Donnie Yen wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Donnie Yen
(Zhen Zidan)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Kanton
Země:
Věk:
53 let
Povolání:
herec, režisér, choreograf bojových scén

Donnie Yen - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
27.7.1963 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Donnie Yen 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Donnie Yen
datum narození 27.7.1963
(herec, režisér, choreograf bojových scén, instagram)

Donnie Yen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - xXx: The Return of Xander Cage
(2016) - Tchie-ťi Jin-pching
(2016) - Tai See
(2016) - Rogue One: Star Wars Story
(2016) - Noodle Man
(2016) - Kau lng sing sai
(2016) - Bing Fung: Wing Hang Chi Moon
(2015) - Yip Man 3
(2015) - San Taam Ka To
(2014) - Yi ge ren de wu lin
(2014) - Gam gai 3
(2014) - Dà Nào Tiān Gōng
(2014) - Bing Fung: Chung Sang Chi Mun
(2013) - Te shu shen fen
(2013) - Soi Yat Hei
(2012) - Ba Xing Bao xi
(2011) - Wu xia
(2011) - Osamělý válečník
(2010) - 14 ostří
(2010) - Návrat Chen Zhena
(2010) - Ip Man 2
(2009) - Jak Bruce Lee změnil svět
(2009) - Založení republiky
(2009) - Ochránci a zabijáci
(2009) - Jia you xi shi 2009
(2008) - Ip Man
(2008) - Hua pi
(2008) - Císařovna a bojovníci
(2007) - Dao huo xian
(2006) - Strážci Dračí brány
(2005) - Zóna smrti
(2005) - Sedm mečů
(2004) - Luen ching go gup
(2004) - Fa dou daai jin
(2003) - Rytíři ze Šanghaje
(2002) - The Blood Pact: The Making of 'Blade II'
(2002) - Hrdina
(2002) - Blade 2
(2001) - Hong Kong Superstars
(2000) - Highlander: Zúčtování
(1999) - Hei se cheng shi
(1998) - Xin tang shan da xiong
(1998) - Sha sha ren, tiao tiao miu
(1997) - Zhan lang chuan shuo
(1997) - Hei mei gui yi jie jin lan
(1996) - 666 Mo Gwai Fuk Wut
(1996) - Jie tou sha shou
(1995) - 賭聖 2街頭賭聖
(1995) - Jing wu men (TV seriál)
(1995) - Gao ya xian
(1995) - Fist of Fury - Sworn Revenge (TV seriál)
(1994) - Cinema of Vengeance
(1994) - Yong Chun
(1994) - The Kung Fu Master (TV seriál)
(1994) - Ma hei siu chi
(1993) - Su qi er
(1993) - Shao nian Huang Fei Hong zhi: Tie Ma Liu
(1993) - Meč proti meči
(1992) - Xin long men ke zhan
(1992) - Tenkrát v Číně 2
(1992) - Lie bao xing dong
(1991) - Nu huo wei long
(1991) - Mo chun jie
(1990) - Tygří klec 2
(1989) - Red Force 4
(1989) - Mo min kap sin fung (TV seriál)
(1988) - Ying Ging Boon Sik
(1988) - Tygří klec
(1985) - Qing feng di shou
(1984) - Xiao tai ji

Donnie Yen - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.7.1963 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Donnie Yen 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Donnie Yen - herec, režisér, choreograf bojových scén

se narodil 27.7.1963 ve městě Kanton
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Donnie Yen

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Lopez
(*1969) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, tanečnice

Česká republika Zuzana Stivínová ml.
(*1973) herečka

Česká republika Vlastimil Harapes
(*1946) herec, choreograf, tanečník

Česká republika Lukáš Pavlásek
(*1978) komik, herec, moderátor

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802) prozaik, dramatik, spisovatel


Donnie Yen
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
3°44’
 
LunaLuna:
Váhy
22°13’
 
MerkurMerkur:
Lev
18°04’
 
VenušeVenuše:
Rak
24°32’
 
MarsMars:
Váhy
0°11’
 
JupiterJupiter:
Beran
19°12’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
20°58’
R
UranUran:
Panna
3°39’
 
NeptunNeptun:
Štír
12°53’
 
PlutoPluto:
Panna
10°35’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
19°41’
R
Černá LunaLilith:
Štír
10°58’
 
CheirónCheirón:
Ryby
14°14’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Matt LeBlanc
(*1967) herec

Česká republika Gabriela Osvaldová
(*1953) herečka, textařka

Bosna a Hercegovina Gavrillo Princip
(*1894) bosenskosrbský politický aktivista, který spáchal atentát na Františka Ferdinanda d’Este

Ukrajina Dmitri Dmitrenko
(*1973) krasobruslař, mezinárodní technický specialista

Česko-Slovensko Monika Horáková
(*1968) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Peter Sellers
(*1925 - 1980) herec

Česká republika Pavel Dostál
(*1943 - 2005) divadelní dramaturg, scenárista, režisér, publicista, politik, poslanec, 5. ministr kultury ČR

Polsko Isaac Bashevis Singer
(*1902 - 1991) spisovatel, prozaik

Spojené státy Martin Van Buren
(*1782 - 1862) 8. prezident usa

Spojené státy William J. Brennan
(*1906 - 1997) soudce



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »