hall
(1967) - The Carol Burnett Show
(1967) - Rowan & Martin's Laugh-In
(1965) - The Hollywood Squares
(1965) - The Dean Martin Show
(1963) - The Danny Kaye Show
(1960) - The 12th Annual Primetime Emmy Awards
(1960) - Red Skelton Timex Special
(1959) - The 11th Annual Primetime Emmy Awards
(1959) - The Bell Telephone Hour
(1958) - Cimarron City (TV seriál)
(1956) - The Steve Allen Show
(1956) - The Dinah Shore Chevy Show
(1954) - Screen Snapshots: Hollywood Stars on Parade
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1953) - Person to Person
(1953) - Make Room for Daddy (TV seriál)
(1953) - Letter to Loretta (TV seriál)
(1952) - This Is Your Life
(1952) - Aaron Slick from Punkin Crick
(1951) - The Dinah Shore Show
(1950) - What's My Line?
(1950) - The Colgate Comedy Hour
(1950) - The Jack Benny Program (TV seriál)
(1949) - The Ed Wynn Show
(1948) - Toast of the Town
(1948) - The Perry Como Show
(1947) - Fun and Fancy Free
(1947) - Bongo
(1946) - Till the Clouds Roll by
(1946) - Make Mine Music
(1944) - Up in Arms
(1944) - Jdi za chlapci
(1944) - Belle of the Yukon
Dinah Shore - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1916) George Montgomery - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1916) Glenn Ford
(*1936) Burt Reynolds
(*1917) Dean Martin
(*1928) Eddie Fisher (fáma)
(*1908) James Stewart
(*1927) Andy Williams (fáma)
(*1922) Dick Martin
(*1909) Gene Krupa
(*1930) Rod Taylor
(*1938) Ron Ely
(*1917) Sidney Sheldon

ASTROLOGIE
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent v Blížencích

Ascendent v Blížencích

Ascendent / Descendent
Ascendent v Blížencích je spojen se zvídavostí a zájmem o to, jak věci fungují. Všestrannost a přizpůsobivost jsou přednosti, ale může to vést k roztříštěnosti zájmů. Tento člověk pak někdy umí všechno, ale nic pořádně. Nerad se podřizuje nutnosti volit z více možností jen jedinou. Jeho úkolem je šířit informace.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Oheň)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.2.1916 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Dinah Shore 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Dinah Shore - herečka

se narodila 29.2.1916 ve městě Winchester Springs, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Dinah Shore

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Dinah Shore
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Ryby
9°49’
10
 
LunaLuna:
Kozoroh
24°16’
8
 
MerkurMerkur:
Vodnář
12°45’
9
 
VenušeVenuše:
Beran
19°14’
11
 
MarsMars:
Lev
13°07’
3
R
JupiterJupiter:
Beran
3°55’
10
 
SaturnSaturn:
Rak
9°39’
1
R
UranUran:
Vodnář
17°02’
9
 
NeptunNeptun:
Lev
0°18’
2
R
PlutoPluto:
Rak
1°16’
1
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
6°35’
8
R
Černá LunaLilith:
Rak
2°05’
1
 
CheirónCheirón:
Ryby
21°25’
10
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Býk
10°51’
11
Domy:
Blíženci
26°25’
Střelec
26°25’
2:
Rak
18°00’
8:
Kozoroh
18°00’
3:
Lev
10°13’
9:
Vodnář
10°13’
Panna
6°35’
Ryby
6°35’
5:
Váhy
10°05’
Beran
10°05’
6:
Štír
19°23’
Býk
19°23’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
1°30’
11
Slun./Luna:
Vodnář
17°02’
9


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »