Doris Day wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Doris Day
(Doris Mary Ann Kappelhoff)

Pohlaví:
Žena
Narození:
3.4. 1922 - 16:30h
Místo:
Cincinnati, Ohio
Země:
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Doris Day - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
3.4.1922 - 16:30  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
3.4.1922 - 21:30  
US, Cincinnati:
39°10' s.š., 84°27' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Doris Day 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Doris Day
datum narození 3.4.1922
(herečka, instagram)

Doris Day - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - My Music: Big Band Vocalists
(2010) - Rock Hudson: Dark and Handsome Stranger
(2010) - A Star Is Born: Special Features
(2009) - 50 años de (TV seriál)
(1995) - 50 Years of Funny Females
(1994) - Homeward Bound
(1994) - Don't Pave Main Street: Carmel's Heritage
(1992) - Rock Hudson's Home Movies
(1991) - Doris Day: A Sentimental Journey
(1985) - Doris Day's Best Friends
(1975) - Doris Day Today
(1974) - The American Film Institute Salute to James Cagney
(1971) - The Doris Mary Ann Kappelhoff Special
(1968) - Rowan & Martin at the Movies
(1968) - With Six You Get Eggroll
(1968) - Where Were You When the Lights Went Out?
(1968) - The Doris Day Show (TV seriál)
(1967) - The Ballad Of Josie
(1967) - Caprice
(1966) - Every Girl's Dream
(1966) - Loď se skleněným dnem
(1965) - Do Not Disturb
(1964) - Send Me No Flowers
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1963) - Později, miláčku!
(1963) - Nadšením bez sebe
(1962) - The Merv Griffin Show
(1962) - Kouzlo norkové kožešiny
(1962) - Jumbo Billyho Rose
(1961) - Lover Come Back
(1960) - The Annual Crafts & Arts Contest
(1960) - Prosím, nejezte sedmikrásky
(1960) - Midnight Lace
(1959) - Noční rozhovor
(1959) - It Happened to Jane
(1958) - Učitelčin miláček
(1958) - The Tunnel of Love
(1957) - The Pajama Game
(1956) - Muž, který věděl příliš mnoho
(1956) - Julie
(1955) - Miluj mě nebo mě opusť
(1954) - A Star Is Born World Premiere
(1954) - Young at Heart
(1954) - Lucky Me
(1953) - So You Want a Television Set
(1953) - Calamity Jane
(1953) - By the Light of the Silvery Moon
(1952) - Screen Snapshots: Hollywood Night Life
(1952) - The Winning Team
(1952) - Screen Snapshots: Hollywood on the Ball
(1952) - April in Paris
(1951) - Storm Warning
(1951) - Starlift
(1951) - On Moonlight Bay
(1951) - Lullaby of Broadway
(1951) - I'll See You in My Dreams
(1950) - The West Point Story
(1950) - Tea for Two
(1950) - Mladík s trumpetou
(1949) - Nádherný pocit
(1949) - My Dream Is Yours
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Romance on the High Seas
(1941) - Mr. Celebrity
(1941) - Federal Fugitives
Doris Day - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Voda)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.4.1922 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Doris Day 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Doris Day - herečka

se narodila 3.4.1922 ve městě Cincinnati, Ohio, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Doris Day

Dnes se narodili
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Doris Day
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
13°20’
8
 
LunaLuna:
Blíženci
26°31’
10
 
MerkurMerkur:
Ryby
24°00’
7
 
VenušeVenuše:
Beran
26°34’
8
 
MarsMars:
Střelec
19°04’
4
 
JupiterJupiter:
Váhy
14°05’
2
R
SaturnSaturn:
Váhy
3°32’
1
R
UranUran:
Ryby
11°27’
6
 
NeptunNeptun:
Lev
13°17’
11
R
PlutoPluto:
Rak
7°57’
10
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
8°45’
2
R
Černá LunaLilith:
Ryby
9°57’
6
 
CheirónCheirón:
Beran
13°23’
8
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
26°40’
3
Domy:
Panna
13°29’
Ryby
13°29’
2:
Váhy
8°21’
8:
Beran
8°21’
3:
Štír
7°53’
9:
Býk
7°53’
Střelec
11°02’
Blíženci
11°02’
5:
Kozoroh
14°49’
Rak
14°49’
6:
Vodnář
16°02’
Lev
16°02’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
7xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
27°16’
11
Slun./Luna:
Býk
19°55’
9


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) herečka

Česká republika Karel Hynek Mácha
(*1810) básník

Francie Henri Charrière
(*1906) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Kanada Diana Krall
(*1964) zpěvačka, pianistka

Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) herečka, dcera Martina Scorseseho


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Lionel Barrymore
(*1878 - 1954) herec, režisér

Spojené státy Tyrone Power
(*1914 - 1958) herec

Polsko Henryk Sienkiewicz
(*1846 - 1916) prozaik, publicista

Česká republika Jindřich Fügner
(*1822 - 1865) sportovec, zakladatel sokolu

Česká republika Jan Amos Komenský
(*1592 - 1670) pedagog, teolog, biskup, spisovatel, Učitel národů



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »