Don Swayze wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Don Swayze
(Donald Carl Swayze)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Houston, Texas
Země:
Věk:
60 let
Povolání:
herec

Don Swayze - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
10.8.1958 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Don Swayze 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Don Swayze
datum narození 10.8.1958
(herec, instagram)

Don Swayze - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Holy Masquerade
(2014) - Zjevení zla
(2013) - Lizzie
(2012) - Heathens and Thieves
(2012) - Ambush at Dark Canyon
(2010) - Quit
(2010) - Passenger (TV seriál)
(2009) - Čekání na zázrak
(2008) - Vyprahlá prérie
(2008) - True Blood: Pravá krev (TV seriál)
(2007) - Záhadná žena: Rudá mafie
(2006) - Žralok (TV seriál)
(2006) - The Visitation
(2006) - Ledové ostří 2
(2005) - Myšlenky zločince (TV seriál)
(2005) - Láska, s.r.o. (TV seriál)
(2005) - Kontaminace
(2005) - Jmenuju se Earl (TV seriál)
(2004) - Knuckle Sandwich
(2003) - Tremors (TV seriál)
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2003) - Karen Sisco (TV seriál)
(2003) - Carnivale (TV seriál)
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2002) - Betrayal
(2001) - Strážkyně zákona (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Ďábelská hra
(1998) - V.I.P. (TV seriál)
(1998) - Uprchlíci
(1998) - Sedm statečných (TV seriál)
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1997) - Věřte nevěřte (TV seriál)
(1996) - Squanderers
(1996) - Případ pro Sam (TV seriál)
(1995) - Velká Samota
(1995) - Land's End (TV seriál)
(1995) - Digitální muž
(1994) - Sexual Malice
(1994) - Pontiac Moon
(1994) - Donucen zabíjet
(1993) - Záhadný pohled cizince
(1993) - Walker, Texas Ranger (TV seriál)
(1993) - Superman (TV seriál)
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Doktor smrt
(1993) - Broken Trust
(1993) - Body of Influence
(1993) - Beach Babes from Beyond
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - Prsten smrti
(1992) - Odpadlík (TV seriál)
(1992) - Columbo: Není čas na umírání
(1991) - Edge of Honor
(1990) - The World According to Straw
(1990) - Odplata
(1989) - Trapper County War
(1989) - Supové silnic
(1989) - Dragnet (TV seriál)
(1988) - Paradise (TV seriál)
(1988) - Mrtvý nebo živý
(1988) - Alamo: The Price of Freedom
(1987) - W.A.R.: Women Against Rape
(1987) - Nesmělí lidé
(1986) - Princ z Bel Air
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1985) - Tall Tales and Legends (TV seriál)
(1985) - Street Hawk (TV seriál)
(1985) - J.O.E. and the Colonel
(1984) - 1st & Ten (TV seriál)
(1984) - Vzal jsem si modelku
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1981) - The Fall Guy (TV seriál)
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Pes

Pes (Země)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.8.1958 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Don Swayze 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Don Swayze - herec

se narodil 10.8.1958 ve městě Houston, Texas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Don Swayze

Dnes se narodili
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) herec

Česká republika František Filipovský
(*1907) herec, dabér

Česká republika Martin Růžek
(*1918) herec

Rakousko Romy Schneider
(*1938) herečka

Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) režisér, herec


Don Swayze
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
17°20’
 
LunaLuna:
Blíženci
18°31’
 
MerkurMerkur:
Panna
7°40’
R
VenušeVenuše:
Rak
23°14’
 
MarsMars:
Býk
12°06’
 
JupiterJupiter:
Váhy
25°32’
 
SaturnSaturn:
Střelec
19°14’
R
UranUran:
Lev
12°19’
 
NeptunNeptun:
Štír
2°12’
 
PlutoPluto:
Panna
1°31’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
25°39’
R
Černá LunaLilith:
Beran
19°04’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
20°18’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Bourvil
(*1917 - 1970) herec, zpěvák

Česká republika Sigmund Freud
(*1856 - 1939) lékař, psychiatr

Spojené státy Bob Fosse
(*1927 - 1987) herec

Spojené státy Robert Abel
(*1937 - 2001) tvůrce vizuálních efektů

Francie Prosper Mérimée
(*1803 - 1870) dramatik, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »