Donald Faison wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Donald Faison
(Donald Adeosun Faison)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
45 let
Povolání:
herec

Donald Faison - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
22.6.1974 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Donald Faison 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Donald Faison
datum narození 22.6.1974
(herec, instagram)

Donald Faison - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Miracle on 42nd Street
(2016) - The Perfect Match
(2016) - Star Wars: Detours (TV seriál)
(2016) - Hot Bot
(2015) - Supermansion (TV seriál)
(2014) - Video Games: The Movie
(2014) - Wish I Was Here
(2014) - Let's Kill Ward's Wife
(2014) - Jim Henson's Creature Shop Challenge (TV seriál)
(2013) - Hollywood Game Night
(2013) - Stag
(2013) - A Snow Globe Christmas
(2013) - The Return of Return of the Jedi: 30 Years and Counting
(2013) - Kick-Ass 2
(2012) - Stand Up to Cancer
(2012) - Robot Chicken: DC Comics Special
(2012) - Ladíme!
(2011) - The Exes (TV seriál)
(2011) - Láska bolí (TV seriál)
(2010) - Postavte se rakovině
(2010) - Conan
(2010) - Venus & Vegas
(2010) - Skyline
(2010) - Robot Chicken: Star Wars Episode III
(2010) - FCU: Fact Checkers Unit (TV seriál)
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2009) - Sněhová nadílka
(2009) - Scrubs: Interns (TV seriál)
(2009) - Protect Insurance Companies PSA
(2009) - The Law
(2008) - The Bonnie Hunt Show
(2008) - Robot Chicken: Star Wars Episode II
(2007) - Robot Chicken: Star Wars
(2006) - The Megan Mullally Show
(2006) - Vegas Baby
(2006) - Něco nového
(2006) - Hluboko pod kůží
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - Robot Chicken (TV seriál)
(2005) - The Playbook (TV seriál)
(2005) - Královské výkupné
(2005) - The Boondocks (TV seriál)
(2004) - Higglytown Heroes (TV seriál)
(2003) - Napálené celebrity
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Ravedactyl: Project Evolution
(2003) - Pozor, hodný pes!
(2003) - Holky z lepší společnosti
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - Velký tlustý lhář
(2002) - Kim Possible (TV seriál)
(2002) - Clone High (TV seriál)
(2001) - Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
(2001) - Josie a její kočičky
(2001) - Bouchači a bouchačky
(2001) - The Bernie Mac Show (TV seriál)
(2000) - Vzpomínka na Titány
(1999) - Trippin'
(1999) - Krutý trest
(1998) - Poslední mejdan
(1998) - Felicity (TV seriál)
(1998) - Butter
(1997) - Academy Boyz
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
(1996) - Praštěná holka (TV seriál)
(1995) - V ulicích New Jersey
(1995) - Bezmocná
(1995) - Až si vydechnu
(1994) - Sister, Sister (TV seriál)
(1994) - New York Undercover (TV seriál)
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Sugar Hill
(1992) - Respekt
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live
Donald Faison - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1980) Minka Kelly

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Tygr

Tygr (Dřevo)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.6.1974 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Donald Faison 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Donald Faison - herec

se narodil 22.6.1974 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Donald Faison

Dnes se narodili
Velká Británie Sean Connery
(*1930) herec

Spojené státy Tom Skerritt
(*1933) herec, režisér

Kanada Ruby Keeler
(*1904) herečka

Spojené státy Tim Burton
(*1958) režisér, scénárista, spisovatel, výtvarník, herec

Německo Claudia Schiffer
(*1970) herečka, modelka


Donald Faison
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
0°41’
 
LunaLuna:
Lev
2°48’
 
MerkurMerkur:
Rak
12°53’
R
VenušeVenuše:
Býk
25°53’
 
MarsMars:
Lev
8°14’
 
JupiterJupiter:
Ryby
17°29’
 
SaturnSaturn:
Rak
7°17’
 
UranUran:
Váhy
23°41’
R
NeptunNeptun:
Střelec
7°38’
R
PlutoPluto:
Váhy
4°04’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
18°47’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
4°30’
 
CheirónCheirón:
Beran
23°56’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
1xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Macaulay Culkin
(*1980) herec ze Sám doma, člen skupiny The Pizza Underground

Slovensko Magda Vášáryová
(*1948) herečka, diplomatka

Mexiko Thalía
(*1971) herečka, zpěvačka

Itálie Guillaume Apollinaire
(*1880) dramatik, básník

Makedonie Matka Tereza
(*1910) řeholní sestra


Výročí úmrtí dnes mají
Ukrajina Paul Muni
(*1895 - 1967) herec

Spojené státy Aaliyah
(*1979 - 2001) herečka, zpěvačka

Spojené státy Truman Capote
(*1924 - 1984) spisovatel, herec a novinář

Spojené státy Neil Armstrong
(*1930 - 2012) astronaut, první na Měsíci

Německo Friedrich Nietzsche
(*1844 - 1900) filosof, klasický filolog



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »