Don Cheadle wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Don Cheadle
(Donald Frank Cheadle)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Kansas City, Missouri
Země:
Věk:
54 let
Povolání:
herec

Don Cheadle - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
29.11.1964 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Don Cheadle 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Don Cheadle
datum narození 29.11.1964
(herec, instagram)

Don Cheadle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Captain America: Občanská válka
(2015) - 67th Annual Primetime Emmy Awards
(2015) - 67. Emmy Awards
(2015) - Miles Ahead
(2015) - Avengers: Age of Ultron
(2014) - The 20th Annual Screen Actors Guild Awards
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - Roky nebezpečného života (TV seriál)
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - Hollywood Game Night
(2013) - Iron Man 3
(2012) - 64. Emmy Awards
(2012) - La Source
(2012) - Profesionální lháři (TV seriál)
(2012) - Movie: The Movie
(2012) - Let
(2012) - Captain Planet 3
(2012) - Captain Planet 2
(2011) - 63. Emmy Awards
(2011) - The 65th Annual Tony Awards
(2011) - Sacks West
(2011) - Pomáhat a chránit
(2011) - Captain Planet
(2010) - Scream Awards 2010
(2010) - Conan
(2010) - A Man's Story
(2010) - Conflict and Chaos: Brooklyn's Finest
(2010) - Iron Man 2
(2009) - 2009 World Series of Poker
(2009) - The People Speak
(2009) - A Home for Everyone: The Making of 'Hotel for Dogs'
(2009) - Nejlepší z Brooklynu
(2009) - Hotel pro psy
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - Warren Beatty - pocta za celoživotní dílo
(2008) - BAFTA Film Awards 2008
(2008) - Adjust Your Color: The Truth of Petey Greene
(2008) - Zrádce
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Za Dárfúr!
(2007) - Z vězení do éteru
(2007) - Volání o pomoc
(2007) - Drunk History (TV seriál)
(2007) - Dannyho parťáci 3
(2006) - King Leopold's Ghost
(2006) - Make Your Own Superbowl Ad
(2006) - The Dog Problem
(2005) - 77. Annual Academy Awards
(2005) - Made in Hollywood
(2005) - The Black Movie Awards
(2005) - Tsunami Aid: A Concert of Hope (koncert)
(2005) - Before, During and 'After the Sunset'
(2004) - Tavis Smiley
(2004) - Zabiji Nixona
(2004) - Když se setmí
(2004) - Hotel Rwanda
(2004) - Dannyho parťáci 2
(2004) - Crash
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Hollywoodská setkání
(2003) - Unchained Memories: Readings from the Slave Narratives
(2003) - Svět podle Lelanda
(2003) - Abby Singer
(2002) - The Hire: Ticker
(2001) - The Making of 'Swordfish'
(2001) - Things Behind the Sun
(2001) - Swordfish: Operace Hacker
(2001) - Křižovatka smrti 2
(2001) - Dannyho parťáci
(2001) - Bláznivý
(2000) - Inside Traffic: The Making of 'Traffic'
(2000) - Traffic - nadvláda gangů
(2000) - Otec rodiny
(2000) - Neodvolatelná mise
(2000) - Mise na Mars
(1999) - The 51st Annual Primetime Emmy Awards
(1999) - Independent Lens (TV seriál)
(1999) - Hodiny před popravou
(1998) - Zakázané ovoce
(1998) - Skandál Bulworth
(1998) - Rat Pack
(1997) - Vítejte v Rosewood
(1997) - Sopka
(1997) - Hříšné noci
(1996) - The Daily Show
(1996) - Nejtvrdší zápas
(1995) - MADtv
(1995) - Ďábel v modrém
(1995) - Co dělat v Denveru, když člověk nežije
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1993) - Opojný život
(1993) - Muž meteor
(1992) - Gomorron
(1992) - The Golden Palace (TV seriál)
(1992) - Picket Fences (TV seriál)
(1992) - Jízda života
(1988) - Barvy
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Hamburger Hill
(1986) - Punk
(1985) - Dopravní přestupky
(1984) - 3 Days
(1981) - Entertainment Tonight

Don Cheadle - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Don Cheadle - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.11.1964 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Don Cheadle 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Don Cheadle - herec

se narodil 29.11.1964 ve městě Kansas City, Missouri, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Don Cheadle

Dnes se narodili
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Don Cheadle
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
7°18’
 
LunaLuna:
Váhy
16°07’
 
MerkurMerkur:
Střelec
28°38’
 
VenušeVenuše:
Štír
5°28’
 
MarsMars:
Panna
11°32’
 
JupiterJupiter:
Býk
18°55’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
29°00’
 
UranUran:
Panna
14°38’
 
NeptunNeptun:
Štír
18°17’
 
PlutoPluto:
Panna
16°13’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
23°41’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
5°33’
 
CheirónCheirón:
Ryby
14°10’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) herec, komik

Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) vynálezce dynamitu a zakladatel nobelovy ceny

Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architekt, designér

Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) zpěvák, multiinstrumentalista

Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) chilský prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »