Don S. Davis wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Don S. Davis
(Don Sinclair Davis)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Aurora
Země:
Věk:
† 65 let
Úmrtí:
29.6.2008 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec, učitel divadla, kapitán v armádě spojených států amerických

Don S. Davis - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
4.8.1942 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Don S. Davis 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Don S. Davis
datum narození 4.8.1942
(herec, učitel divadla, kapitán v armádě spojených států amerických, instagram)

Don S. Davis - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Woodshop
(2009) - Wyvern
(2009) - Stargate SG-1: Children of the Gods - Final Cut
(2009) - Nezvaná
(2008) - Zmije útočí
(2008) - Neklidný
(2008) - Nájemný vrah
(2008) - Loch-ness teror
(2008) - Hvězdná brána: Návrat
(2008) - Far Cry
(2007) - Secrets from Another Place: Creating Twin Peaks
(2007) - The Still Life
(2007) - Tajemství rodu Locků
(2007) - Seed
(2005) - Savage Island
(2005) - Passing Darkness
(2005) - Lovci duchů (TV seriál)
(2005) - Child of Mine
(2004) - From Stargate to Atlantis: Sci Fi Lowdown
(2004) - Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
(2004) - G.I. Joe: Valor Vs. Venom
(2003) - The Secret Files of the SGC
(2003) - G.I.Joe: Spy Troops the Movie
(2002) - Deadly Little Secrets
(2001) - Zachránce
(2000) - 6. den
(2000) - Suspicious River
(2000) - Nejlepší show
(2000) - The Artist's Circle
(1999) - Atomový vlak
(1997) - Útěk
(1997) - Sopka: Hořící sníh
(1997) - Sestřička
(1997) - Nebezpečný zákazník
(1997) - Hvězdná brána: Děti bohů
(1997) - Hvězdná brána (TV seriál)
(1997) - Deník Evelyn Lau
(1997) - Dad's Week Off
(1997) - Con Air
(1996) - The Prisoner of Zenda, Inc.
(1996) - Skrytá posedlost
(1996) - Rozdělená rodina
(1996) - Kidz in the Wood
(1996) - Chladnokrevně
(1996) - Fanatik
(1996) - Bratři z divočiny
(1996) - The Angel of Pennsylvania Avenue
(1996) - Aljaška
(1995) - Zálesáci
(1995) - Stín pochybnosti
(1995) - Skrýš
(1995) - She Stood Alone: The Tailhook Scandal
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1995) - A Dream Is a Wish Your Heart Makes: The Annette Funicello Story
(1995) - Černý lišák 2: Cena za mír
(1995) - Černý lišák 1
(1995) - Beauty's Revenge
(1995) - Akta X: Únos
(1994) - Someone Else's Child
(1994) - One More Mountain
(1994) - Max
(1994) - Lavina
(1993) - Zemětřesení na dálnici 880
(1993) - Obchodník s hrůzou
(1993) - Křivé obvinění
(1993) - Konečné odvolání
(1993) - Cliffhanger
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - Velké vítězství
(1992) - Twin Peaks
(1992) - Kuffs
(1992) - Hrdina proti své vůli
(1992) - Dead Ahead: The Exxon Valdez Disaster
(1992) - Columbo: Vrabec v hrsti
(1992) - Calendar Girl, Cop, Killer? The Bambi Bembenek Story
(1991) - Tajemná schůzka
(1991) - Přichází Satan - Procitnutí
(1991) - Posing: Inspired by Three Real Stories
(1991) - Krvavá řeka
(1991) - Hook
(1991) - The Gambler Returns: The Luck of the Draw
(1991) - Captive
(1990) - Vzpomínky na vraždu
(1990) - Tanec řetězů
(1990) - Rychlopalba
(1990) - Městečko Twin Peaks (TV seriál)
(1990) - Městečko Twin Peaks
(1990) - Kdopak to mluví 2
(1990) - Čekání na světlo
(1989) - Top of the Hill
(1989) - Tam, kde končí hvězdy
(1989) - Rescue Force
(1989) - Matinee
(1989) - The Lady Forgets
(1989) - Kdopak to mluví
(1988) - Pronásledovatelé
(1988) - Pitevní stůl
(1988) - Durhamští Býci
(1987) - Talking Walls
(1987) - Policejní dohled
(1987) - Malone
(1987) - Deadly Deception
(1986) - Zachránce rodiny
(1986) - Spot Marks the X
(1986) - Osudná neděle
(1986) - I-Man
(1985) - MacGyver (TV seriál)
(1985) - Cesta Natty Gannové
(1963) - General Hospital (TV seriál)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Kůň

Kůň (Voda)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.8.1942 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Don S. Davis 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Don S. Davis - herec, učitel divadla, kapitán v armádě spojených států amerických

se narodil 4.8.1942 ve městě Aurora, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Don S. Davis

Dnes se narodili
Velká Británie Kristin Scott Thomas
(*1960) herečka

Velká Británie Alfred Molina
(*1953) herec

Spojené státy Bob Dylan
(*1941) zpěvák

Česká republika Leona Machálková
(*1967) zpěvačka

Česká republika Vladimír Šmicer
(*1973) fotbalista


Don S. Davis
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
11°27’
 
LunaLuna:
Býk
17°30’
 
MerkurMerkur:
Lev
13°11’
 
VenušeVenuše:
Rak
14°42’
 
MarsMars:
Panna
1°58’
 
JupiterJupiter:
Rak
12°20’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
10°13’
 
UranUran:
Blíženci
4°01’
 
NeptunNeptun:
Panna
27°55’
 
PlutoPluto:
Lev
5°32’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
5°25’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
27°24’
 
CheirónCheirón:
Lev
17°43’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Ian McKellen
(*1939) herec

Kanada Mike Myers
(*1963) herec, scénárista, komik

Česká republika Eliška Balzerová
(*1949) herečka

Německo Sandra Nasic
(*1976) zpěvačka kapely Guano Apes

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Duke Ellington
(*1899 - 1974) skladatel, pianista, dirigent

Česká republika Petr Muk
(*1965 - 2010) zpěvák

Spojené státy John Nash
(*1928 - 2015) americký matematik, oblast diferenciální geometrie

Velká Británie Burt Kwouk
(*1930 - 2016) herec

Spojené státy Guy Kibbee
(*1882 - 1956) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »