Don Johnson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Don Johnson
(Donnie Wayne Johnson)

Pohlaví:
Muž
Narození:
15.12. 1949 - 22:30h
Místo:
Flat Creek, Missouri
Země:
Věk:
67 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, zpěvák

Don Johnson - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
15.12.1949 - 22:30  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
16.12.1949 - 04:30  
US, Flat Creek:
36°41' s.š., 93°52' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Don Johnson 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Don Johnson
datum narození 15.12.1949
(herec, zpěvák, instagram)

Don Johnson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Blood & Oil (TV seriál)
(2014) - HuffPost Live Conversations
(2014) - Pachuť pomsty
(2014) - Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
(2014) - Jedna za všechny
(2014) - Alex of Venice
(2012) - Nespoutaný Django
(2011) - A Mann's World
(2011) - Bucky Larson: Zrozen být hvězdou
(2011) - A Good Old Fashioned Orgy
(2010) - Rande v Římě
(2010) - Machete
(2009) - Nahoru a dolů (TV seriál)
(2008) - Torno a vivere da solo
(2008) - Lange flate ballær II
(2008) - Bastardi
(2007) - Memòries de la tele
(2007) - The Graham Norton Show
(2007) - Moondance Alexander
(2005) - Just Legal (TV seriál)
(2003) - The Tulse Luper Suitcases, Part 1: The Moab Story
(2003) - Na mou čest
(2002) - NBC 75th Anniversary Special
(2001) - Miami Vice: The E! True Hollywood Story
(1999) - Hollywood Animal Crusaders
(1998) - Sbohem lásko
(1997) - Leute heute
(1996) - The 48th Annual Primetime Emmy Awards
(1996) - Bob Hope: Laughing with the Presidents
(1996) - Zelený svět
(1996) - Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
(1995) - Ve jménu cti
(1993) - Včera narození
(1993) - Ďáblův advokát
(1992) - The Grand Opening of Euro Disney
(1991) - Prázdniny v ráji
(1991) - Harley Davidson a Marlboro Man
(1990) - Žhavé místo
(1989) - Smrtící rána
(1988) - Tanec sladkých srdcí
(1988) - Life On the Flipside
(1987) - Heartbeat
(1987) - G.I. Joe: The Movie
(1986) - The 38th Annual Primetime Emmy Awards
(1986) - Bob Hope's High-Flying Birthday
(1986) - NBC 60th Anniversary Celebration
(1985) - The 37th Annual Primetime Emmy Awards
(1985) - G.I. Joe (TV seriál)
(1985) - Dlouhé horké léto
(1985) - Cease Fire
(1984) - Miami Vice (TV seriál)
(1984) - Miami Vice
(1982) - Melanie
(1981) - The Two Lives of Carol Letner
(1981) - Elvis and the Beauty Queen
(1980) - Soggy Bottom, U.S.A.
(1980) - Revenge of the Stepford Wives
(1980) - From Here to Eternity (TV seriál)
(1980) - Beulah Land (TV seriál)
(1979) - Tales of the Unexpected
(1979) - The Rebels
(1979) - Amateur Night at the Dixie Bar and Grill
(1978) - The Two-Five
(1978) - Ski Lift to Death
(1978) - Pressure Point
(1978) - Katie: Portrait of a Centerfold
(1978) - First, You Cry
(1977) - Krásky a zločin
(1977) - The City
(1976) - Law of the Land
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - Návrat do Macon County
(1975) - Chlapec a jeho pes
(1974) - Lollipops and Roses
(1973) - The Harrad Experiment
(1971) - Zachariah
(1970) - The Magic Garden of Stanley Sweetheart

Don Johnson - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Don Johnson - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.12.1949 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Don Johnson 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Don Johnson - herec, zpěvák

se narodil 15.12.1949 ve městě Flat Creek, Missouri, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Don Johnson

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Don Johnson
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
23°53’
4
 
LunaLuna:
Štír
5°00’
3
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
7°10’
5
 
VenušeVenuše:
Vodnář
8°02’
6
 
MarsMars:
Panna
25°46’
1
 
JupiterJupiter:
Vodnář
3°03’
5
 
SaturnSaturn:
Panna
19°15’
1
 
UranUran:
Rak
3°21’
10
R
NeptunNeptun:
Váhy
17°02’
2
 
PlutoPluto:
Lev
18°02’
12
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
12°56’
8
R
Černá LunaLilith:
Beran
27°01’
8
 
CheirónCheirón:
Střelec
13°55’
4
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
22°44’
2
Domy:
Panna
3°50’
Ryby
3°50’
2:
Panna
28°19’
8:
Ryby
28°19’
3:
Váhy
27°25’
9:
Beran
27°25’
Střelec
0°17’
Blíženci
0°17’
5:
Kozoroh
4°01’
Rak
4°01’
6:
Vodnář
5°35’
Lev
5°35’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
17°04’
11
Slun./Luna:
Štír
29°26’
3


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »