Don McManus wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Don McManus

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Sylacauga
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
herec

Don McManus - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
8.11.1959 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Don McManus 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Don McManus
datum narození 8.11.1959
(herec, instagram)

Don McManus - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Under the Hollywood Sign
(2014) - The Perfect 46
(2014) - Lucky Bastard
(2014) - Labyrint: Útěk
(2014) - Galyntine
(2013) - Park City
(2013) - Máma (TV seriál)
(2013) - Lovelace: Pravdivá zpověď královny porna
(2013) - Grand Piano
(2013) - Futurologický kongres
(2012) - Stars
(2012) - Newsroom (TV seriál)
(2012) - Neváhej a zavolej…
(2012) - Ben 10: Alien Dimensions
(2011) - Řeka (TV seriál)
(2011) - Letters from the Big Man
(2011) - Harry's Law (TV seriál)
(2011) - Franklin a Bash (TV seriál)
(2011) - Cinema verite
(2010) - Strážce pořádku (TV seriál)
(2010) - Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
(2010) - Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
(2009) - Upírův pomocník
(2009) - Právě Peck
(2009) - Parks and Recreation (TV seriál)
(2009) - Little Fish, Strange Pond
(2009) - Hra na vraha
(2008) - Zprávy TV Onion
(2008) - Smrtící úder
(2008) - The Coverup
(2008) - Ben 10: Alien Force (TV seriál)
(2007) - Side Order of Life (TV seriál)
(2007) - Private Practice (TV seriál)
(2007) - Choose Connor
(2007) - Dannyho parťáci 3
(2007) - Cestovatel (TV seriál)
(2007) - Božská mrcha (TV seriál)
(2007) - Ben 10: Race Against Time
(2006) - The Game (TV seriál)
(2006) - Spiknutí (TV seriál)
(2006) - Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
(2006) - Dexter (TV seriál)
(2006) - Agentura Jasno (TV seriál)
(2005) - Zpátky do školy
(2005) - Zločiny ze sousedství (TV seriál)
(2005) - Vražedná čísla (TV seriál)
(2005) - Tilt (TV seriál)
(2005) - Lovci duchů (TV seriál)
(2005) - Inconceivable (TV seriál)
(2005) - Chirurgové (TV seriál)
(2005) - Closer (TV seriál)
(2004) - Zachraň mě (TV seriál)
(2004) - Lovci pokladů
(2004) - Kauzy z Bostonu (TV seriál)
(2004) - Jack & Bobby (TV seriál)
(2003) - Pod toskánským sluncem
(2003) - Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2003) - Joan z Arkádie (TV seriál)
(2003) - Dragnet (TV seriál)
(2002) - Policejní odznak (TV seriál)
(2002) - Opilí láskou
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2002) - For the People (TV seriál)
(2002) - Fastlane (TV seriál)
(2002) - Auto Focus - Muži uprostřed svého kruhu
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Philly (TV seriál)
(2001) - Nathan's Choice
(2001) - Hannibal
(2001) - Drzá Jordan (TV seriál)
(2000) - 6. den
(2000) - Neviditelný (TV seriál)
(2000) - M.Y.O.B. (TV seriál)
(2000) - Malcolm v nesnázích (TV seriál)
(2000) - Křižovatky medicíny (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Dropping Out
(1999) - Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1999) - Magnolia
(1999) - Druhá šance (TV seriál)
(1998) - Zack and Reba
(1998) - Pan Vražda
(1998) - Oh Baby (TV seriál)
(1998) - Noah
(1998) - Možná už zítra (TV seriál)
(1998) - I'm Losing You
(1998) - Dawsonův svět (TV seriál)
(1997) - Total Security (TV seriál)
(1997) - Roar (TV seriál)
(1997) - Nothing Sacred (TV seriál)
(1997) - Dharma & Greg (TV seriál)
(1997) - Cracker (TV seriál)
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1997) - Air Force One
(1996) - Nevinné oběti
(1996) - Chameleon (TV seriál)
(1995) - Star Trek: Voyager (TV seriál)
(1995) - Murder One (TV seriál)
(1995) - The Jeff Foxworthy Show (TV seriál)
(1995) - Blesk
(1994) - Vykoupení z věznice Shawshank
(1994) - Správná pětka (TV seriál)
(1994) - Ostrovy
(1994) - Noční jezdec 2010
(1994) - Muddling Through (TV seriál)
(1994) - Motorkářský gang
(1994) - Bílá míle
(1993) - Telling Secrets
(1993) - Sirény (TV seriál)
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Josh a S.A.M.
(1993) - The John Larroquette Show (TV seriál)
(1993) - Gunsmoke: The Long Ride
(1993) - Grace v jednom kole (TV seriál)
(1993) - Frasier (TV seriál)
(1993) - Doktorka Quinnová (TV seriál)
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1992) - Jsem do tebe blázen (TV seriál)
(1991) - Za každou cenu
(1991) - Herman's Head (TV seriál)
(1990) - Zapadákov (TV seriál)
(1990) - Snílek (TV seriál)
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1990) - Ohňostroj marnosti
(1989) - Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
(1988) - Murphy Brown (TV seriál)
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1985) - The Equalizer (TV seriál)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Vepř

Vepř (Země)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.11.1959 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Don McManus 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Don McManus - herec

se narodil 8.11.1959 ve městě Sylacauga, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Don McManus

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Don McManus
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
15°19’
 
LunaLuna:
Vodnář
26°56’
 
MerkurMerkur:
Střelec
7°54’
 
VenušeVenuše:
Panna
28°45’
 
MarsMars:
Štír
12°21’
 
JupiterJupiter:
Střelec
6°49’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
3°37’
 
UranUran:
Lev
20°54’
 
NeptunNeptun:
Štír
7°01’
 
PlutoPluto:
Panna
5°55’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
1°33’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
9°39’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
22°41’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel

Francie André Bettencourt
(*1919 - 2007) politik

Belgie James Ensor
(*1860 - 1949) belgický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »