Dirk Bach wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Dirk Bach

Narození:
Místo:
Kolín nad Rýnem
Země:
Věk:
† 51 let
Úmrtí:

Dirk Bach - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
23.4.1961 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Dirk Bach 2017, 2018 - Wikipedie info)

Dirk Bach - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Spezialeinsatz (TV seriál)
(2009) - Laura, její hvězdička a tajemný drak Nian
(2009) - Einfach Bach! (TV seriál)
(2008) - Treuepunkte
(2008) - Il Giardino
(2008) - Dornröschen
(2008) - African Race - Die verrückte Jagd nach dem Marakunda
(2007) - Deutschland ist schön (TV seriál)
(2007) - Bernd das Brot (TV seriál)
(2006) - Quiz Taxi
(2006) - Das Kleine Arschloch und der alte Sack - Sterben ist Scheiße
(2006) - Impyho zázračný ostrov
(2006) - Dva k sežrání
(2006) - Crazy Race 3 - Sie knacken jedes Schloss
(2005) - Frei Schnauze
(2005) - Popp Dich schlank!
(2005) - Lední medvídek 2: Tajemný ostrov
(2004) - Ich bin ein Star, holt mich hier raus!
(2004) - Schillerstraße (TV seriál)
(2004) - Crazy Race 2 - Warum die Mauer wirklich fiel
(2003) - Krista (TV seriál)
(2003) - Hledám impotentního muže
(2003) - Crazy Race
(2002) - Der Kleine Mönch (TV seriál)
(2001) - Chili TV
(2001) - Blondes Gift
(2001) - Lední medvídek
(2001) - Láska mého života
(2001) - Das Rätsel des blutroten Rubins
(1999) - Wer wird Millionär?
(1999) - TV total
(1999) - Zum Sterben schön
(1998) - Frau Rettich, die Czerni und ich
(1997) - Rendezvous des Todes
(1996) - Lukas (TV seriál)
(1995) - Verliebte Feinde
(1995) - Marys verrücktes Krankenhaus (TV seriál)
(1994) - Weltings vom Hauptbahnhof - Scheidung auf Kölsch, Die (TV seriál)
(1994) - Drei zum Verlieben (TV seriál)
(1993) - Wa(h)re Liebe
(1993) - RTL Samstag Nacht
(1993) - Sylter Geschichten (TV seriál)
(1993) - Kein Pardon
(1988) - Im Jahr der Schildkröte
(1986) - Kir Royal (TV seriál)
(1984) - Im Himmel ist die Hölle los
(1983) - Kiez
(1979) - NDR Talk Show
(1977) - 1, 2 oder 3
(1973) - Sesamstraße (TV seriál)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Buvol

Buvol (Kov)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.4.1961 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Dirk Bach 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 23.4.1961 ve městě Kolín nad Rýnem
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Dirk Bach

Dnes se narodili
Spojené státy Robert Blake
(*1933) herec

Spojené státy Jack Warden
(*1920) herec

Velká Británie Tara Fitzgerald
(*1967) herečka

Švédsko Greta Garbo
(*1905) herečka

Spojené státy James Marsden
(*1973) herec


Dirk Bach
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
3°05’
 
LunaLuna:
Lev
9°29’
 
MerkurMerkur:
Beran
23°43’
 
VenušeVenuše:
Beran
14°15’
R
MarsMars:
Rak
23°41’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
5°33’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
29°38’
 
UranUran:
Lev
21°40’
R
NeptunNeptun:
Štír
10°08’
R
PlutoPluto:
Panna
5°40’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
3°23’
R
Černá LunaLilith:
Lev
9°04’
 
CheirónCheirón:
Ryby
5°38’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
5xZeměZemě
1xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Vinklář
(*1930 - 2007) herec

Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942 - 1970) zpěvák, textař, kytarista

Švýcarsko Leonhard Euler
(*1707 - 1783) průkopnický matematik a fyzik

Spojené státy Vitas Gerulaitis
(*1954 - 1994) tenista

Švédsko Dag Hammarskjöld
(*1905 - 1961) politik, diplomat, druhý generální tajemník OSN



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »