Donald Trump wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Donald Trump
(Donald John Trump)

Pohlaví:
Muž
Narození:
14.6. 1946 - 10:54h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
72 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
realitní magnát, politik, televizní hvězda, spisovatel

Donald Trump - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
14.6.1946 - 10:54  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
14.6.1946 - 14:54  
US, New York:
40°41' s.š., 73°48' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Donald Trump 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Donald Trump
datum narození 14.6.1946
(realitní magnát, politik, televizní hvězda, spisovatel, instagram)

Donald Trump - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Mad World of Donald Trump
(2016) - The Circus: Inside the Greatest Political Show on Earth (TV seriál)
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Harry Benson: Shoot First
(2014) - Kings of Kallstadt
(2014) - Behind the Dress
(2013) - WWE Hall of Fame 2013
(2012) - Katie
(2011) - The 9th Annual TV Land Awards
(2011) - Comedy Central Roast of Donald Trump
(2011) - Lid vs. Donald Trump
(2011) - Herschel
(2011) - Horrorween
(2010) - The Marriage Ref
(2010) - Když mně bylo 17 (TV seriál)
(2010) - Amerika: Příběh o Spojených státech (TV seriál)
(2010) - Wall Street: Peníze nikdy nespí
(2009) - The Tonight Show with Conan O'Brien
(2009) - Comedy Central Roast of Joan Rivers
(2009) - In the Name of Democracy: The Story of Lt. Ehren Watada
(2008) - The 60th Primetime Emmy Awards
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - Paris, Not France
(2007) - WWE Backlash
(2007) - WrestleMania XXIII
(2007) - Le Cirque: A Table in Heaven
(2005) - The 57th Annual Primetime Emmy Awards
(2005) - Broken Promises: The United Nations at 60
(2004) - WrestleMania XX
(2004) - The Tony Danza Show
(2004) - The 56th Annual Primetime Emmy Awards
(2004) - On-Air with Ryan Seacrest
(2004) - The Apprentice
(2004) - Marmalade
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Newlyweds: Nick & Jessica
(2003) - Miss Universe Pageant
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Ali G Show, Da (TV seriál)
(2002) - Miss Universe Pageant
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - Láska s výstrahou
(2001) - Miss Universe 2001
(2001) - Comedy Central Presents: The N.Y. Friars Club Roast of Hugh Hefner
(2001) - 21. okrsek (TV seriál)
(2001) - Zoolander
(1999) - New York: A Documentary Film (TV seriál)
(1998) - The Howard Stern Radio Show
(1998) - Candid Camera
(1998) - New York City... Come Visit the World
(1998) - Sex ve městě (TV seriál)
(1998) - Klub 54
(1998) - Celebrity
(1997) - The View
(1997) - Night Man (TV seriál)
(1996) - The Daily Show
(1996) - Všichni starostovi muži (TV seriál)
(1996) - Správná Susan (TV seriál)
(1996) - Spiklenci
(1996) - Eddie
(1995) - New York 3D
(1995) - Kancelářská krysa (TV seriál)
(1994) - Howard Stern
(1994) - Extra
(1994) - Malí uličníci
(1993) - WWF Raw Is War
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Chůva k pohledání (TV seriál)
(1993) - Dobrodružství létající okurky
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Šéfka
(1992) - Sám doma 2: Ztracen v New Yorku
(1991) - WrestleMania VII
(1990) - Fresh Prince (TV seriál)
(1989) - WrestleMania V
(1989) - The More You Know
(1989) - MMC
(1989) - Bobby Brown His Prerogative
(1989) - Duchové to dokáží
(1988) - WrestleMania IV
(1988) - Live with Regis and Kathie Lee
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - I'll Take Manhattan (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1985) - Larry King Live
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)
(1952) - Today
Donald Trump - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.6.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Donald Trump 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Donald Trump - realitní magnát, politik, televizní hvězda, spisovatel

se narodil 14.6.1946 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Donald Trump

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Pullman
(*1953) herec

Ukrajina Milla Jovovich
(*1975) herečka, zpěvačka, modelka, módní návrhářka

Spojené státy Giovanni Ribisi
(*1974) herec

Česká republika Jaroslav Satoranský
(*1939) herec

Česká republika Iva Hüttnerová
(*1948) herečka, moderátorka, výtvarnice


Donald Trump
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
22°55’
10
 
LunaLuna:
Střelec
21°12’
4
 
MerkurMerkur:
Rak
8°51’
11
 
VenušeVenuše:
Rak
25°44’
11
 
MarsMars:
Lev
26°46’
12
 
JupiterJupiter:
Váhy
17°27’
2
st
SaturnSaturn:
Rak
23°48’
11
 
UranUran:
Blíženci
17°53’
10
 
NeptunNeptun:
Váhy
5°50’
2
R
PlutoPluto:
Lev
10°02’
12
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
20°45’
10
R
Černá LunaLilith:
Střelec
4°28’
4
 
CheirónCheirón:
Váhy
14°54’
2
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
28°14’
6
Domy:
Lev
29°58’
Vodnář
29°58’
2:
Panna
23°01’
8:
Ryby
23°01’
3:
Váhy
21°13’
9:
Beran
21°13’
Štír
24°22’
Býk
24°22’
5:
Střelec
29°21’
Blíženci
29°21’
6:
Vodnář
1°45’
Lev
1°45’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
12°10’
11
Slun./Luna:
Panna
22°03’
1


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Brad Pitt
(*1963) herec

Spojené státy Ray Liotta
(*1954) herec

Spojené státy Betty Grable
(*1916) herečka

Spojené státy Katie Holmes
(*1978) herečka

Spojené státy DMX
(*1970) herec, zpěvák, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jennifer Jones
(*1919 - 2009) herečka

Rusko Kim Čong-il
(*1941 - 2011) politik, vůdce Korejské lidově demokratické republiky

Spojené státy Captain Beefheart
(*1941 - 2010) zpěvák, hudebník

Česká republika Antonín Hájek
(*1944 - 1989) zpěvák, skladatel, hudebník, textař, kapelník

Spojené státy Alaina Reed Hall
(*1946 - 2009) zpěvačka, herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »