Douglas Tait wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Douglas Tait

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
40 let
Povolání:
herec

Douglas Tait - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
17.12.1978 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Douglas Tait 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Douglas Tait
datum narození 17.12.1978
(herec, instagram)

Douglas Tait - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Kong: Long Live the King
(2016) - Everyone Wants the Kush
(2015) - Linda Jones
(2015) - China Bigfoot: Legend of the Yeren
(2015) - Father Eddie
(2015) - Havenhurst
(2014) - The Pod
(2014) - Stitch
(2014) - The Quest (TV seriál)
(2014) - Outpost 37
(2014) - Malibu Horror Story
(2014) - The Linda Vista Project
(2014) - Father Son Holy Ghost
(2014) - Dirty Cues (TV seriál)
(2013) - Crystal Lake Memories: The Complete History of Friday the 13th
(2013) - The Caterpillar's Kimono
(2013) - Super doktoři (TV seriál)
(2013) - Knights of Badassdom
(2012) - Camp Fred
(2011) - Thor
(2011) - Supah Ninjas (TV seriál)
(2011) - Lovci lebek (TV seriál)
(2011) - Jack the Reaper
(2011) - Grimm (TV seriál)
(2011) - Dead of Nowhere 3D
(2010) - Královská dvojčata (TV seriál)
(2010) - Jmenuji se Khan
(2010) - American Flyer
(2009) - Země ztracených
(2009) - Star Trek
(2008) - Zákon gangu (TV seriál)
(2008) - The Season
(2007) - The Solicitor
(2007) - Lords of the Underworld
(2007) - Carts
(2007) - Bloodlines
(2006) - Hrdinové (TV seriál)
(2006) - Dead & Deader
(2005) - Zathura: Vesmírné dobrodružství
(2005) - Zabít Saddáma
(2004) - The Last Letter
(2004) - Drake a Josh (TV seriál)
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2001) - One on One (TV seriál)
(1996) - Sedmé nebe (TV seriál)
(1996) - Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
(1995) - MADtv
(1995) - Dobrá trefa (TV seriál)
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1973) - Mladí a neklidní (TV seriál)
(1970) - All My Children (TV seriál)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Kůň

Kůň (Země)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.12.1978 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Douglas Tait 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Douglas Tait - herec

se narodil 17.12.1978 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Douglas Tait

Dnes se narodili
Spojené státy Kim Basinger
(*1953) herečka, modelka

Spojené státy David Carradine
(*1936) herec

Spojené státy Sammy Davis Jr.
(*1925) herec, režisér

Spojené státy Teri Hatcher
(*1964) herečka

Spojené státy Ian Somerhalder
(*1978) herec, model


Douglas Tait
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
25°11’
 
LunaLuna:
Rak
28°12’
 
MerkurMerkur:
Střelec
5°37’
 
VenušeVenuše:
Štír
13°37’
 
MarsMars:
Kozoroh
3°36’
 
JupiterJupiter:
Lev
8°17’
R
SaturnSaturn:
Panna
13°53’
 
UranUran:
Štír
18°58’
 
NeptunNeptun:
Střelec
18°17’
 
PlutoPluto:
Váhy
18°51’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
21°59’
R
Černá LunaLilith:
Lev
7°19’
 
CheirónCheirón:
Býk
5°26’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Judi Dench
(*1934) herečka, režisérka

Spojené státy John Malkovich
(*1953) herec, režisér

Spojené státy Beau Bridges
(*1941) herec

Spojené státy Kirk Douglas
(*1916) herec

Česká republika Ladislav Smoljak
(*1931) režisér, scénárista, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie John Lennon
(*1940 - 1980) zpěvák, skladatel, kytarista

Spojené státy Marty Robbins
(*1925 - 1982) herec, zpěvák, skladatel, automobilový závodník

Velká Británie George Boole
(*1815 - 1864) matematik, filosof, objevitel základů moderní aritmetiky později nazvaných Booleova algebra

Německo Albert Kahn - architekt
(*1869 - 1942) architekt

Spojené státy Robert Emmett Cantwell
(*1908 - 1978) novinář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »