Dorel Visan wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Dorel Visan

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Tauseni
Země:
Věk:
81 let
Povolání:
herec

Dorel Visan - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
25.6.1937 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Dorel Visan 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Dorel Visan
datum narození 25.6.1937
(herec, instagram)

Dorel Visan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Doar cu buletinul la Paris
(2014) - Stíny (TV seriál)
(2012) - O šnecích a lidech
(2008) - Beyond America
(2007) - Ticalosii
(2007) - Inimă de țigan (TV seriál)
(2007) - Der Geköpfte Hahn
(2007) - Gala (TV seriál)
(2005) - Nervový systém
(2005) - Dallas mezi námi
(2004) - Magnatul
(2002) - Západ
(2002) - Valsul lebedelor
(2002) - Turnul din Pisa
(2002) - Noro
(2000) - Zapping
(1999) - Torniamo a casa
(1999) - Fii cu ochii pe fericire
(1998) - Die Letzte Station
(1996) - Příliš pozdě
(1995) - Hlemýždí senátor
(1993) - Vulpe - vânator
(1993) - Timpul liber
(1993) - Oglinda
(1993) - Cel mai iubit dintre pamînteni
(1992) - Ramanerea
(1992) - Dub
(1991) - Undeva în Est
(1991) - Drumul câinilor
(1989) - Bulgare de huma, Un
(1988) - Morometii
(1988) - Jakob
(1987) - Dívka ze samoty
(1986) - Cale libera
(1985) - Sper sa ne mai vedem
(1985) - Sezonul pescarusilor
(1985) - Piciu
(1985) - Domnisoara Aurica
(1985) - Declaratie de dragoste
(1985) - Bouře v Pacifiku
(1984) - Lovind o pasare de prada
(1984) - Eroii n-au varsta
(1984) - Bunicul si o biata cinste
(1983) - Písečný sráz
(1982) - Napasta
(1982) - Medvědice
(1982) - Baloane de curcubeu
(1981) - Semnul sarpelui
(1981) - Probleme personale
(1981) - Castle in the Carpathians
(1980) - Rug si flacara
(1980) - Mireasa din tren
(1980) - Lacrima de fata, O
(1980) - Dobrý večer, Ireno
(1980) - Casa dintre cîmpuri
(1979) - Intoarcerea lui Voda Lapusneanu
(1979) - Inainte de tacere
(1979) - Bietul Ioanide
(1978) - Mezi zrcadly
(1978) - Iarba verde de acasa
(1978) - Gustul si culoarea fericirii
(1978) - Drumuri în cumpana
(1977) - Kronika bosých vládců
(1976) - Letní příběh
(1974) - Trecatoarele iubiri
(1974) - Pacala

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Buvol

Buvol (Oheň)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.6.1937 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Dorel Visan 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Dorel Visan - herec

se narodil 25.6.1937 ve městě Tauseni
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Dorel Visan

Dnes se narodili
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) herečka

Česká republika Karel Hynek Mácha
(*1810) básník

Francie Henri Charrière
(*1906) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Kanada Diana Krall
(*1964) zpěvačka, pianistka

Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) herečka, dcera Martina Scorseseho


Dorel Visan
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
3°29’
 
LunaLuna:
Kozoroh
20°46’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
18°45’
 
VenušeVenuše:
Býk
17°49’
 
MarsMars:
Štír
19°33’
R
JupiterJupiter:
Kozoroh
24°50’
R
SaturnSaturn:
Beran
4°44’
 
UranUran:
Býk
12°29’
 
NeptunNeptun:
Panna
16°23’
 
PlutoPluto:
Rak
27°36’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
14°14’
R
Černá LunaLilith:
Štír
29°30’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
25°10’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
6xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Clark Gable
(*1901 - 1960) herec, top star zvaný the King

Spojené státy Bob Smith
(*1879 - 1950) chirurg, Dr. Bob - spoluzakladatel AA (Anonymní Alkoholici)

Německo Carl von Linde
(*1842 - 1934) vynálezce

Velká Británie Alan Watts
(*1915 - 1973) anglický básník

Rakousko Camillo Sitte
(*1843 - 1903) urbanista, architekt, malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »